BlizzConline 2022 zrušen

  blizzcon    blizzconline    blizzard   

Letošní Blizzcon byl kvůli koronavirové pandemii opět zrušen a místo toho byl opět plánován BlizzcOnline. Není to tak dávno, co se objevily spekulace, že BlizzConline 2022 bude zrušen (viz Novinky za 34. týden 2021). Mnozí ji považovali za hloupost, ale zdá se, že se nemohli mýlit víc. V úterý v noci přišla od Blizzardu zpráva tuto spekulaci potvrzující.

 

Blizzard zdroj

Blizzardí komunitě

 

Rozhodli jsme se pozastavit orgranizaci dříve oznámeného BlizzConline, jenž byl naplánován na začátek příštího roku. Bylo to těžké rozhodnutí, ale správné.

 

Každý Blizzcon potřebuje součinost každého ve firmě, je poháněn touhou sdílet s komunitou to, co jsme vytvořili. V tuto chvíli cítíme, že energie, kterou bychom museli vložit do takovéto show bude lépe využita na podporu našich týmů a vývoj her.

 

Chtěli bychom využít tento čas k tomu, abychom přišli s novou podobou BlizzConu. První se odehrál před 16 lety, od té doby se mnohé změnilo, obzvláště pak způsoby komunikace mezi hráči, jejich setkávání a pocit, že jsou součástí něčeho většího. Ať už bude tato událost vypadat jakkoliv, musíme zajistit, aby byl co nejvíce bezpečný, vítající a inkluzivní. Jsme oddaní komunikaci s hráči, BlizzCon v tom bude i nadále hrát velkou roli. Těšíme se na to, co s akcí do budoucna uděláme.

 

Ještě musíme vyjasnit jednu věc: Ačkoliv BlizzConline v únoru nebude, budeme ohlašovat novinky z her. Jsme hrdí na to, co naši vývojáři dělají. Máme pro vás spoustu skvělých zpráv, sledujte naše standartní komunikační kanály.

 

Budete nám chybět, ale nebojte, uvidíme se již brzy.

 

Co Blizzard vedlo ke zrušení? To bohužel netušíme, ale situace posledních měsíců se vyloženě nabízí: Sexuální skandály, jejichž řešení zřejmě Blizzardu ubírá síly jak ve vývoji, tak v plánování.

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Rreezznniikk 29.10.2021 10:45

*Kdysi nás bylo pár, pardon :-)

kritik 28.10.2021 23:26

OMG Bobby Kotick zase perlí " "We will increase the percentage of women and non-binary people in our workforce by 50% and will invest $250 million to accelerate opportunities for diverse talent"

Tohle už je fakt jako kdysi u nás za komunistů : chcete u nás pracovat ? máte stranickou knížku ? nebo jste dělnického původu ? ne ? že jste nejlepší v oboru nás nezajímá, smůla.

dnes : chcete u nás pracovat ? jste trans ? nebo aspon lesba ? ne ? že jste nejlepší v oboru nás nezajímá, smůla.

Ted už fakt míříme ke světlim zítřům ..... ja bych si přál, kdyby Blizzard, nebo aspon Wow koupil někdo normální, kde by rozhodovala kvalita, a ne tyhle politický fanatici ...

Arrinao 29.10.2021 02:32

To je z Yahoo Finance ne, z toho jeho dopisu zaměstnancům?

Tomu jsem se taky od srdce zasmál. Ale ano, v zásadě chápu, jsou teď pod palbou takže budou přijímat ty nejstupidnější rozhodnutí jen aby se zavděčili. Neumíš nic nevadí, tady v CV vidím že jseš nebinární tak pojď ať si můžem odškrtnout kvótu.

Rreezznniikk 29.10.2021 10:44

Nemyslím si, že tyto rozhodnutí jsou zapříčiněná současnou kauzou, ta je pouze urychlila. Přechod k neomarxismu již probíhá delší dobu, jen nyní to vidí více lidí, kdydi nás byl pár.

Arrinao 30.10.2021 03:45

@Rreezznniikk A tak to já si stojím za svým. Znám se s jednou slečnou co pracuje na HR pozici v Cisco Systems (Silicon Valley). Tyhlety ultralevicové nároky typu kvót a podobně jsou ve velkých firmách dost regulovány právě tím náborovým systémem, který v rámci toho má dvakrát tolik práce při jejich prověřování a občas to dopadne tak, že se holt kvóty nesplní (pokud jsou prostě o level níže než non-LGBT).

Ten Kotickův dopis ale vyznívá hodně rezignovaně a vesměs se všemu bezpodmínečně podřizuje. Takže LGBT > skill.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet