Defender of Azeroth - Invaze Plamenné legie!

Scénáře invaze

Ve hře je momentálně šest scénářů invaze. Tyto scénáře se objevují náhodně v několika zónách po celém Azerothu (pouze Kalimdor a Eastern Kingdoms) v časových rozestupech, které se budou zrychlovat v průběhu čekání na novou expanzi. Pro vstup do scénáře stačí vstoupit do zóny, která je pod útokem. Každý scénář má čtyři fáze – ve fázích 1 a 3 je progress bar, který je potřeba dostat na 100 %. Progress bar je určen pro celou zónu, takže se bude započítávat i postup ostatních hráčů. Ve fázi 2 a 4 je k dokončení potřeba zabít bosse. Čas od času se může stát, že vstoupíte do již rozběhnutého scénáře, který má některou z fází hotovou. Nemusíte se bát, za každou nesplněnou fázi, kterou společně s dalšími hráči splníte, dostanete odměnu. Detaily fází:
    1. fáze – Braňte se proti invazi mnoha nepřátel. Nepřátelé jsou relativně triviální, ovšem je jich mnoho. 2. fáze – Porazte dva poručíky a velitele. Velitel se objeví vždy, jakmile budou zabiti poručíci. Pokud nejste tank, mějte se na pozoru, protože bossové umí dát pořádnou ránu. 3. fáze – Zneškodněte invazní vojska, která jsou vyznačena na mapě – zničitelné objekty, menší bossové a mnoho dalšího:
      a) V zóně naleznete mnoho nepřátel, kteří jdou zabít. Mnoho z nich je jich obtížných a silných. b) Mnohdy uvidíte budovy, které můžete zničit. Ke zničení je potřeba zabít mnoho nepřátel, kteří tyto budovy hlídají. Jakmile zneškodníte určitý počet nepřátel, budete moci zaútočit na Protected Fel Crystaly. c) K dispozici je také několik menších bossů, které můžete zabít. Zabitím získáte Nethershardy, takže se jejich zabití rozhodně vyplatí. Bossové jsou označeni na mapě pomocí ikony lebky a většinou mají nějaká jména.
    4. fáze – Zabijte hlavního bosse (budete potřebovat skupinu hráčů). Hlavní boss dokáže dát opravdu silnou ránu, takže byste měli s sebou mít schopného tanka. Čas od času také boss vykouzlí určité kouzlo.

Poznámky k fázím:

Zóny, které jsou pod útokem Plamenné legie, jsou viditelně označeny na mapě. Přejetím myši po ikoně invaze zjistíte, jak dlouho bude ještě zóna pod útokem a kolik času máte k tomu, abyste se tam dostali. Vstupem do zasažené zóny se automaticky dostanete do scénáře. Scénářů bude v zóně probíhat hned několik najednou, takže by mělo být všude dostatek hráčů. V zónách se nachází několik strojů, které vám s odražením invaze pomohou. Většinou mají několik kouzel, která dokáží udílet AoE poškození. Většina nepřátel nedává hráčům odměny po zabití (loot). Ovšem menší bossové mohou po zabití hráčům předat Nethershardy nebo batohy s odměnou – odměnu dostanete i za předpokladu, že jste umřeli a fáze byla dokončena.

Odměny za jednotlivé fáze

1. fáze – Žádná odměna. 2. fáze – Small Legion Chest, která obsahuje 5 Nethershard, garantovaný iLevel 700 předmět – Fel-Touched* a možnou šanci na získání iLevel 700 zbraní**, které mají velice unikátní vzhled. Zabíjením menších bossů můžete také získat 5 až 10 dalších Nethershard. 3. fáze – 10 Nethershard na konci úspěšně dokončené fáze. Dále můžete získat 5 – 15 dalších Nethershard z každého zabitého menšího bosse. 4. fáze - Large Legion Chest, která obsahuje 10 Nethershard, garantovaný iLevel 700 předmět* – Fel-Touched a možnou šanci na získání iLevel 700 zbraní**, které mají velice unikátní vzhled. Za každý úspěšný a dokončený scénář můžete získat 25 – 85 (nebo více) Nethershard. * Předměty jsou totožné s těmi, které můžete zakoupit u prodejců za 200 Nethershard. Pokud tedy chcete předměty pouze pro transmog, získávání může být jednodušší právě zakoupením předmětů od obchodníků ve městech. ** Zbraně mohou být vylepšeny až na iLevel 725 pomocí Coalesced Fel, které můžete také získat v události.
[odstavec]

Achievementy

Dokončením jakéhokoli scénáře invaze získáte achievement Stand Against the Legion. Pokud dokončíte všech šest scénářů, které jsou zmíněny níže, získáte Defender of Azeroth: Legion Invasions. Výše zmíněné achievementy jsou Feat of Strength (stejně jako je tomu u Tripping the Rifts) a po spuštění datadisku Legion je nebude možno získat. Tip: Pokud chcete sledovat postup získávání achievementu Defender of Azeroth: Legion Invasions, můžete do konzole hry (stiskněte Enter – klasicky pro chat ve hře) zadat následující příkaz: /run AddTrackedAchievement(11201); Pokud chcete přestat sledovat postup, stačí kliknout na achievement ve sledování achievementů pravým tlačítkem myši a dát „Stop Tracking“. Dalším Feat of Strength achievementem, který můžete získat v průběhu invaze, je It All Makes Sense Now. K získání tohoto achievementu musíte získat 12 brožur od NPC, která se jmenují Doomsayer. Tato NPC se nachází v Orgrimmaru a Stormwindu. Pro sledování tohoto achievementu vložte do konzole hry následující příkaz /run AddTrackedAchievement(11065) Tip: Pokaždé, když s NPC promluvíte, aktivuje se „neviditelný“ 15minutový cooldown, při kterém nemůžete získat novou brožuru. Brožury, které máte u sebe, neprodávejte ani nemažte, protože si zajistíte, že nedostanete při dalším pokecu stejnou brožuru.
[odstavec]

Jak se dostat ke scénářům invaze?

Níže naleznete několik možných cest a způsobů, jak se dostat k jednotlivým scénářům invaze. Zahrnul jsem jich mnoho, aby si i hráči, kteří se do hry podívali po delší době, našli správnou cestu a nebloudili jako já. Ve spoileru níže naleznete tabulku, která obsahuje všechny potřebné informace k cestování a rychlejšímu přesunu ke scénářům invaze.
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ
[odstavec]

Nethershard měna

Společně s novou událostí se ve hře objevila i nová měna, kterou můžete směnit za nejrůznější předměty nebo peta. Nethershard měna může být získána za dokončení scénářů. Za každý scénář můžete získat více než 85 Nethershard. Vše bude záležet na vaší aktivitě v průběhu scénáře, ale také na štěstí. Předměty, které si můžete za Nethershard koupit jsou na iLevelu 700 a u prodejců, které naleznete na několika místech, můžete získat například náhrdelníky (necks), prsteny (rings) nebo trinkety. Poznámka: Prodejce v Orgrimmaru a Stormwind City uvidíte pouze za předpokladu, že jste dokončili The Broken Shore scénář. Ostatní prodejci jsou standardně viditelní.

Prodejci

    Horda Orgrimmar [52,58] - Prodejce naleznete hned vedle věže vzducholodě do Undercity. Aliance Stormwind [41,79] - Prodejce najdete v Mage Quater, na západním okraji. Obě frakce Azshara [30,69] – Severně od brány Orgrimmaru. Dun Morogh [60,35] – U bran Ironforge. Hillsbrad Foothills [54,40] – Severně od Tarren Mill. Northern Barrens [51,58] – Východně od The Crossroads. Tanaris [53,26] – Severně od Gadgetzanu. Westfall [58,24] – Mezi The Jansen Stead a Saldean’s Farm.

Dostupné předměty a cena

ItemCenaModelTyp/Slot
200 Fel-Infused Cloth ArmorTransmog Set Appearance
200 Felshroud Leather ArmorTransmog Set Appearance
200 Fel-Chain Mail ArmorTransmog Set Appearance
200 Felforged Plate ArmorTransmog Set Appearance
50 -Neck
50 -Neck
50 -Finger
50 -Finger
50 -Trinket
50 -Trinket
50 -Trinket
50 -Back
150 -Pet
150 -Weapon Upgrade
100 -Weapon


Naposledy upravil/a Bellatrix 15.08.2016 v 18:58:34.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Papajoey 16.08.2016 07:42

Přes tyto invaze lze efektivně levelovat alty, společně s random dungy se můžete vyhnout Outlandu, Northrendu, Cataslysmu i Pandarii - což je pro mě ideální volba. Drop truhlí si nechte na lvl 100 - instant ilvl 700.

Lockdaar 15.08.2016 12:00

Krmic
Něco podobného by mohlo být přidáno trvale.. Celkem tím ten svět ožil.
mohli by to klidně rozšířit i na Northrend a Pandarii, když jsou taky součástí Azerothu nebo by stačilo klidně na víc lokací v Kalimdoru a EK

Krmic 15.08.2016 11:42

Něco podobného by mohlo být přidáno trvale.. Celkem tím ten svět ožil.

Lockdaar 15.08.2016 09:17

´´Brožury, které máte u sebe, neprodávejte ani nemažte, protože si zajistíte, že nedostanete při dalším pokecu stejnou brožuru.´´ pro achievement It All Makes Sense Now takto fungovaly v betě ale teď to již takto NEFUNGUJE - i když si budete schovávat staré brožury je stejně možné, že stejnou brožuru dostanete třeba i 3x po sobě. Spawn je zcela náhodný.Tip: cooldown 15 minut se resetuje pokaždé, když umřete, cooldown přetrvá i když se odlognete a za nějakou dobu zase nalogujete - jedná se o čistý in-game cooldown time. Nejrychlejší způsob je sundat si gear a v orgrimmaru u Spirit Healera - kde se hnedka nachází Doomsayer NPC - se ressovat a zkoušet štěstí, že dostanete tu brožuru, kterou potřebujete je také možné celý proces ještě několikanásobně urychlit pomocí ress sickness debuffu a nemusíte čekat na 2 minutový ress cooldown - vyndejte si ale všechen gear z baglů do banky, ať neplatíte pak za opravy.Takto jsem to dělal včera a zabralo mi to asi celkem 40 smrtí, než jsem je nasbíral všechny

sw1tchCZ 15.08.2016 08:13

Tiliana
A zapomněli jste na temnou stranu síly kterou když uposlechnete tak můžete dělat ve městě bordel.
Jup, nehledě na Toy, kterou lze získat z Doomsayera, který je ve skutečnosti Dreadlord v utajení Jednou za čas (opravdu náhodně a opravdu vzácně) se u Doomsayera objeví další konverzační možnost:There's something not quite right about you...Co způsobí, že ten dialog je k dispozici není známé, ale je pár metod jak zjistit, že nebohého Doomsayera posedl Dread Infiltrator:Hunter/Druid za pomoci trackingu nebo sense demons či jak se to menuje u Druida.Demon Hunter se Spectral Sightem.Cursed Vision of Sargeras (pro všechny kromě cloťáků)Elixir of Detect Demons - všichniA toyka se jmenuje Pocket Fel Spreader, což je přesně to, co byste podle názvu čekali Kapesní šiřič démonické korupce - na určené lokaci to vytvoří nákazu Legie (cooldown 30 minut).

Tiliana 15.08.2016 02:25

A zapomněli jste na temnou stranu síly kterou když uposlechnete tak můžete dělat ve městě bordel.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet