Kupte si Warcraft šperky

[odstavec]

Meeting stone

http://media.wowfan.cz/uploaded/Meeting%20stone_logo
Dlouhodobě nabízíme jak obyčejný malovaný Hearthstone, tak i Hearthstone svítící ve tmě a také křišťálový z pryskyřice. Jsem zvyklá každý rok vydávat před Vánoci něco nového a letos mě napadl Meeting Stone. Každý kus je ručně malovaný a můžete si zvolit, jakou barvu runa bude mít.
>> Zobrazit podrobnosti Meeting Stone<<
MS
[odstavec]

Křišťálový Hearthstone

http://media.wowfan.cz/uploaded/ResinHSlogo
Dlouhodobě nabízíme obyčejný malovaný Hearthstone, tak i Hearthstone svítící ve tmě. Jenomže Hearthstone je podle lore křištál s runovým znakem. Rozhodla jsem se tedy skamarádit se šperkařskou pryskyřicí a tuto variantu pro vás vytvořit. Pryskyřice je nesmírně odolná nárazům i teplotním rozdílům a jen tak se vám nerozbije.
>> Zobrazit podrobnosti Křišťálového Hearthstonu<<
PureHearthstoneGlowingHearthstone
[odstavec]

Hearthstone přívěšek a náušnice

http://media.wowfan.cz/uploaded/Kupte si vlastní HS!
Kamínek je vyráběn ze hmoty cernit imitující kámen a dobarven za pomocí akrylových barev. Přes symbol je přenesena vrstva laku, tudíž je odolná vůči mechanickému otěru. Není však radno do ní rýt noži či ostrými předměty.
>> Zobrazit podrobnosti Hearthstone šperků <<
Hearthstone Hearthstone
Hearthstone Hearthstone
[odstavec]

Hearthstone svítící ve tmě

http://media.wowfan.cz/uploaded/GlowingHSlogo
Kamínek je opět tvořen z cernitu imitujícího kámen, ale runový symbol nyní není barven akrylovými barvami, ale do spár je zatlačeno transparentní modré fimo smíchané se svítícím práškem. Runa je tedy o něco světlejší a má jinou barvu než obyčejný kamínek, ale po nabití na světle září tyrkysově.
>> Zobrazit podrobnosti Svítícího Hearthstonu<<
GlowingHearthstone GlowingHearthstone
[odstavec]

Ebon Blade přívěšek

http://media.wowfan.cz/uploaded/EbonBladenovinka
Velikost přívěsku či brože je 7,5 cm na výšku, šířka čepele se pohybuje kolem 1 cm a záštita měří na šířku cca 3 cm. Meč je opravdu malý, ale i tak jsou na něm vidět detaily run. Materiál, ze kterého je základ vyroben, je stejně jako u Hearthstonů cernit, avšak ne jeho verze imitující kámen. Podklad je z nejobyčejnější barvy, jelikož na ní nezáleží. Zdání kovového povrchu jsem vytvořila z kovových plátků Easy metal, které se lepí na čepel. Je to snad nejkomplikovanější technologický postup, který jsem zatím dělala, a proto se cena pohybuje výše než HS.
>> Zobrazit podrobnosti Ebon Blade šperku <<
Ebon Blade
[odstavec]

Iron Horde přívěšek

http://media.wowfan.cz/uploaded/IronHordanovinka
Přívěsek je vyroben ze hmoty cernit, která patří k těm odolnějším z polymerových hmot, jako jsou fimo a premo. Původně jsem zkoušela stříbrné premo, které však neudělalo takový hezký povrch vytvářející zdání kovu a navíc nevydržel ani běžné nárazy. Proto jsem přešla zpět na cernit a kovový povrch vytvořila za pomoci Easy metal kovových plátků, které jsem lepila na povrch. Přívěsek jsem obdařila černou patinou a posléze nalakovala.
>> Zobrazit podrobnosti Iron Horde šperku <<
Iron Horde


Naposledy upravil/a Esperanta 27.11.2016 v 13:27:22.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet