Dark Portal - herní cinematicy

http://media.wowfan.cz/uploaded/darkportal_intro
S videi se tu poslední dobou roztrhl pytel, není již pravda? Naposledy jste si mohli užít příběh náčelníka Kilrogga v rámci série Lords of War. Dnes pro vás mám něco přímo ze hry, a sice intro a outro k eventu průchodu skrz Temný portál. Jde o ingame cinematic, který se vám přehraje v příslušné části hry, a tudíž by se dal považovat za lehce spoilerový (přestože ta opravdu spoilerová videa si představíme zítra). Pro plhonodnotný zážitek z hraní doporučuji počkat, až vám video naservíruje hra sama, ale kdo se nemůžete dočkat už nyní, zde vám jsou obě videa k dispozici. Enjoy. Varování: Komentáře pod tímto článkem mohou s velkou pravděpodobností také obsahovat WoD spoilery. Přesto vás však všechny prosím, abyste komentáře prozrazující další obsah zřetelně označili, ideálně je uvedli slovem "SPOILER". Děkuji.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

bretys 20.09.2014 22:08

Nic ve zlém ale Thrall vypadá fakt hrozně .. Garrosh ten vypadá plešatej cool K Thrallovi mi prostě pleš nesedí , a už když sem to viděl na PTR sem se zděsil

Bellatrix 20.09.2014 21:52

mato6666663
...
*SPOILER* To nevím. Předpokládám, že Iron Horda ho bude chtít zase dostavět. Nehledě na to, že jedna věc je ta hmotná stavba a druhá věc je ten samotnej časoprostorovej průchod. To, že necháš zřítit tu stavbu, neznamená, že tím uzavřeš i ten samotnej průchod. Nejspíš to bude jenom otázka času, než Horda ten portál zase obnoví.
littleZE
Zdá se mi to nebo je Thrall vyholenej?
Jop, je. Všichni si z toho dělaj srandu, kdoví proč. Podle mě vypadá cool. Jako nějakej kung-fu master
Esperanta
Ten Khadgar je prostě... daaaaaw! A teprve co řekne za hlášku, když prolezete portálem
Přesně, Khadgar je nejlepší! Díky WoD se posunul mezi moje nejoblíbenější postavy. Nutno dodat, že to hodně dělá taky ten model, kterej je prostě... vrrr.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Esperanta 20.09.2014 21:37

Ten Khadgar je prostě... daaaaaw! A teprve co řekne za hlášku, když prolezete portálem

littleZE 20.09.2014 20:59

Zdá se mi to nebo je Thrall vyholenej?

mato6666663 20.09.2014 20:03

*SPOILER* a jak sa dostaneme teda naspäť, keď je portál zničený? z hľadiska lore

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet