Earthen Ring

//pic/uploaded/earthen

Historie

Existuje mnoho dohadů nad vznikem této šamanské organizace. Někdo si myslí, že byl založen kvůli boji proti Twillight Hammer, ale může se to zdát jen proto, že Earthen Ring se do příchodu Cataclysm příliš neukazovali a byli spíše už od počátku takovou tichou silou, která drží zemi klidnou. První počátky však můžeme zaznamenat už na Outlandu. Křehkou rovnováhu mezi destrukcí a životodárnou silou si šamani z různých koutů Azerothu velmi dobře uvědomovali a proto se dohodli, že společnými silami budou tuto rovnováhu strážit. Už od počátku neměli Earthen Ring v úmyslu býti oslavováni pro své činy a proto nebyli příliš viditelní a raději nadále dělali svou práci. Pak ale přišel Cataclysm, země byla rozervána, elementy začaly běsnit a tak se lidé začali s nadějí obracet na tuto šamanskou organizaci v naději, že oddálí konec Azerothu tak, jak ho známe. Šamani nevěděli kam skočit dříve. Z vod povstal tajemný ostrov Vashj´ir, v Deepholmu roztříštěný World Pillar hrozil, že se zbortí klenba světa a Azeroth se propadne do vnitřku země, Twillight Hammer začali ohrožovat zemi trpasličího klanu Wildhammer, Uldum se rozhodl rozfoukat do všech stran elemental lord Al´Akir a Ragnaros si udělal zálusk na strom světa Nordrassil. V té chvíli náčelník Hordy, Thrall, dobře rozhodl o své cestě. Buď Horda anebo celý svět. Opustil Orgimmar, který přenechal v nedobrých rukou Garroshe Hellscreama, a odešel do Nagrandu učit se chápat elementy. Když se vrátil na Azeroth, připojil se k Earthen Ring, kde udržoval Maelstrom na správném místě, zatímco se ostatní šamané pod ním snažili v Deepholmu obnovit World Pillar, který by mohl způsobit katastrofu nepředstavitelných rozměrů. Jak jsme v průběhu Cataclysm poznali, Chris Metzen má Thralla opravdu rád a proto mu udělil status nejmocnějšího šamana na Azerothu, který se podílel i na zničení Deathwinga. Nebýt Earthen Ring, byli bychom takříkajíc v háji.

Členové

Earthen Ring je stejně jako Argent Dawn či Crusade nestrannou organizací, která nehraje na rasy a ani frakce. Můžete mezi nimi najít stoupence všech ras, kteří dokáží s elementy rozmlouvat. Jsou zde Orkové, Draenei, Broken Draenei, Trollové, Taureni, Goblini i Trpaslíci.

Významní členové

Členů v Earthen Ring je samozřejmě mnohem více, ale vypisování by zabralo mnoho času a hlavně už nejsou tolik důležití jako výše popsaní.

Reputace

Reputaci u Earthen Ringu si můžete zvýšit mnohými questy ve Vashj´iru, Twillight Highlands ale nejvíce asi questy v Deepholmu, jak již bylo zmíněno v článku o frakci Therazane. Je zde však i možnost splnit nějaké dungeon guesty, které vám přidají reputaci s touto frakcí anebo obyčejně díky Tabard of Earthen Ring. Guesty je zde zřejmě zbytečné vypisovat, protože jich je opravdu mnoho a lepší bude prolézt si již zmíněné zóny.

Rewards

Mít exalted reputaci s těmito šamany už sice není takové žůžo jako mít velblouda od Ramkahen nebo perfektní enchanty na ramena od Therazane. Ovšem může Vám trochu pomoci vybavit si základní equip věci s 359 ilv.

Friendly

Honored

Revered

Exalted

Quartermaster: Provisioner Arok Vůdce: Thrall Hlavní základny: Temple of Earth, Deepholm; Eastern Earthshrine, Eastern Kingdom; Western Earthshrine, Kalimdor Reakce: A H
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

seager 25.11.2012 09:00

Moc pěkně sepsáno. Jen jestli mohu: Historie - třetíodstavec - první souvětí - s nadějí ... v naději

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet