Warlords of Draenor - Datamining

http://media.wowfan.cz/uploaded/WoDdatamining_logo
Blizzard v době alphy Warlords of Draenor přešel na nový formát souborů, což znamenalo, že někdejší datamineři, kteří byli schopni ze souborů hry dostat obrovské množství dat, to přestali dělat, anebo se pídili, jak by to mohli dělat dál. Náš tým to zjistil a tak se stal mimořádně soběstačným, co se týče nových modelů ze hry. Zároveň přidáváme i informaci, že v době vypuštění prvních modelů vůdců jsme soběstační nebyli a proto některé modely pochází z MMO-Championu. Brzy však budou nahrazeny našimi a stejně tak se bude článek aktualizovat o chybějící nebo právě "vykutané" modely.
http://media.wowfan.cz/uploaded/WoDdatamining_Leaders

Khadgar

Arcimág Khadgar, učeň Medivha byl za První a Druhé války velmi důležitou osobností. Jenomže po výpravě za Temný Portál zůstal společně s ostatními uvězněn na druhé straně. Mohli jsme ho vídat v Shattrathu jakožto bělovlasého starce, ovšem nyní vede výpravu na Draenor stejně jako kdysi a proto se musel náležitě upravit. Štramák!
Khadgar

Akama

Jistě znáte Akamu, broken draeneie, který byl důležitou osobou při svrhnutí Illidanovy krutovlády za dob Burning Crusade. Nyní potkáme jeho alternativní verzi v jeho vznešené podobě.
Akama

Yrel

Říká se, že Yrel dostane v nadcházejícím datadisku velkou roli. Zřejmě to tak bude, protože Blizzard nedává modelům draeneiek jiný tvar rohů a hlas každý den. Mimo to má dostat i vlastní povídku.
Yrel

Nobundo

Nobundo, první draeneiský šaman ve Warlords of Draenor též nebude chybět. A stejně jako Akamu jej potkáme v jeho staré podobě.
Nobundo

Lorna

Lorna Crowley, dcera rebela Dariuse Crowleyho prý dostane titul Commander. Příběh worgenů a Gilneasu by se tedy měl dočkat pokračování.
Lorna

Morticia Crowley

Našim dataminerům se podařil z dat vytáhnout model se jménem Morticia Crowley a s tím přichází i otázka, jestli právě tato nemrtvá nebude významnou součástí rozšíření lore worgenů.
Morticia

Gul'dan

Gul'dan byl prakticky původcem pádu orkské rasy do zatracení pod vliv démonů. V alternativní realitě se mu však nepovede zlákat celou rasu, aby se napila Mannorothovy krve, ovšem dostává nabídku, aby se stal jedním z warlordů. Kdo ví, jestli to byl dobrý nápad.
Gul'dan

Draka

Draka, Durotanova družka a matka Thralla se nám konečně ukáže. Warlords of Draenor je už teď skvělou možností potkat charaktery, které už jsou dávno po smrti.
Draka

Drek'thar

Drek'thar, mocný šaman Hordy nás v novém datadisku bude doprovázet už od začátku. Tedy alespoň Hordu určitě.
Drek'thar

Gan'ar

Gan'ar je starším bratrem Durotana a je v ději bezpochyby novou postavou. Celkem nás zajímá, jak to, že je náčelníkem klanu Frostwolf Durotan a ne jeho starší bratr.
Gan'ar

Golmash Hellscream

Golmash, tatík Grommashe Hellscreama, jednoho z warlordů, je též novou postavou. Jaký vliv v příběhu bude mít, to se teprve dozvíme.
Golmash

Kilrogg Deadeye

Kilrogg je jedním z warlordů, náčelník klanu Bleeding Hollow, který sídlí uprostřed Tanaan Jungle, kde naše pouť začíná. Nutno dodat, že Tanaan Jungle není místem, kde byste si chtěli dobrovolně rozdělat piknik... pokud nechcete přijít třeba o oko.
Kilrog

Ner'zhul

Náčelník, nejmocnější ze šamanů na Draenoru a budoucí Král Lichů nesmí v datadisku chybět. Jeho dřívější model měl hezké krystalové náramenníky, které mu byly nyní odebrány, byla však přidána malba lebky na jeho obličeji a tudíž je tak více věrný lore.
Nerzhul

Zaela

Zaela, vůdkyně klanu Dragonmaw, která nám při nájezdu na Orgrimmar pěkně zatápěla, měla být odsouzena společně s Garroshem za válečné zločiny. A stejně tak s ním prchla do alternativní minulosti Draenoru.
Zaela

Blackhand

Za První války, když orkové pronikli skrze Temný Portál, byl Blackhand vůdcem sjednocené Hordy… tedy vůdcem ne v tom pravém slova smyslu, jelikož za nitky prakticky tahal Shadow Council v čele s Gul'Danem. Jenomže pak se Orgrim Doomhammer rozhodl, že takhle to dál nejde a srazil dosavadnímu vůdci hlavu z ramen. Ve Warlords of Draenor je ale všechno jinak. Orkové se nenapijí Mannorothovy krve a Blackhand bude součástí něčeho daleko většího: takzvané Iron Hordy jakožto vůdce Blackrock klanu sídlícího v surovém Gorgrondu. Vliv technologií, které do minulosti Draenoru Garrosh přinese, je na jeho vzhledu doopravdy znát.
Blackhand

Kargath Bladefist

Vůdce klanu Shattered Hand můžete na Outlandu potkat v dungeonu Shattered Halls. V Burning Crusade neměl nijak vábný model a Blizzard se to rozhodl napravit. Právě ve Warlords of Draenor jej budeme moci potkat jakožto náčelníka klanu Shattered Hand ve Spires of Arak.
Kargath Bladefist

Durotan

Náčelník klanu Frostwolf pocházející z mrazivého a nehostinného Frostfire Ridge a zároveň otec Thralla a přítel Orgrima Doomhammera. V minulosti se odmítl napít Mannorothovy krve, za což byl on i jeho klan vyhnán, a ani teď za jiné situace nebude chtít mít nic společného s Iron Hordou. A proto bude mít Horda možnost si s Durotanem promluvit v míru a zjistit, jak moc velkou pomoc nám tento klan může ve válce poskytnout.
Durotan

Grommash Hellscream

Jméno náčelníka klanu Warsong je už bezesporu legendární a zajisté nemusím psát proč. I jeho ve Warlords of Draenor konečně uvidíme, ale jak vše bude probíhat, když právě Grom bude stát v čele nepřátelské Iron Hordy? Asi to nebude žádný čajíček.
Grom

Thrall

Thrallův model se již jednou v Cataclysm měnil a nutno podotknout, že se velmi povedl. Ale v době, kdy nastane boj proti Iron Hordě a my se budeme muset vydat na Draenor, abychom ji zastavili, ani Thrall nebude chybět a jak můžete vidět, znovu oprášil své staré brnění. Doufejme, že ze setkání Thralla a Durotana Blizzard vykřesá co nejvíce.
Thrall

Velen

Mnoho vůdců Aliance i Hordy dostalo svůj nový model, avšak někteří si stále musí ještě nějakou dobu počkat. Velena už se to netýká, jelikož v nadcházejícím datadisku bude mít svou roli… a s ní přichází i nový model. Podle lore má Velen alabastrovou pleť, ale Blizzard se drží zajetého modelu a proto mu zůstal tmavší odstín. Velene, vypadáš opravdu pěkně.
Velen
http://media.wowfan.cz/uploaded/WoDdatamining_Creatures
Velen
VelenVelenVelen
VelenVelenVelen
VelenVelenVelen
http://media.wowfan.cz/uploaded/WoDdatamining_Animals
Talbuks
BlingTankCanon
BlingTankCanon
Raptors
BlingTankCanon
FireflyFireflyFirefly
Firefly
FireflyFireflyFirefly
FireflyFireflyFirefly
Talbuks
FireflyFireflyFirefly
http://media.wowfan.cz/uploaded/WoDdatamining_Others
Golem
BlingTankCanon
Totem
TreebarkDefenderDefender


Naposledy upravil/a Esperanta 09.09.2014 v 16:12:48.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Esperanta
Esperanta Dragon

Esperanta je autorem 629 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Darklifer 09.09.2014 07:12

Pěkné

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet