For the Horde nabila Cho'gallovi

/pic/uploaded/fthlogo
Boj o nejlepší guildu patche 4.0.x bude ještě rozhodně velice zajímavý. Guilda For the Horde z evropského realmu Nazjatar se totiž dotáhla na 10/12 zabitých bossů, čímž vlastně vyrovnala Paragon. A jako první guildě na světě se jim podařilo zabít Cho'galla! Tento úspěch je navíc výjimečný tím, že mají v nynější době jako jediní přístup ke speciálnímu Heroic bossovi, který nese zákeřné jméno Lady Sinestra. Právě Sinestra a ještě Al'Akir jsou tak posledními nepokořenými bossy v Heroic módu (For the Horde ale ještě chybí Nefarian). Lady Sinestra je však pikantní tím, že o souboji s ní se zatím vůbec nic neví. For the Horde sice ukázali krátké video, ale... Nebudu předbíhat, více níže. Dostupný je samozřejmě screenshot s celou guildou a také krátké video, které zachycuje debatu (spíš nelidský řev) na teamspeaku, která následovala po dosažení úspěchu. Kompletního videa se prý dočkáme až poté, co se i dalším guildám podaří bosse pokořit.
for the horde world first chogall
A co o boji s Cho'gallem říkají lidé z For the Horde? Greatschock:
Cho'gall World First byl jeden z nejtěžších soubojů, s jakým jsme se ve hře zatím setkali. Se současným gearem je zabití bosse na úplné hranici splnitelnosti, je mnohem náročnější na DPS než Ascendant Council a souboj vyžaduje plnou koncentraci od úplně každého hráče. Jsme hrdí, že se nám ho podařilo zabít asi jen po 3 nebo 4 dnech progressu, navíc (a samozřejmě) bez nějakého exploitování a s téměř klasickou sestavou raidu.
Felyndiia (jeden z tanků):
Je to prostě neuvěřitelné! Je normální dostat s k bossovi a myslet si: "Pane bože! Jak tohle máme dát?" Ale tohle byl extrémní případ. Zkusili jsme spoustu věcí, selhali ve většině z nich, všechno projednali a nakonec tu byl ten nepředstavitelně povedený poslední pokus. A nejlepší na tom je, že jsme neměli 11 druidů a 8 melee! Souboj byl na úplné hranici. Nemohli jsme být ani o krapet horší. For the Horde!

Poodhalení Lady Sinestry

Zabitím Cho'galla v Heroic módu se otevírá poslední boss, který je dostupný pouze v Heroic obtížnosti. Lady Sinestra. Guilda For the Horde ji spatřila jako první a přináší krátké video, které ji představuje. Až na to, že ze samotného souboje není vidět víc než 5 sekund...


Naposledy upravil/a Wrent 15.01.2011 v 19:12:46.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ellendway 15.01.2011 19:45

Ať si říká kdo chce co chce, Mana Flask zase vede

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet