Patch 4.2 - Legendární střetnutí

//pic/patch42/legendary/logo_clanek
Od chvíle smrti aspekta Malygose, se modrá dračí letka potýkala s určením nového lídra. Členové letky jsou názorově rozděleni mezi dva nejvýznamnější možné nástupce: Kalecgos, který je znám pro svou vlídnost vůči ostatním rasám (také vzpomeňme na jeho pomoc v Magister´s Terrace a Sunwell Plateau); a Arygos, což je Malygosův potomek, jenž věří v to, že celá letka by se měla stáhnout a vytvořit novou cestu kterou by se měla ubírat. Pro ukončení nekonečných debat, hádek a střetnutí, se letka shodla na schůzi během "Objetí" - mimořádné hvězdné události, při níž se oba měsíce Azerothu sejdou do dokonalého zarovnání - v naději, že tato událost umožní výběr nového Aspekta. Nejnovější objev bronzového draka Anachronose předpovídá cosi hrozivého při tomto obřadu. Anachronos vycítil jakousi zákeřnou magii kolem the Nexus, domény modré dračí letky v zamrzlém Northendu. Současně s tímto objevem vyřkl své vidění budoucnosti o Azerothu pohlceného v plamenech. Souvislostí s touto vizí a modrou letkou si nikdo není jistý, ale Anachronos tím vybídl "nižší" rasy k bližšímu prozkoumání. Pokud se hrdinové nepostaví výzvě a nenaleznou pravdu, Anachronosovi temné vize o konci Azerothu se mohou stát skutečností.
Patch 4.2 bude obsahovat epický quest, který vyzkouší ty, kteří si troufají najít a poskládat legendární hůl Dragonwrath, Tarecgosa's Rest. Tato speciální hůl duplikuje destruktivní magii a zároveň její nositel získá možnost proměnit se v člena modré dračí letky. Ti, kdo zkompletují tuto hůl, nebudou jediní, kteří budou odměněni. Tato úloha zároveň vyžaduje dedikovanost a souhru celé guildy, protože při dokončení všichni členové guildy získají unikátního non-combat peta jen pro sebe.
Jen ti, kdož byli úspěšní v tažení proti temnotám v Blackwing Descent, The Bastion of Twillight a Throne of the Four Winds budou moci započít tento legendární quest. Vyslanci bronzové dračí letky budou vysláni do hlavních měst Aliance i Hordy aby vyzvali ty, kteří jsou dostatečně schopní podstoupit tuto výzvu. Není to cesta která by se měla podceňovat. Buďte varováni: po cestě číhá nebezpečí, první krůčky mohou být smrtelné a prakticky nevyzpytatelné. Výprava provede hrdiny skrz kontinenty a čas; setkání s prastarými tvory, aby byli uznáni jako ty nejmocnější bytosti na Azerothu.
Dobrodružství rozhodně bude vyžadovat progress (?) skrz Firelands, kde guildy budou muset spolupracovat více než kdy předtím na zničení sil Ragnarose, zde budou momenty ,kde ti kdo hledají tuto hůl budou muset čelit sami výzvám a dokázat svou zkušenost, znalost a odhodlání. Bronzová dračí letka na tebe spoléhá. Modrá dračí letka může zaniknout bez tvé pomoci. Nenechej je čekat.

Naposledy upravil/a Wrent 29.04.2011 v 14:54:51.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Oveckoun 03.09.2011 18:46

Ramses
Fakt? ... takže jenom stačit kilnout a jakej q získám???
ja uz nevim nazev. Proste 25 itemu z bossu a 3 itemy co se daji koupit za mrte goldu a to je jen azcatek Q linky

Ramses 03.09.2011 17:59

páč jaksi nechápu proč to zde píše ž emusíš mít udeláný to BD a spol

Ramses 03.09.2011 17:54

Fakt? ... takže jenom stačit kilnout a jakej q získám???

Oveckoun 03.09.2011 17:33

Ramses
Plls lidi nevite nekdo jak tu stafku získat ... hrozně me to zajímalo ... tedka hledám kde bych ten q na to mohl sehnat
Q se da ziskat automaticky kdyz se vleze do FL a zabije prvni velkej creep

Ramses 03.09.2011 16:39

Plls lidi nevite nekdo jak tu stafku získat ... hrozně me to zajímalo ... tedka hledám kde bych ten q na to mohl sehnat

Nolem 01.05.2011 13:13

Havekar
Konečne nějaka legendarka než meele,už me s tim začínali docela štvat nejdřiv Swords of Azzinoth pak Shadowmourne,konečne něco pořádného!
Nebyly legendární jenom melee, vzpomeň na legendární luk, který padal z Kil'Jaedena.

Havekar 30.04.2011 12:32

Konečne nějaka legendarka než meele,už me s tim začínali docela štvat nejdřiv Swords of Azzinoth pak Shadowmourne,konečne něco pořádného!

DaveL 29.04.2011 23:22

tommygun
sem tak trosku doufal ze by to byla dalsi meele legendarka
vždyť už i na loňskym blizzconu řekli že to bude staffka

tommygun 29.04.2011 17:14

sem tak trosku doufal ze by to byla dalsi meele legendarka

Coxx 29.04.2011 13:06

Daralyn
tomu neveřte - je to patch s novým raidem - něco na způsob Sunwell nebo ulduarutakže počítejte tak minimálně 2 měsíce možná 3(jen můj odhad)
A eště s novou PvP sezonou .. Nn, Blizz se vyjádřil jasně; tenhle path přijde rychle za tím středečním (takže můj odhad tak měsíc)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet