Nezapomenutelná videa #17: Hide & Seek

http://i.imgur.com/jqxbuno
Ale, ale! O další díl Nezapomenutelných videí jste se postarali vy! Do dnešního dílu jsem obdržel návrh našeho čtenáře Elestra, který uvedl i své pocity: "Strašně se mi líbí, jak je to propracované a je v tom i takový menší a chytlavý příběh. Rozhodně doporučuji!" Tento malý amatérský filmeček z prostředí, které nám je dobře známé, pojednává o mladé Krvavé Elfce Rogunce, která se vydá do hlavního města Aliance - Stormwindu, přesněji do Stormwindského hradu. Nejspíše něco hledala, ale cestu jí kříží stráže, člověk Rogue a... dle animace bych tipl Warlocka, ženu. Tento souboj je místy až vtipný, nemyslíte? Jak se vám dnešní díl Nezapomenutelných videí líbil?

Předchozí díl:

Nezapomenutelná videa #16: Dremlockův hněv
Náměty na videa mi nyní můžete zasílat na email:

ZaraCON@wowfan.cz

s předmětem Nezapomenutelná videa! Těším se na vaše skvělé návrhy!
PS: Na BETA klíče pro nadcházející datadisk Warlords of Draenor se mě neptejte.

Naposledy upravil/a ZaraCON 08.08.2014 v 16:07:16.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bellatrix 01.08.2014 21:35

Žena je Onyxia, ti dva roguni jsou nejspíš výtvory autora. Kromě toho, že je ten člověk nejspíš člen SI:7, jak už bylo řečeno, pochybuju, že je možný ho jakkoli blíž specifikovat. Shaw vypadá úplně jinak.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Metiu 01.08.2014 21:07

presne som sem chcel napísať, čo sú dva komentáre podomnou. toto video avšak v tejto serii bolo tak načo ho dávať znovu?

Sirena 01.08.2014 20:35

Ta elfka šla samozřejmě po Katraně Prestor (tedy Onixii v lidské podobě, ve které se vydávala za stormwindskou šlechtičnu) a ten rogue je zřejmě nějaký vysoce postavený člen SI:7, ale rozhodně si nemyslím, že je to Mathias Shaw.

Daralyn 01.08.2014 20:25

Video je starší ale jedna z prvních Machinim co jsem kdy viděl a mám ho moc rádještě si jako loremaster a lorefreak neodpustím že roguna člověk je Mathias Shaw (nejsem si jistý pravopisem v tomto případě) a Warlock je Lady Onyxia, která před příchodem datadisku pobývala ve Stormwindu v přestrojení jako rádce

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet