WoW Classic – Blizzard chystá opravy bugů, které ve vanille…

  wow classic    shaman    bug   

Vanilkové WoW bylo protkané bugy a Blizzard je zreplikoval i do Classic verze, přesně tak jak si hráči vyžádali v iniciativě #nochanges. Bohužel některé z těchto bugů mají přímý vliv na hráčské DPS. Někdo si tyto bugy pamatuje, někdo jiný ne, proto se na oficiálních fórech objevují různá hlášení. Např. talent Improved Weapon Totems – ten by správně měl přidávat Attack Power všem ve skupině, ne jen shamanovi, který tento talent má. Spousta hráčů se rozhodla toto hlášení otestovat a došli k závěru, že se zakládá na pravdě. Deluge k tomu s kolegy z guildy dokonce udělal 20minutový test, jehož výsledky publikoval na fórech Blizzardu. Ať už měl shaman talent Improved Weapon Totems, nebo ne, výsledky se lišily v řádech jednotek procent, spíše byly na hranici chyby měření. Výsledkem celé diskuze je jednohlasný názor, že volba tohoto talentu je naprosto zbytečná.

 

Pamětníci z řad veteránů by mohli namítnout, že tento bug byl sice opraven, ale až později, v datadisku The Burning Crusade. Na druhou stranu jsou zde hlasy, které si přejí okamžitou opravu (nejen) tohoto talentu. Jak z toho ven? Zdá se, že Blizzard má jasné plány, v tomto případě opravu ještě před příchodem spekulovaného TBC. Tedy, alespoň to tvrdí Aggrend, vedoucí Quality Assurance týmu.

Aggrend zdroj

 

Zdravím všechny,

 

Jen bych rád vnesl trochu kontextu do této diskuze a sdělil naše plány, jak to vyřešit.

 

Současné chování Improved Weapon Totems je stejné, jako tomu bylo v původním patchi 1.12, a je stejné jako v referenčním klientu. Takto se talent choval po celou dobu jeho existence v původním World of Warcraft. Chování talentu bylo nahlášeno jako bug záhy po jeho zavedení do hry v roce 2006 a tato chyba byla opravena v rané fázi Burning Crusade. Jelikož se jedná o bug, který byl v původní hře velmi záhy opraven, chystáme se jej opravit i my v updatu, který přijde v brzké budoucnosti. Stejně tak dojde k opravě dalších věcí, které byly podobně bugnuté již v původním WoW, ale evidentě se chovaly nesprávně.

 

Enhancement shamani, vydržte!

 

Jaký je váš názor na to, že Blizzard udělá opravu, která vlastně během vanilkového WoW ani nevznikla? Chtěli byste, aby se Blizzard v tomto případě držel #nochanges, nebo aby pro dobro hry opravu provedl?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Lockdaar 27.09.2020 17:19

Celý ten hype s #nochanges byl od začátku celkem nesmysl který, jak už teď víme, ve finále ani nefungoval, ale lidi byli z toho tak pobláznění, že se to na Classicu kvůli tomu drželo. Bugy podobného typu se měli opravit rovnou před spuštěním, ale to když jste tehdy někde zmínili, že bugy z původní vanilly co tam byli, by se měli v Classicu opravit, tak vás div za to neukamenovali. Ale až teď někteří začínají procitat a měnit na to názor.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet