Blizzard opět čelí DDoS útoku

http://wowfan.cz//pic/news/wodnews5
Blizzard již od včerejška čelí masivním DDoS útokům, které znepříjemňují hraní mnoha hráčům. Vše začalo již 30. 8. v pozdních hodinách a pokračuje až do teď. Podobných situací bylo v minulosti již několik a někteří z vás určitě ještě pamatují velký DDoS útok, který byl při spuštění Warlords of Draenor. Dle oficiálního oznámení na Twitteru jsou afektovány všechny hry a nejedná se tak pouze o World of Warcraft. Blizzard celou situaci monitoruje a snaží se ji vyřešit.
http://media.wowfan.cz/uploaded/twitter_ddos-31.8
Obrňte se trpělivostí, skočte si uvařit kávu, zkuste možná i nějakou snídani a napište nám, jaký máte názor na podobné útoky. Myslíte, že mají nějaký smysl nebo jde pouze o hloupou „zábavu“?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

01.09.2016 05:16

Taky me to bezelo naprasto v pohode ani u nas v gilde nebyl nikdo kdo by mel problemy s latenci jen asi jednou vyskocila na 2k ale to byl nejakej azsek na siti jinak od launche vse bezi naprosto v poho, asi prvni datadisk kterej se blizazrdu povedl hned od spusteni

Tiliana 01.09.2016 01:06

Bohužel se jedná o zvracenou zábavu několika jedinců kteří byli omylem puštěni mezi normální lidi.Vždy se najde někdo kdo ostatním závidí úspěch radost atd. A bude dělat vše pro to aby to ostaním zkazil.

Rowente 31.08.2016 16:25

Taky jsem hrál od půlnoci asi do dvou hodin a pak druhý den a za celou dobu se to nijak nelagovalo, žádný pád, v pohodě

Darswaithe 31.08.2016 16:02

Randy
Mňa to normalne sere, Blizzard sa tak snaží. Inač tiež ma napadlo či v tom nemá prsty konkurencia... A tiež by ma zaujímalo aký trest hrozí páchateľom, dúfam, že dosť vysoký ! Inač jak prebiehal Launch Datadisku ? počul som, že to bol jeden z najlepších launchov vôbec, ale jak tak to tu čítam, lagy a tak... ?
hrala sem od pulnoci a spadlo mi to jednou a jeste vinou O2. jinak to bylo naprosto bez problemu.

Randy 31.08.2016 15:44

Mňa to normalne sere, Blizzard sa tak snaží. Inač tiež ma napadlo či v tom nemá prsty konkurencia... A tiež by ma zaujímalo aký trest hrozí páchateľom, dúfam, že dosť vysoký ! Inač jak prebiehal Launch Datadisku ? počul som, že to bol jeden z najlepších launchov vôbec, ale jak tak to tu čítam, lagy a tak... ?

sw1tchCZ 31.08.2016 13:12

To everald: Takhle Legie má zatím problém jen s lagama. Jinak to, co bylo při WoD se zatím naštěstí nekoná.

everald 31.08.2016 10:45

Zug: úmyslná újma na majetku - trestný čin - u nás. Jak postihnou někoho ze zahraničí, kór když botnety fungují světově a spouští se někde z asie netuším.Btw. ten start Legií to je něco, normálně mi je až líto jak jsem zaváhal, místo hraní jsem šel spát s tím, že to beztak zase padne a ono nic! Všichni krásně pařili od spuštění I když jestli si to takhle řeklo více lidí, tak to spíše bylo kvantitou než kvalitou

Zug 31.08.2016 10:31

Pokud náhodou (asi opravdu jen teoreticky) najdou dotyčné blbouny, co s nimi mohou udělat? Je tohle považováno za trestný čin nebo přestupek? V téhle oblasti nemám moc znalostí takže se omlouvám za blbou otázku.

sw1tchCZ 31.08.2016 09:21

Je mi Blizzardu docela líto. Oni se opravdu snažili nám dát datadisk, kterým by si spravili reputaci po WoD a když beta ukázala, že to opravdu není tak špatné a víceméně je to jeden z nejlepších datadisků za poslední roky tak se najdou nějaký dementi, co nikdy nepracovali a myslí si jak sou cool když DDOSnou nějakej server.A pak sou tu kidi, co nadávaj na to, že to nejde a spamujou chat někdy opravdu drsnýma věcma na stranu Blizzu. Takovým bych hned dal perma ban a hned by se ulevilo zátěži a hra by byla plynulejší.Nicméně docela mě pobavil Wrath of the Lag King, Lagclysm, Lags of Pandaria, Laglords of Draenor nebo Lagion, které odstartoval Lag Kingem na chatu nějakej borec. Nebo dotaz na to jestli lagy skončí dřív než se Británie znovu připojí k EU... Nicméně DDOSové útoky jsou hovadina a víceméně stejně nic neřeší. Nevím jestli to jsou nějaký obyčejní lidi co to provádí nebo jestli nejsou placený konkurencí... Holt nezbývá než být trpělivý

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet