Kurenai

Historie


Kurenai jsou skupina Broken Draeneiů, kterým se povedlo utéci jejich otrokářům a věznitelům. Usídlili se na jihu Nagrandu, kde založili město zvané Telaar. Zde, uprostřed panenské přírody, se snaží zbavit své démoní nákazy. Kurenai se snaží navázat dobré vztahy s Draeneiy, a proto se část z nich přesídlila na sever Zangarmarshe, kde založili základnu Orebor Harborage. Odtud se snaží upevnit vztahy s Draeneiy z Telredoru, města na východě Zangarmarshe. Rádi přivítají i jiné členy Aliance, ale ke každému jsou zprvu odtažití a nedůvěřiví.

Kurenai jsou ohrožováni hlavně Ogry. Dalším nepřítelem je kmen Broken Draeneiů, zvaný Murkblood. Tito Draeneiové již vyvraždili jednu vesnici Orků z kmene Mag'har a nyní plánují své síly otestovat i proti Kurenai.

Reputace


Reputace s Kurenai začíná na Unfriendly. Draenei zvaný Ikuti, kterého můžete najít v Orebor Harborage, je v tuto chvíli jediný přátelský questgiver. Až dosáhnete reputace Neutral, získáte přístup i k dalším questům.

Reputaci můžete zvýšit i zabíjením Ogrů z kmene Boulderfist a Warmaul, Orků žijících v Kil'sorrow Fortress nebo Murkbloodských Draeneiů žijících v Sunspring Post. Navíc můžete donést 10 kousků Obsidian Warbeads NPC Warden Moi'bff Jill v Telaaru a získat tím další reputaci (tyto itemy můžete použít i pro navýšení reputace s frakcí The Consortium nebo pro Hordu s frakcí The Mag'har).

Quartermaster


Quartermasterem Kurenai je Trader Narasu, který se nachází vlevo od hlavního vchodu do hospody. Může vám prodat následující věci:


Friendly Honored Revered Exalted

Naposledy upravil/a Wrent 27.09.2011 v 12:15:33.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wrent 29.11.2009 21:16

to mauzz: newim asi secky q a potom dialy s tymy itemamy co padaju z tych ogrov ... dostavas rep za ogre kill aj za dialy

a tabulk je fakt pekny mount

Draculla 22.11.2009 18:54

Nevite nekdo jak se da u kurenai udealt nejrychlejs repka?

Mam 21.11.2009 12:19

Pekný článok, inak Talbuk je podla mňa jeden z najkrajších mountov z celého WoW

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet