Guardians of Hyjal

//pic/gameinfo/frakce/guardofhyjal

Historie

Tváří v tvář hrozbě, která by mohla ohrozit celý svět, tak jak jej známe, jedni z nejmocnějších druidů Cenarion Circle spojili své síly se Zelenou Dračí letkou, aby měli dostatek sil na to, odrazit Elemental Lorda Ragnarose a Twilligh´s Hammer. Je to sice už dlouho, co se pod Stromem Světa střetla vojska Azerothu s Archimondem, ale to pro druidy neznamenalo přestat bdít nad ochranou Nordrassilu. Ba naopak, když se hrozba na začátku Cataclysm stala zřejmou, druidi neváhali vynaložit veškeré síly a přijmout jakékoliv spojence a pod vlajkou nové frakce Guardians of Hyjal poslat všechny nepřátele zpět kam patří. Druidi se vždy snažili žít v míru a harmonii společně s přírodou a jejími prastarými ochránci, jakožto s Cenariem, Malorne a dalšími. A toto spojenectví se v Cataclysm stalo velmi zásadní už jen z důvodu, že Firelord Ragnaros si nejvíce ze všeho přál vidět Nordrassil v plamenech a odmítal ustat ve svém snažení, dokud by svého cíle nedosáhl. Hrdinové, kteří nabídli pomocnou ruku, aby napomohli vyléčit spálenou zem a zastavit invazi Twillight´s Hammer kultistů, na to však nebyli zdaleka sami. Během své cesty přes území Hyjalu jste mohli mnohokrát potkat Arcidruida Malfuriona Stormrage, Hamuula Runetotema a dokonce Zeleného Dračího Aspekta Yseru jak vám napomáhají ve všem snažení (anebo vy spíše napomáháte jim). Ale čeho je moc, toho je příliš. Ani druidi nemají svou trpělivost nekonečnou a ve chvíli, kdy nátlak z Firelands trvá už přeci jen dlouho, se karty obrátí a druidi vyrazí přímo do země ohnivého lorda, aby s ním skoncovali jednou pro vždy. Ale tím vznikne docela jiná frakce s názvem Avengers of Hyjal, která si dala za úkol Ragnarose zničit a ne chránit Nordrassil… to je přeci jen úkol frakce, o které je tento článek.

Členové

Tuto frakci tvoří zejména druidi, stejně jako Earthen Ring tvoří šamané a stejně jako oni, i Guardians of Hyjal jsou neutrální. Proto v jejich řadách můžete nalézt druidy všech ras, ale i Zelenou Dračí letku.

Významní členové

Reputace

Když se s touto frakcí setkáte poprvé, není to něco šíleného jako například s Netherwing nebo Therazane. Prostě začínáte na Neutral a dostat se na Exalted není nic složitého. Pokud vás nenudí prošmejdit celý Hyjal a udělat téměř všechny questy, dostanete se lehce na Revered a odtud už není problém si obléci Tabard of the Guardians of Hyjal a chodit dungeony na 85 levelu. Vypisovat seznam questů, který vám přidá reputaci je též zbytečný jako u Therazane a tak vám stačí pouze říci: běžte questit, úkoly vás dovedou, kam bude potřeba.

Rewards

Pokavaď si myslíte, že exalted s Guardians of Hyjal vám přinese něco famózního, pak to není zas taková pravda. Pokud jste zatížení na plnění achievementů, oceníte další exalted reputaci do seznamu ale jinak jsou odměny pouze dalším způsobem jak si vybavit základní equip.

Friendly

Honored

Revered

Exalted

Quartermaster: Provisioner Whitecloud Hlavní sídlo: Nordrassil, Hyjal Vůdce: Malfurion Stormrage, Ysera Reakce: A H

Naposledy upravil/a Esperanta 12.10.2013 v 15:04:51.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet