Scryers

vložte popis obrázku The Scryers jsou frakce Krvavých Elfů vedených Voren'thal the Seer. Skupina se odtrhla od prince Kael’thase Sunstridera následovníka trůnu v Quel’Thalasu a vládce rasy Krvavých Elfů a nabídli spolupráci Naaru při rekonstrukci Shattrathu. Scryers jsou v rozporu s Aldor a „soutěží“ spolu o přízeň u naaru. Nyní jsou Sryers známí tím, že mají největší knihovnu, známou jako: „Největší úložiště vědění v Outlandu“ vložte popis obrázku

Historie

Během neustávajících útoků na Shattrath se Sha’tarské a Aldorské stráže připravovaly na další útok, když viděli armádu pochodovat na obzoru. Tentokrát se o útok postaraly armády Illidana Stormragea. Velký pluk Krvavých Elfů byl poslán jeho spojencem princem Kael’Thasem, aby zpustošil město. Když překročili Kraví Elfové most Aldorští Vindicators (ochránci cti) a Exchars (biskupové) se seřadili, aby bránili Terrace of Light. Poté se stalo neočekávané: Krvaví Elfové složili před obránci své zbraně. Jejich vůdce, starší, známý jako Voren'thal vstoupil na Terrace of Light a požadoval slyšení od A’dala. Když k němu naaru přišel Voren’thal poklekl a pronesl tato slova: „Viděl jsem tě ve vidění, Naaru. Přežití mojí rasy závisí pouze na tobě. Já a moji stoupenci jsme tu, abychom ti sloužili.“ Zběhnutí Voren’thala a jeho následovníků byla největší rána pro Kael’Thasovy vojenské síly. Nebyli to jen obyčejní Krvaví Elfové, Voren’thal ovlivnil jedny z největších a nejlepších Kael’Thasových učenců a mistrů. Naaru přijal přeběhlíky, kteří se začali nazývat The Scryers.

Služby

The Scryers nabízejí velkou škálu služeb pro ty, kteří souhlasí s jejich věcí. Zahrnují např. banku, Innkeepera a velkou řadu obchodníků. Mimo jiné se u nich můžete naučit Master a Grand Master Enchanting . Trenéři u Sryers, ale neučí nic, co by se nedalo naučit jinde v Outlandu.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hodnas 19.12.2009 21:14

Děkuji za přidání.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet