Plány Blizzardu na další roky?

/pic/news/bluepost

Dnes si zahrajeme trochu na pavlač a budeme tzv. "drbat". Nadcházející informace nebyly oficiálně potvrzeny a jedná se o únik informací se kterým jako první přišel server MMOgamesite. Tím únikem mám na mysli samozřejmě plán společnosti Blizzard Entertainment do roku 2014. Plán je podle hlavičky z data 2.4.2010. Nuže, pojďme se na něj podívat a vysvětlit si postupně, jak to je. Půjdeme hezky popořadě, podle let.

2010

  • BNET2: Tohle je Battle.net 2.0, který byl naplánován na třetí kvartál tohoto roku a je již v provozu.
  • Starcraft2: Tady asi taky není co dodat, datum vydání sedí s tabulkou.
  • WOWMobile: Tímhle je myšleno Remote Auction systém a další věci, které již můžeme používat.
  • WOWX3 CATACLYSM: Třetí datadisk k WoWku vychází 7.12.2010. ani zde se tabulka neplete.

Zatím se tabulka v "předpovídání" minulosti neplete. Ovšem jak tomu bude s opravdovou předpovědí nadcházející budoucnosti v roce 2011?

2011

  • BNET2 MapMarket: Prodej map.
  • Starcraft2 X1: Další plánované rozšíření SC2.
  • SC2 Phoenix: Tak u tohoto netuším o co by mělo jít a neví to snad nikdo na internetu. Ovšem vedou se spekulace o tom, že by to mohl být mód podobný Dotě apod.
  • Diablo3: Vydání dlouho očekávaného pokračování herní série Diablo.
  • WOW Brasil: Tohle by měla být Portugalská mutace WoWka pro Brazilský trh.

Rok 2011 bude plný překvapení. Záhadou je SC2 Phoenix a taky je velice podivné, že se kryje datem vydání Diabla 3 a Starcraft2 X1.

2012

  • BNET2 3rd Parties: Nedávno jsme psali právě o tom, že by se Battle.net mohl otevřít i hrám od Activisionu a začít tak pomalu konkurovat Steamu. Tohle by mělo být ono.
  • WOW X4: Tady nám datum trochu nesedí. Snad nikdo by nečekal, že by Blizzard vydal čtvrtý datadisk v druhém kvartálu roku 2012. Spíše by se dal čekat čtvrtý kvartál. Ovšem Bliizzard je známý věčným odkládáním a tohle je přeci jen koncept, který nemusí být dodržen.
  • WOW TCG: Karetní hru nehraji, ovšem, že by se jednalo o nějaké další rozšíření? Napište do komentářů, když o tom víte více, než my.
  • WOW Movie: Věčně odkládaný film by měl podle plánů přijt do kin ke konci roku 2012. Uvidíme, jest-li tomu tak bude a zda ho Sam Raimi stihne natočit.

Zpřístupnění Battle.netu třetím firmám pro prodej her a konkurovat tak monopolu ve formě Steamu se dalo čekat. Ovšem nikdo ani netušil, kdy k tomu mělo dojít. Dále mi osobně nesedí datum vydání dalšího datadisku. Ovšem to se může změnit. Dlouho očekávaný film o WoWku, který je naplánován na rok 2012 snad již v tomto roce vyjde, pokud nezanikne Země. :D

2013

  • Starcraft2 X2: Druhé rozšíření populární real-time strategie. Nic neobvyklého.
  • Diablo X1: První rozšíření Diabla 3, které je naplánováno jen kousek po vydání druhého datadisku k SC2.
  • WOW X5: Vydání posledního datadisku k WoW. Datum mi osobně hodně nesedí.
  • Titan: Toto má údajně být nové MMO od Blizzardu, o kterém se tolik mluví. Uvidíme...

Vydání posledního datadisku k WoW a nového MMO velice nesedí. Tady lze asi nejvíce napadat případnou pravost dokumentu. Nejsem si jist, zda by Blizzard vydával nový datadisk pouhý rok po vydání předchozího. Ale lačnost po penězích může být větší. K novému MMO s názvem Titan taky nesedí datum. Jelikož jim Blizzard nechce konkurovat WoWku, jak již prohlásil, tak nevím, proč by mělo být vydáno zároveň s posledním datadiskem k WoWku a ne třeba rok, čí dva po něm.

2014

  • Diablo3 X2: Druhé rozšíření Diabla 3.

U roku 2014 nelze nic vytknout. Jednak je to ještě daleko a taky je to rozumné datum vzhledem k vydání původní hry a předchozího datadisku.

Celkově tabulka působí místy důvěryhodně a jinde zase rozporuplně. Například již zmiňované datum vydání posledního datadisku k WoW a nového MMO od Blizzardu a také vydání Diabla 3 a prvního rozšíření k SC2. Dokument je sice údajně starý 8 měsíců tak se dají tolerovat nějaké nesrovnalosti. Jen čas ukáže, zda byl pravý nebo šlo o podvrh.

Co si o pravosti tabulky myslíte vy? Jedná se podle vás o podvrh? A jaké jsou vaše názory na jednotlivé data vydání her?



Naposledy upravil/a Snake Plisken 01.12.2010 v 21:39:27.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

grourse 26.06.2023 13:08

<a href=http://tadalafil.top>buy cialis online usa</a> Penile curvature associated with scleroderma

louramb 27.05.2023 18:16

It is not known if Voltaren Gel is safe and effective in children younger than 6 years of age <a href=http://cialiss.buzz>cialis otc</a> To evaluate partial vision loss such as those exhibited in cataracts and glaucoma, we are developing the OptoMotor Response OMR

Blazer 08.10.2011 08:55

Jsem zvědavej za v tom poslednim datadisku zase vymyslí kdyz je skoro všschno uz mrtví,a podle mě ten film nenatočí jak řekl Wrent.

icekiss 04.12.2010 00:48

Snake Plisken
možná se 4-5 let po posledním datadisku dočkáme WarCraftu 4.
sound good.

Gortak 02.12.2010 19:38

hej ale ak ma mat wow 5 datacov to znamena ze jeden vypustili alebo z 2 spravia jeden lebo este su navrhy na emerald dream aszhara a velke more a posledny datac so sargerasom

Vikano 02.12.2010 17:21

jedna záležitosť mi tam osobne strašne chýba...a tou záležitosťou je Warcraft 4!

Snake Plisken 02.12.2010 17:20

Má domněnka je taková, že vydají poslední datadisk k WoWku a budou jej nějakou chvíli živit pár patchema. Chvíli po posledním datadisku vyjde to jejich nové MMO a možná se 4-5 let po posledním datadisku dočkáme WarCraftu 4. Ale to jsou pouze jen mé domněnky.

Esperanta 02.12.2010 16:18

přesně tak... každopádně svět Warcraftu by opustit neměli. Když se řekne Blizzard, všichni si vybaví Warcraft a WoW a nemyslím si že by tomu bylo jinak i za pár let

tommygun 02.12.2010 16:15

Esperanta
Mám to brát tak že s posledním datadiskem už se Warcraft Universu už věnovat nebudou?Vždyť je to tak úžasný materiál se, kterým lze stále pracovat!
Treba pak budou jeste dalsi, tohle je plan jen na 4 roky, kazdopadne myslim ze se pak blizz obuje do toho sviho noviho MMO. Jinak myslim ze nebude mit takovy uspech jako wow, na wow je dobry ze vychazi z nejaky uspesny hry a nezjevilo se jen tak z niceho.Treba kdyby ted udelali SC jako MMORPG tak po tom sahnu urcite radsi nez po Titanu o kterym slisim prvne.

Esperanta 02.12.2010 16:05

Mám to brát tak že s posledním datadiskem už se Warcraft Universu už věnovat nebudou?Vždyť je to tak úžasný materiál se, kterým lze stále pracovat!

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet