Baradin´s Wardens

http://media.wowfan.cz/uploaded/baradins

Historie

Kdysi byla tato nelítostná armáda vedena Dukem Reginaldem Baradinem II. Když se Horda začala rozpínat, Baradin II. spojil síly s Aliancí ve snaze zabránit ztrátě této strategicky položené základny. Boj prakticky probíhá stále a status ostrova se neustále mění. Kdybyste se zajímali, z jakých lidí je tato frakce vlastně složena, přišli byste nejspíše na to, že je složena z nesourodé směsice vojáků, kteří již sloužili ve Stromgarde, na palubách kul´tirasských škunerů nebo byli pověřeni hlídáním zločinců a nebezpečných tvorů, kteří nikdy neměli opustit své žaláře. Jestli je to pravda anebo jen takové mluvení do větru se přesně neví, ale jedno strážcům popřít nelze: že svou práci dělají dobře.

Členové

Baradin´s Wardens je frakce složena pouze z lidí, jelikož ostrov, který brání, byl (je) v jejich vlastnictví, ale nikdo neříká, že by odmítli pomoc jakýchkoliv aliančních hrdinů.

Významní členové

  • Commander Marcus Johnson - velitel frakce
  • Farnsworth
  • Major Marsden
  • Gray
  • Camp Coordinator Brack
  • Kevin Geissler - blacksmither
  • Brazie - quartermaster

Reputace

Reputace na exalted s Baradin´s Wardens je možno dělat zabíjením bossů v Baradin Hold nebo daily questy. Questů jsou dvě etapy, přičemž ta druhá je ne vždy přístupná pro vaši frakci. Každý den na vás čeká šest různých questů ze 34, které budou přístupné v různých kombinacích a pokud vaše frakce zrovna vyhrála battleground Tol Barad, budou vám přístupné questy i na druhém poloostrově.

Questy

Tol Barad Peninsula

Commander Marcus Johnson Sergeant Gray Camp Coordinator Brack Lieutenant Farnsworth

Tol Barad

Sergeant Parker Commander Stevens Marshal Fallows 2nd Lieutenant Wansworth

Rewards

Je šílené se propracovat na exalted, natož posbírat dostatečné množství Baradin Commendation, ale pokud to vydržíte, počkají si na vás dva krásní mounti a zvířátka do vaší sbírky.

Friendly

Honored

Revered

Exalted

Quartermaster: Quartermaster Brazie Hlavní vůdce: Commander Marcus Johnson, dříve Duke Reginald Baradin II Sídlo: Tol Barad Peninsula Reakce: A H
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

milanko 01.12.2012 10:07

fajny mounty hned idem robit repku

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet