Ramkahen

http://media.wowfan.cz/uploaded/ramkahen-logo

Historie

Pokud se na tyto oddané kočkovité tvory podíváme zblízka, nemůžeme nesouhlasit s tím, že co se týče ostatních bytostí na Azerothu, tol´vir jsou něco opravdu speciálního; jsou totiž potomky starověké rasy, která dostala za úkol střežit hrobky Titánů. Stejně jako ostatní výtvory Titánů, i tol´virové měli kamennou kůži a měli by ji i dnes, kdyby na ně nedopadla kletba Starých Bohů. Ovšem i přes tuto skutečnost odolali a stále plní svůj úkol a střeží hrobky proti těm, kteří by je chtěli pošpinit svou přítomností. S příchodem Deathwinga byli však nuceni obrátit se proti svým bratrancům, Neferset, kteří propadli vlivu šíleného dračího Aspekta s příslibem navrácení jejich staré kamenné formy. Ramkahen se sice snaží stále bránit Uldum, ale stejnak jim nezbývá než se připravit na válku.

Členové

Jak je již vidno z popisu výše, jedná se o kočkovité humanoidní šelmy, stavbou těla podobné kentaurům. Jejich druh žijící v Uldumu nemá nikde na Azerothu obdoby a tudíž je jinde než v této písečné oblasti nemůžete potkat.

Významní členové

  • King Phaoris - nynější vládce kmenu Ramkahen a též stejnojmenného města na severu Uldumu
  • Prince Nadun - princ Nadun pro Vás bude prvním tol´virem, se kterým se kdy setkáte a také díky jeho záchraně získáte možnost s Ramkahen pěstovat reputaci
  • High Commander Kamses - Kamses je velitel Ramkahenské armády a je též znám jako „Sword of Ramkahen“
  • High Priest Amet - pravděpodobně vůdce náboženství Ramkahenu známého též jako „The Faith of Ramkahen“. Má schopnost číst budoucnost ve vodách a můžete ho tedy potkat vně přehrady
  • Vizer Tanotep - jeden z High Council stejně jako jeho dva druhové Kamses a Amet

Reputace

Pokud chcete začít dobré vztahy s těmito podivuhodnými tvory, musíte nejdříve přijmout quest Hero´s Call: Uldum! V každém hlavním městě a vydat se do Tanarijské pouště. Poté, co vaši karavanu napadnou Pygmy, malí zlovolní tvorečkové, se dostanete do zajetí Neferset, kde se setkáte s princem Nadunem a musíte zosnovat svůj útěk. Jakmile jste volní, objevíte se v Ramkahen, hlavním sídle stejnojmenného kmene a tam pro vás již začínají úkoly. První zvýšení reputace můžete dostat odevzdáním questu Escape From the Lost City a máte na výběr ze dvou předmětů: Royal Reward a Ramkahen Badge of Valor. Pokud si vyberete druhou, reputace se vám pro začátek zvýší o 1000. Dál už musíte pokračovat buď pomocí Tabard of Ramkahen a nebo questy. Vyquestěním všech Uldumských questů vás vyhoupne na honored s touto frakcí a poté jsou pro vás připraveny pouhopouhé dva daily questy. To už je však lepší chodit dungeony s tabardem Ramkahen.

Questy

Rewards

Skoro každá reputace je těžká k dosáhnutí exalted, ale pokud jste sběrateli mountů tak jako já, bude pro vás Ramkahen i větším užitkem než jen pro nějaké hadry na sebe a nebo enchanty.

Friendly

Honored

Revered

Exalted

Quartermaster: Quartermaster Abasi Hlavní sídlo: Ramkahen, Uldum Vůdce: King Phaoris Reakce: A H

Naposledy upravil/a Esperanta 16.11.2012 v 18:27:37.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Gustafa 17.11.2012 16:39

Možná by bylo dobré se zmínit o tom, že Tol'vir chránili i Ulduar do doby než je vyhladila pohroma. Sice se samotnou frakci Ramkahen nic společné neměli, ale odstavec členové může být zavádějící když tam napíšeš jejich druh. Ale jinak super rekapitulace tehle frakce.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet