Warlords of Draenor - Oficiální literatura

http://media.wowfan.cz/uploaded/WoDliteratura_logo
Někdy jsou komiksy, povídky a knihy právě tou nejlepší cestou, jak fanouškům přiblížit události, které se ve hře nevyskytly anebo prostě do hry nemohly být zasazeny. Hlavně přechod mezi Mists of Pandaria do Warlords of Draenor pro mnoho hráčů znamenal problém hlavně z hlediska přehlednosti příběhu. Jak se Garrosh dostal na Draenor a unikl svému soudu? Proč se vydáváme na alternativní Draenor? Proč se to všechno děje? Neohrozíme tím náš Azeroth? To vše se Blizzard rozhodl vysvětlit za pomoci povídek, komiksů a knih víc než když dřív.
http://media.wowfan.cz/uploaded/WoDliteratura_WarCrimes
Autor: Christie Golden Rok vydání: 2014 Počet stran: 368 Typ: kniha Kniha War Crimes od Christie Golden je velmi důležitým bodem v ději. Všichni jsme očekávali, že se tyto události objeví ve hře v nějakém přídavném patchi, ovšem Blizzard se rozhodl spíše zaúkolovat jednoho ze svých osvědčených autorů, právě Christie Golden, aby na papíře zaznamenala průběh Garroshova soudu a způsob, jak unikl rozsudku.
Informace o War Crimes
http://media.wowfan.cz/uploaded/WoDliteratura_Hellscream
Autor: Robert Brooks Rok vydání: 2014 Počet kapitol: 5 Typ: povídka Zde použiji slova Bellatrix, která povídku Hellscream, stejně jako spoustu ostatních, překládá do českého jazyka, abyste si ji mohli všichni přečíst. Povídka časově předchází WoD cinematicu, ve kterém zkažený Gul'dan dostane od otce a syna Hellscreamových pěkně na frak. Jenže co těmto událostem vlastně předcházelo? Co dělal Garrosh od svého příchodu na Draenor, co ho zavedlo až na Throne of Kil'Jaeden? A jak těžké pro něj bylo dostat se ke svému otci a přimět ho, aby uvěřil jeho zdánlivě šílené historce o nebezpečí, které orkské rase hrozí? Povídka pochází z pera skvělého Roberta Brookse, autora The Untamed Valley a Death From Above, navazuje na knihu War Crimes a zároveň předchází komiksu Gul'dan and the Stranger a již zmíněnému WoD cinematicu.
1. kapitola
2. kapitola
3. kapitola
4. kapitola
5. kapitola
http://media.wowfan.cz/uploaded/WoDliteratura_GulDan
Autor: Micky Neilson Grafické provedení: Alex Horley Rok vydání: 2014 Počet stran: zatím 8 Typ: komiks Komiks Gul’dan and the Stranger je chronologicky řazen po událostech povídky Hellscream. Jelikož bylo vydáno prozatím prvních osm stran a Blizzard řekl, že rozhodně nejsou poslední, nemůžeme vám sdělit, jak se celý příběh bude vyvíjet. Jisté však je, že bude doplňovat další část mezery mezi Mists of Pandaria a novým datadiskem. A my se pro vás rozhodli tento komiks přeložit, abyste si ho i vy mohli užít v českém jazyce.
Gul’dan and the Stranger
http://media.wowfan.cz/uploaded/ComicBlackhand_logo
Autor: Robert Brooks Grafické provedení: Alex Horley Rok vydání: 2014 Počet stran: 8 Typ: komiks Blizzard sliboval, že komiks Gul’dan and the Stranger se dočká pokračování. Dočkal, i když ne tak docela. Věnuje se totiž ne strůjci démonického prokletí celé orkské rasy, ale náčelníkovi Blackhandovi, o kterém jsme si mysleli, že jej spíše uvidíme v jednom z dílů Lords of War. A stejně jako Gul'dan and the Stranger jsme jej pro vás přeložili do rodného jazyka.
Blackhand


Naposledy upravil/a Esperanta 18.10.2014 v 20:37:28.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Esperanta
Esperanta Dragon

Esperanta je autorem 629 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet