Nostalrius - Databáze spojeny, otestovány a připraveny!

http://media.wowfan.cz/uploaded/nostalrius-is-back
Celá kauza Nostalrius se začala opět hýbat po BlizzConu, kde nepadlo ani slovo o tom, zda bude Blizzard investovat své peníze, čas a sílu do „znovuzrození“ World of Warcraft v podobě legacy serverů. Kauzu samozřejmě již delší dobu sledujeme a osobně třeba pozoruji, že je mnoho odpůrců, ale také příznivců, kteří by rádi legacy servery viděli. Zástupci serveru Nostalrius slíbili, že poskytnou svou databázi serveru Elysium, který funguje již nějaký ten pátek a těší se velké oblibě. Po relativně dlouhé odmlce a vývoji proběhlo několik stress testů, které otestovaly stabilitu a odezvu serverů. Do posledního testu se dle všeho zapojilo více než 10 tisíc hráčů, což je mnohem více, než to, co zvládaly oficiální servery v minulosti.
Tarren Mill v průběhu stress testu.
A teď k tomu nejdůležitějšímu. Znovuspuštění serverů, tedy Nostalrius PvE a Nostalrius PvP, je naplánováno na 17. prosince v 18:00! Pokud jste tedy měli na serverech jakékoli postavy, budou opět dostupné. Osobně očekávám nějakou reakci Blizzardu. Přeci jen už mnohé servery zavřeli, některé vlastníky těchto privátních serverů dohnali právníci Blizzardu až k soudu a zatím se nestalo, že by Blizzard jakýkoli spor prohrál. Jak jste na tom vy? Chystáte se 17. prosince spustit klienta původní hry a zkusit si, jak rozdílné bylo legacy WoW?


Naposledy upravil/a Bellatrix 06.12.2016 v 12:32:01.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

bulljoker 06.12.2016 15:24

je to jen nostalgie, nemá smysl do toho investovat ani peníze ani čas, vanila je moc nolife a z toho všichni původní hráči snad vyrostli

MPosp 06.12.2016 14:29

Já bych se spíš zeptal, co vlastně ti hráči na takových serverech hledají, co je na nich tak přitažlivého?! ... když je současné WoWko přeci tak báječné, přátelské a snadné, prachy se tam sypou z nebe a dokonce se nás v Legionu stále snaží něčím zaměstnat!

06.12.2016 13:42

EmperorNight:na tom nic k hate neni, lidi zapominaji ze musi byt nejaky vyvoj a zamrzaji v minulosti, bejt wowko furt na vanile tak maji populaci mozna tak na urovni freecka taky zvlast kdyby za to chteli tech 12 ecek jak ted

Lockdaar 06.12.2016 13:33

Tak schválně, jak dlouho jim to tentokrát vydrží Vzhledem k tomu, že Legion je zatím hodně povedený a našlápnutý datadisk, není se čemu divit, že Blizzard nejeví sebemenší zájem o nějaké Legacy servery a ani se o tom na BlizzConu nezmínil. Proč taky že jo, byl by to nelogický a nesmyslný tah, když se teď Legion těší velké oblibě a mají několik milionů aktivních hráčů.Ale tak co, když si to těch několik tisíc jedinců vydupalo tak ať si to mají, když je to baví hrát Když bych se u Legion někdy jo hodně nudil, tak bych ten Nostalrius ze zajímavosti třeba i rád zkusil, ale to by fakt musela nastat nějaká situace viz. WoD a kdo ví, jestli by to do tý doby dřív zase nezavřeli ve WoD touhle dobou jsem začínal gearovat alta a chystal jsem se s ním na raidování a začínal jsem si i pomalu připravovat 3. alta, tady v Legion se furt babrám s mainem a furt na něm mám co dělat

Alaman 06.12.2016 12:50

Každé dílo má svého autora (vlastníka). Ten by měl mít plné právo rozhodovat o použití díla nebo jeho části. Pokud se nějaká skupina rozhodně byť jen část díla použít bez souhlasu autora, jedná se o krádež.

EmperorNight 06.12.2016 12:34

Asi chytnu hroznej hate, ale já nevidím důvod, proč by se Blizzard měl vracet do minulosti a něco takového oživovat.Myslím si, že Legion se více než povedl a je super, jak ho dále rozvíjejí a jestli by měli investovat prostředky, které přivítá řekněme cca těch 10.000 lidí, když hrajících hráčů mají řekněme 8 - 10 miliónů?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet