Cataclysm interface

Character



Okno charakteru bylo změněno tak, aby poskytovalo co nejrychlejší orientaci v zjišťování statů a dalších užitečných čísel jako je hit rating, critical strike chance a mnoho dalšího, takže není nutné listovat 5 listy.



Spellbook



Spellbook prošel velkou změnou. Již se neukazují jednotlivé úrovně kouzla (rank 1, rank 5, atd.). Novinkou jsou také kouzla, které nemáte naučené nebo nemáte dostatečně vysokou úroveň. Tyto kouzla jsou zašedlé a mají poznamenanou potřebnou úroveň nebo poznámku, abyste navštívili trenéra.



Professions



Stejně jako Spellbook prošli profese změnou, která je razantní. Již nejsou ve spellbooku, ale mají vlastní záložku, kde jsou detailně popsány. Byl také vylepšen filtr.



Mounts & Non-combat pets



Nové a hlavně větší záložku dostali jak mounti, tak peti.



Talents



Nové okno pro talenty, popis talentů. Takto vypadají nynější talenty.



Glyphs



Nová, vylepšená záložka pro glyphy nabízí velké využití. Konečně se dostalo na seznam glyphů pro daný charakter, ale nechybí ani filtr nebo vyhledávání.



Battleground & Arena



Nový interface zasáhl i do Battleground a Arena záložek.



Guild



Nová, vylepšená záložka guildy, kde jsou guild achievementy, seznam členů, událostí, odemčené a zamčené guild odměny a mnoho dalšího.




Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Nekros
Petr Matějovský

Nekros je autorem 67 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

VailenCZ 13.09.2010 21:10

Taky se těším na Cata, ale na freečka zase přijde s mega zpožděním Jediným mínusem je asi pro mě zmenšení talentů na polovičku... To každolevelové klikání mi bude chybět... Ale nejvíc mi bude chybět, když se podívam na talenty po X lvlupech a budu tam mít třeba 5 naráz

Bartyx 13.09.2010 13:32

Ono to není zas tak cool, jak to vypadá na screenech. Ale je fakt, že je to teď takový víc user-friendly.

Brethar 13.09.2010 09:55

Tvle mam z toho mrazení v zádech... Paráda už vim proč jdu na offi =D

dadadda 13.09.2010 08:45

zajímavy uz se teším

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet