Herní stoly od Liftoru: poctivá česká práce

Hlavním úkolem herních stolů je zajistit dostatečně pevnou a stabilní plochu pro umístění herního PC, monitoru, klávesnice, herní myši, reproduktorů a všeho dalšího, co potřebujete ke svým hrám. Proto disponují vysokou odolností a nosností. Herní stoly mají často velmi jednoduchou konstrukcí s nastavitelnou výškou či sklonem. Mnohdy jsou speciálně upraveny pro potřeby jejich majitelů, kteří si chtějí užít hraní oblíbených her na maximum.

Podle jakých parametrů vybírat herní stůl?

Vybíráte si svůj první herní stůl? Jelikož se jedná o poměrně velkou investici, je dobré výběru stolu věnovat dostatečné množství času a pozornosti. Zaměřte se především na následující parametry.

 

o14wv1ul42_34138cbf9965bc5ad011e954a5cfc5c59b93d111_1672419474_8366.jpg
Zdroj: Liftor.cz

Správné rozměry pracovní desky

Při výběru herního stolu popřemýšlejte především nad tím, co vše na něj chcete umístit. Bude na něm pouze monitor, klávesnice a myš? Nebo na něj potřebujete umístit i herní skříň? Pokud víte, kolik věcí na svém stole chcete mít, zaměřte se na rozměry pracovní desky. Častým a poměrně oblíbeným rozměrem desek je 160 cm na délku a 80 cm na šířku.

Možnosti nastavení výšky i sklonu stolu

Kromě dostatečné velikosti pracovní desky je potřeba se věnovat i možnosti nastavení její výšky a sklonu. Schopnost nastavit si vhodnou výšku desky je u herních stolů naprostou prioritou. Díky tomu si totiž můžete stůl přizpůsobit velikosti své postavy a jeho používání tak bude daleko pohodlnější.

Kvalita použitých materiálů

Při výběru herního stolu se věnujte i použitým materiálům. Pokud chcete opravdu kvalitní kousek, preferujte takový, jehož deska je ze dřeva nebo velmi kvalitní dřevotřísky. Dřevotřísková deska by měla být potažena laminátem. Samotná konstrukce stolu musí být maximálně pevná a odolná. Ideálním materiálem pro konstrukci herního stolu je pevný kov nebo dřevo. 

Herní stoly Liftor

Česká společnost Liftor se zaměřuje na výrobu a prodej polohovacích stolů na míru. Společnost funguje od roku 2019. Truhlárna a výrobna stolů se nachází v Dobřanech. Jejich produkty si můžete prohlédnou v showroomu v Praze i na dalších 11 místech v České republice. Cílem společnosti je výroba mimořádně kvalitních, stabilních a odolných polohovacích stolů, které umožní jejich uživatelům pracovat či hrát hry nejen v sedě, ale i ve stoji. 

 

gkim1u9mxx_34138cbf9965bc5ad011e954a5cfc5c59b93d111_1672419474_8535.jpg
Zdroj: Liftor.cz


U herních stolů Liftor si můžete vybírat hned z několika různých provedení. Pokud jde o podnože, máte na výběr z modelů Liftor Up, Liftor Glass, Liftor Vision, Liftor Expert nebo Liftor Magic. Zvolený typ podnoží lze doplnit herní deskou Gaming Pro, kterou vřele uvítá každý vášnivý hráč. Herní deska Gaminng Pro má prakticky zaoblené rohy, které zajišťují ještě větší pohodlí u stolu a dostatek místa pro všechno potřebné vybavení.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet