Další novinky o Warcraft filmu!

//pic/uploaded/warcraftfilm_logo
Na letošním Comic-Conu byl k vidění i teaser z připravovaného Warcraft filmu, který se nyní nachází v postprodukci. Po promítání se někteří z diváků rozhovořili o tom, co se v něm odehrálo, takže pokud vás to zajímá, čtěte dál.
MMO Champion zdroj

  • Podle teaseru se film zaměří na začátky konfliktu mezi lidmi a orky na Azerothu a jak bylo řečeno už dříve, bude pochopitelný pro všechny, ne jenom fanoušky Warcraftu.
  • A teď k postavám. Nejdříve se na plátně objevil muž (Travis Fimmell) v aliančním brnění přemýšlející o tom, zda není blázen, když věnuje tolik času ochraně svého krále a na druhou stranu tak málo ochraně svého syna.
  • Na dalším záběru je ork přemítající nad tím, že i když vedl tisíce bojovníků do války, bojí se stát otcem a zda to z něj dělá vůdce nebo zbabělce.
  • Následuje obří trůn, zbrojnice, zelená obloha, gryphon a další prvky dobře známé z Warcraftu a WoW.
  • Nechyběl ani boj tváří v tvář mezi orky a lidmi stejně jako magické souboje.
  • V teaseru se objevil i Medivh ztvárněný Benem Fosterem. Někteří ze zúčastněných tvrdili, že animace orků jsou už nyní srovnatelné s těmi z Pána prstenů, ale jiní jim oponovali, že k finální podobě mají ještě daleko. Všichni se však shodli na tom, že kulisy vypadají parádně.

Ale to není vše! Objevil se i další concept art, jenž představuje další z oblastí, kde se bude film odehrávat.
Concept art Concept art
A jako bonus nám tvůrci nadělili i část úvodní titulkové sekvence s názvem filmu.
Více se o Warcraft filmu dočtete zde.
Co vy, jaký máte na film názor? Utvrdily vás v něčem dosud známé informace? A kdo si myslíte, že budou výše zmínění postavy? Podělte se s námi o vaše názory v komentářích!
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Muradin 31.07.2014 15:27

Achjo ze začátku jsem byl nadšený, ale čím víc to u mě upadá. Chtěl jsem ve filmu vidět všechno... Útok na Stormwind, boj s Medivhem, povraždění Stínové rady atd... ale do jednoho filmu je to prostě moc a trochu mě to mrzí. Ten člověk a ork byl pravděpodobně Lothar a Durotan.Zajímavé je, že tam byl viděn gryf, který by ve Stormwindu být ještě neměl (na druhou stranu Khadgar je z Dalaranu tak třeba přiletí). Prostě doufám, že se tam jen mihne. Tohle je Warcraftu hodně speciální a taky je to důvod proč je film těžké natočit. Máme tu Allianci (zatím tedy jen Stormwind) a Hordu - dvě strany.Každopádně i tak se nesmírně těším.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet