Blizzard plánuje ještě šest nebo sedm datadisků

http://media.wowfan.cz/uploaded/budoucnost_wow
Tom Chilton, zaměstnanec Blizzardu a lídr vývoje World of Warcraft v rozhovoru pro Gameplanet.com prozradil, že společnost Blizzard ohledně WoW už v tuto chvíli plánuje do daleké budoucnosti. Podle Chiltona by tu s námi hra klidně mohla být dalších 10 let ("první" kulaté výročí oslaví hra právě letos) a za tu dobu by tak mohlo vyjít klidně i šest nebo sedm dalších datadisků. Pro každou vývojářskou společnost jsou hlavní finance, ale jak říká Chilton: "Myslím, že to bude ještě nějakou dobu trvat, než finanční výsledky ukážou, že v tom již nemá cenu pokračovat." Už v tuto chvíli se pracuje na datadisku, který bude následovat po Warlords of Draenor. "Na dalším datadisku už pracujeme.“, vysvětluje Chilton. "Už vytváříme dokonce několik prvních zón." Navíc má Blizzard prý až šest až sedm dalších nápadů, u kterých se jen stačí zamyslet, v jakém pořadí je použít v jednotlivých datadiscích a doladit jejich příběh. O co by se mohlo jednat? O královnu Azsharu? O Smaragdový sen? O Krále Lichů Bolvara Fordragona? Nebo něco úplně jiného? Každopádně následující roky budou rozhodně ještě zajímavé. "Dokud tu bude dostatek hráčů, kteří si budou žádat nový obsah, tak my ho budeme rádi vytvářet.", říká Chilton. Tak uvidíme...

Naposledy upravil/a Bellatrix 03.09.2014 v 19:49:15.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 02.09.2014 19:00

Broxy1
Bolvar se někdy probudit musí ...
To je na Blizzu takže nemusel, ale bylo by to hezké.
viktort4
podla mňa dobrý datadisk
V tom potenciál nevidím. Muselo by se hodně věcí předělávat. Je to složité a raidy a dungy zní nic moc.

Deathkroman 02.09.2014 18:58

Proběhla by aktualizace Northrendu, každej hráč, co by dosáhl, třeba levlu 100 v Draenoru, tak by se musel okamžitě vrátit do svého garrison a tam by na něj čekal posel Vol´jina, nebo Varoka, to je nepodstatné. Ten posel by tam čekal s Khadgarem, který by vás a posla teleportoval do Orgrimmaru, kde by probíhali přípravy Nové expedice do Northrendu. Zjistili bychom, že Warsong Hold je v plamenech, Valiance keep se změnil na nemrtvou baštu. A my bychom museli dobýt Warsong hold/Valiance keep zpět a na jejich místo si postavit svou Garrison, odkud bychom postupovali podobně, jako na Draenoru. Mimochodem šlo by si vybrat, kde chcete postavit Garrison, zda v Borean Tundra, nebo Howling Fjord. Objevili by se nové druhy Nemrtvých, krajina by dostala novou grafiku a lokace by se změnili, od zničených pevností našich frakcí, po nová místa. Třeba by přibyl ostrov k Northrendu, třeba ze severu. A děj by sehráli i OG, kteří by tajně podporovali Nového LK, což bychom samozřejmě zjistili až ve finálovém patchi, tedy patch po patchy ve kterém jsme porazili LK. A nový datadisk, by byl o OG ve kterém by se objevila i mocná Azshara, která by byla na jejich straně a my bychom se jí v raidu pokusili porazit, což by nám nevyšlo, ale dokázali jsme ustat povstání Starých Bohů a na pár let je uvěznit a mít od nich pokoj. No a Azshara by nám rozjela další datadisk atd. atd.

Broxy1 02.09.2014 18:25

Nervel
Myslím si, že z WoD naopak Blizzard dokáže vyždímat mnohem víc. Jasně možná to skončí příchodem Burning Legion, ale to je témeř podstata WoW a jednou se s ní budeme muset utkat.A osobně bych netipoval, že na zamrzlého Bolvara Fordragona ještě někdy dojde. Pro valnou spoustu hráčů neznající lore by to bylo opakování toho co už bylo. Na Northrendu by se mohly leda prozkoumávat do hlubin stará království Nerubianů.
Bolvar se někdy probudit musí ...

Nervel 02.09.2014 18:17

bulljoker
z WoD se toho moc vyždímat asi nedá co se týče contentů a několika velkých patchů, takže dostanem tak patch 6.2 a už budem vědět co bude další datadisk na konci se ukáže burning legion a od toho asi dostanem další datadisk,nebo se to nechá na později..
Myslím si, že z WoD naopak Blizzard dokáže vyždímat mnohem víc. Jasně možná to skončí příchodem Burning Legion, ale to je témeř podstata WoW a jednou se s ní budeme muset utkat.A osobně bych netipoval, že na zamrzlého Bolvara Fordragona ještě někdy dojde. Pro valnou spoustu hráčů neznající lore by to bylo opakování toho co už bylo. Na Northrendu by se mohly leda prozkoumávat do hlubin stará království Nerubianů.

viktort4 02.09.2014 18:04

ešte by tam mohlo byť- trpazlíci si pôjdu pre blackrock mountains- v kalimdore by mohol isť dej okolo starých bohov záporaci by mohli byť kentari, harpie... čo by sa pripojili k OG a pak by sa išlo na northend kôoli nerubianom

viktort4 02.09.2014 18:00

Napadá mi, že po WoD by sa mohlo expení od začiatku (1-xx).Dej by mohol byť:- hlavný záporák Sylvanas, dobije celý lordearon a zaútočí na Krv. elfov ale elfom pomôže Zulaman a útok odrazia (amani sa pridajú do hordy)- Forsakeni odýdu z hordy a tak horda vyšle frostfolw klan + vojsko to alteracu (aterac nové mesto a Ogri hrateľná rasa)- Aliancia to využije a dobyje gilneas.-gilneas + alterac vs undercity + vo quelthalas sa postavý prístav.-dungeony a raidy- andorhal, dediny v sivelpine-na konci bude boj o undercity kde pred smrťou niekto zachráni sylvanas a teleportuje ju.a pak nový patch a pojde sa northendu.podla mňa dobrý datadisk

Muradin 02.09.2014 17:05

Deathkroman
Logicky by teď měl nastat návrat Krále Lichů, tedy nástup Bolvara. Byl bych ale rád, kdybychom pokračovali na Draenoru a prozkoumali nový ogří kontinent.
Proč hned logicky? Jediná věc co to podporuje je, že Arthas se probudil po 5 letech a to mi nepřijde jako moc dobré tvrzení. Jinak na ogří kontinent bych se taky moc rád podíval, ale nemyslím si, že to bude hned po WoD. Ogry jsem si hodně oblíbil. Kéž by byly hratelnou rasou :3A k datadisku o Bolvarovi. Problém je, že nevím kolik kontentu by zde bylo možného jelikož Northrend jsme už navštívili, ale nerubianům se momentálně dobře daří takže je možné, že se podíváme pod něj. Myslím, si že hlavní záporák by zde mohl být Kel'thuzad neschopný se smířit se smrtí svého pána. Pak mi taky velmi zajímavá příde teorie o tom, že Arthasovo tělo odtáhli nerubiané a oživiliho.

Bellatrix 02.09.2014 16:38

Johnny15
Kdy konečně pochopíte, že Bolvar je sice LK, ale pořád FM je zničenej a Pohroma taky.
Kdyby byla Pohroma zničená 100%, do posledního kostlivce, žádnej LK by existovat nemusel. Ale ten musí existovat právě proto, aby se zbytky Pohromy neutrhly ze řetězu.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Deathkroman 02.09.2014 16:37

Nic proti, ale sám Bolvar řekl, že pokud Pohroma nebude mít vůdce, zničí celý svět.. Tak se stal on vládcem Pohromy.. Takže Pohroma stále existuje a i bez něj by existovala.Podle všeho je síla Pohromy momentálně slabší, právě kvůli nepřítomnosti jejich pána, který je zatím v ledu.. A co, když se mu zalíbí moc? Uhm předpokládám, že Blizzard, už nějak vysvětlí jeho zlomení vůle a nový datadisk bude na světě.Furthermore, should Fordragon ever lose control or succumb to corruption, the Scourge will undoubtedly become a threat to the world once more. (WoWWiki)

Johnny15 02.09.2014 16:15

Kdy konečně pochopíte, že Bolvar je sice LK, ale pořád FM je zničenej a Pohroma taky.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet