Wildhammer Clan

http://media.wowfan.cz/uploaded/wildhammerclan

Historie

Krátce před válkou Tří Kladiv vedl tento trpasličí klan mocný Khardos Wildhammer, v době kdy ještě se svými poddanými obýval úpatí hor v okolí Ironforge. Po válce právě o Ironforge, kterou vyhráli Broznebeardští, Wildhammer odtáhl na sever přes brány Dun Algazu na vrcholy hor a založili si své vlastní království, začali opět prosperovat a jejich pokladny se znovu naplnily. Díky tomu, že se Wildhammer relativně rychle postavil znovu na vlastní nohy, se na klan Bronzebeardských trpaslíků už tolik nehněvali, zato Dark Iron vykonali další pokus o to dobít Ironforge, ale i království Wildhammer Clanu. Dark Iron trpaslíci nakonec válku o Ironforge, vedenou Thaurissanem, prohráli a utíkali na pomoc druhé polovině armády, kterou vedla Modgud, o níž ještě nevěděli, že ji postihl mnohem horší osud. Tehdy se klany Wildhammer a Bronzebeard spojily a společně zahnaly Dark Iron do jejich domoviny. Po této údálosti se klany spřátelily a společně se vydaly zničit hrozbu, kterou Dark Iron znamenali. Nezašli však daleko, jelikož Thaurissan vyvolal zlo, které bylo nad jeho síly a usmrtilo ho. Jak bylo vidno, pokoušel se vyvolat samotného pána ohně Ragnarose (ta podobnost s Morií u Pána Prstenů, že?). Po tomto činu oba klany svá vojska raději stáhly, jelikož viděly, že si Dark Iron dost zla přivodili sami. Po této válce nabídli Bronzebeardší možnost, aby klan Wildhammer v Ironforge zůstal, avšak trpaslíci tuto štědrou nabídku odmítli a vrátili se zpět do svého horského království. Ovšem zlo, které tam nechala Modgud, bylo příliš veliké a proto se přesunuli do okolí Lordaeronu, kde si v horách postavili své nové město: Aerie Peak. Tam zkrotili divoké gryfony a počali svou novou domovinu nazývat Hinterlands. Co se týče Alianční výpravy do Outlandu, nemálo Wildhammerů v čele s Kurdanem Wildhammerem se vydali s Turalyonem, Danathem, Alerií a Khadgarem potlačit Ner´Zhulovu hrozbu. Nejen že napomohli vítězství, ale díky tomu, že byli nuceni na Outlandu zůstat, založili si na něm svou základnu. Kurdan se z Outlandu vrátí až v povídce Council of Three Hammers, které mapuje období Cataclysmu, kdy Ironforge zůstalo bez svého vůdce, Magniho Bronzebearda. A kde že je můžete potkat nejvíce? Blizzard jim dal, stejně jako Dragonmaw klanu větší lokaci, Twillight Highlands a jak se zdá, staré dobré pře mezi Wildhammer klanem a Dragonmaw orky už zase vesele pokračuje dál.

Členové

Wildhammer Clan tvoří prakticky pouze trpaslíci a pokud se to dá počítat, pak i gryfoni, na kterých létají do bitvy.

Významní členové

Reputace

Wildhammer jsou opakem Dragonmaw klanu, stejně jako jsou Baradin´s Warden opakem Hellscream´s Reach... jen nejsou pvp frakce. Když přijdete za Alianci do Twilight Highlands, jakožto do poslední Cataclysm oblasti, setkáte se s těmito trpaslíky poměrně často. Pomáháte jim hasit oheň v jejich vesnicích, ničit přisluhovače Twilight Hammer anebo jim prostě musíte přinést ukradené spodky (viz quest.: They Took Me Pants! ). Každopádně, když se prokoušete questy (a že občas stojí za to) až k trpasličí svatbě (též stojí za to), vyšplháte se na Revered. A pak? Daily questy anebo... hádejte. Tabard a chodit dungeony a chodit a chodit.

Rewards

V době Cataclysm celkem pěkné věcičky pro začátek do výbavy, ale dnes, v době Mists of Pandaria, další kusy bezcenné zbroje... bohužel.

Friendly

Honored

Revered

Exalted

Quartermaster: Grot Deathblow Hlavní vůdce: Falstad Wildhammer Hlavní sídlo: Aerie Peak, Hinterlands; Twillight Highlands Reakce: A H

Naposledy upravil/a Esperanta 10.01.2013 v 10:12:51.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet