Harbingers – Gul'dan

http://media.wowfan.cz/uploaded/Harbingers
Před nějakou dobou jsme vás informovali o animované sérii Harbingers, která má představovat příběhové pozadí některých hlavních postav datadisku Legion. Dnes vám přinášíme první díl této série – sice s mírným zpožděním, zato však s českými titulky. Video se nevěnuje nikomu menšímu než hlavnímu záporákovi Legion, s nímž neúnavně válčíme již od Warlords of Draenor. Řeč je samozřejmě o orkském warlockovi Gul'danovi. Dozvíme se, kým byl předtím, než se stal nejobávanějším černokněžníkem světa, a co ho přivedlo na tuto temnou cestu. A možná pro něj poté budeme mít více pochopení...
I na pozdější díly Harbingers se budete moci těšit zde na WoWfanu s českými titulky. A stejně tak se již pracuje na překladu komiksů z Legion. Jak se vám líbili první Harbingers? Oslovil vás Gul'danův příběh? O kom byste chtěli, aby byl další díl?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sirena 26.07.2016 19:05

Nevím, zda to už někdo postřehl přede mnou, ale nebyl náhodou Gul'dan v klanu Shadowmoon Ner'zhulův učeň? Jestli je to opět změna oficiáního lore... Blizz s těmi stálými změnami začíná být trapnej...

Kischi 26.07.2016 18:31

[quote=Muradin]Vždycky jsem Gul'dana miloval. Podle mě je prostě jeden z nejlepších záporáků a i postav celkově od Blizzardu. Mrzí mě že se ještě nikdy neukázal naplno a vždy byl spíš upozaděn.quote] Tak za mne je to naopak nejhorší záporák kterého blizz dal, takovému Arthasovi nesahá ani po kotníky. Spíš mi připadá jako nepovedený žert něco takového nazvat záporákem. Pro mne je to prostě absolutně nezajímavá postava která kdyby ve wow nebyla vůbec by mi nechyběla. Prostě jenom podělaný horďák jeden z mnoha. Zato kdyby ve WoW chyběl Arthas ,dračí letky atd. tak to můžou zabalit. Prostě nějaký mrzáček u mne nebude kvalitní záporák ať má jakoukoli moc. Mrzáček může být zákeřný ale rozhodně né mocný.

Esperanta 26.07.2016 17:28

Sir Finley Mrrgglton
Na druhej strane... šlo o veci napísané na stránke battlenetu, ale žiadna in-game postava ani item neuvázda dôkaz, žeby bol členom akéhokoľvek klanu...
Je možné, že se nechali trochu strhnout filmovým universem... Protože v Durotanovi je jakožto ork bez klanu.

Bellatrix 26.07.2016 17:26

Tomas77
prosim Vas, objasnite mi to - kto je ten nacelnik kmena, z ktoreho Guldana vyhodili (ten co ho na konci zabil a zobral si jeho palicu) ?
Nebyl to náčelník, ale kmenový šaman.
Metiu
2. aké ma znetvorenie? nič som si nevšimol
Vypadá to, že nějaký problém se zády. Je výrazně nahrbený, chodí o holi a v té scéně, kde ho vyhodí před bránu, se snaží postavit na nohy a je slyšet, jak mu křupne v zádech. Takže se asi nemůže pořádně narovnat. Pravděpodobně nějaká vrozená deformace páteře, možná křivice. Čili naprosto nezpůsobilý pro lovecký a válečnický život orků.
Šéfredaktor WoWfan.cz

Mordecay 26.07.2016 14:56

Sir Finley Mrrgglton
Na druhej strane... šlo o veci napísané na stránke battlenetu, ale žiadna in-game postava ani item neuvázda dôkaz, žeby bol členom akéhokoľvek klanu...
Jj, ale i tak veci na battle.nete by mali byť pravdivé (canon).

Sir Finley Mrrgglton 26.07.2016 12:41

Mordecay
Tu zrejme nastal menší retcon, lebo pri predstavení alternatívneho Gul'dana v rámci WoD sa uvádzalo, že pochádzal z klanu Shadowmoon a bol Ner'zhulovým učňom.
Na druhej strane... šlo o veci napísané na stránke battlenetu, ale žiadna in-game postava ani item neuvázda dôkaz, žeby bol členom akéhokoľvek klanu...

Zug 26.07.2016 12:38

Vžyť to tam i říká. Díky jeho znetvoření byl vždy terčem posměchu.Se mu ani nedivím že tam všechny povraždil. Teda až na toho šamana. Toho mohl ušetřit.

Mordecay 26.07.2016 12:30

Metiu
super dík za titulky ale chcem sa spýtať. 1. Neni guldan náhodou s klanu shadowmoon? (aj s nerzhulom)
Tu zrejme nastal menší retcon, lebo pri predstavení alternatívneho Gul'dana v rámci WoD sa uvádzalo, že pochádzal z klanu Shadowmoon a bol Ner'zhulovým učňom.Teraz po Harbinger info by bolo asi divné, keby ork s fel mágiou (a bez šamanistickej moci) bol jeho učňom.Divné je ešte to, že keď sme sa pýtali Blizzardu na to, pre koho tento Harbinger platí, tak ani neodpovedali, pri čom pri Lords of War hneď povedali ako to je.

Muradin 26.07.2016 12:25

K tomu postižení - Určitě měl něco s nohou. Vždycky kulhal a proto taky ta hůl. Pak si taky myslím, že má hrb. Jeho tělo je prostě tak nepřirozeně zkroucené.A k tomu proč ho vyhodili - Tak né jen protože by byl vybíravý a fajnovka, ale kvůli jeho deformaci nemohl spoustu prací dělat. Taky ho určitě dost šikanovali a smáli se mu a tím si ke spoustě věcí vytvořil odpor.

Zug 26.07.2016 12:12

Randy
Jak to myslíš ?
Jen legrace. Ten orkský šaman má stejného dabéra jako Lorewalker Cho. Nevermind, blbý pokus o vtip. :-D

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet