Doprava - Worgen mount

Worgeni využívají k větším přesunům svou vlčí podstatu. Chtějí-li běžet rychleji, přemění se pouze do své vlčí formy, dopadnou na všechny čtyři a běží. Volnomyslnosti těchto tvorů tento způsob naprosto vyhovuje.





Zarhym zdroj

Running wild je vlastně nový rasový "mount" worgenů. Funkčně je tato schopnost totožná s jakýmkoli mountem. To znamené, že Worgeni nepřinesou žádného mounta do rasových skupin, kterého by Alianční rasy mohli získat. Tato schopnost se také hodně liší od Plainsrunning, které dříve bylo u taurenů (pozn. red.: Tato schopnost byla s patchem 1.1 odstraněna, nahrazovala také funkci mounta, avšak fungovala přece jen trochu jinak. Tauren totiž musel 10 sekund běžet, aby získal stejnou rychlost jako mount, a když například zastavil, dostal jakoby "dismount" a musel znovu startovat.). Rozhodně nemáme v plánu tuto schopnost jakkoli vracet.

Navíc si myslíme, že Running Wild velice dobře sedí k povaze worgení rasy. Spíše než aby měli fyzického mounta, raději skočí na všechny čtyři a poběží takhle. Když budete hrát za worgena, určitě Vám to přijde opravdu skvělé.



  • Rasa: Worgeni
  • Dostupnost: Rasová schopnost od levelu 20

Efekt schopnosti:




Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet