Sunreavers

Základní fakta

Aethas Sunreavers je frakce krvavých elfů, která reprezentuje Hordu v Dalaranu. Jejím vůdcem je Archmage Aethas Sunreaver, jeden z členů dalaranské Rady šesti. Horda byla do původně Aliančního města přijata především díky Aethasovi. Sunreavers sídlí v části Dalaranu zvané Sunreaver’s Sanctuary, zatímco sám Aethas jako vysoce postavený člen Kirin Tor přebývá spolu s Rhoninem a Archmage Moderou ve Violet Citadel. Další základny Sunreavers jsou Sunreaver’s Command v Crystalsong Forest a Sunreaver Pavillion na Argent Tournament Grounds, který je zároveň základnou Hordy v Argent Tournament. Sunreavers jsou také spolu s Warsong Offensive, Hand of Vengeance a Taunka součástí Horde Expedition. Jejich alianční protějšek je Silver Covenant vedený Vereesou Windrunner.

In-game

Reputaci se Sunreavers mohou hráči získat pouze skrz Argent Tournament. Po získání Exalted reputace si od Quartermastera mohou zakoupit kromě tabardu Sunreavers a rare peta připomínajícího mana wyrma také dva epické mounty: Sunreaver Hawkstridera a Sunreaver Dragonhawka. Sunreavers hrají velkou roli ve znovuzískávání legendárního high elfského meče Quel’Delaru. Cílem obou znepřátelených dalaranských frakcí, Sunreavers i Silver Covenant, je Quel’Delar opět získat, očistit a s jeho pomocí porazit Pohromu jednou provždy. Sunreavers a Silver Covenant plní ve WotLK podobnou funkci, jako shattrathské frakce Scryers a Aldor v Burning Crusade, s tím rozdílem, že ke Scryers a Aldor se mohl přidat kdokoli nehledě na rasu, avšak Sunreavers je frakce přístupná pouze rasám Hordy stejně jako Silver Covenant pouze rasám Aliance. Hlavní sídlo obou těchto frakcí Dalaran je také striktně rozdělen na Sunreaver’s Sanctuary patřící Hordě a Silver Enclave, kam má přístup pouze Aliance.

Trivia

Přestože je Aethasova in-game frakce Kirin Tor, nikoli The Sunreavers, elf má na sobě tabard Sunreavers, nikoli Kirin Tor :)

Naposledy upravil/a Bellatrix 01.02.2011 v 18:11:01.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Enrage 20.11.2010 20:16

Clanok od Bellatrix a hodnotenie iba 3,16?! No to idem hned napravit

Bellatrix 01.11.2010 18:41

Wow, děkuji

Šéfredaktor WoWfan.cz

Ali 31.10.2010 21:07

pri citani som sa citil ako keby som to cital z nejakej encyklopedie alebo kdesi na internete je to velmi pekny clanok , naozaj

Nerzhul 28.10.2010 17:12

jj pekny

legionnaire 26.10.2010 15:47

pekny clanok

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet