Odhalení dalšího datadisku? Mists of Pandaria

//pic/news/mists_logo
Nejde o nic zvlášť nečekaného. Blizzcon se blíží každým dnem a všichni víme, že právě na něm chce Blizzard oznámit svůj nový datadisk. Vynalézaví fanoušci ale už i dříve našli cestičky, jak si to čekání trochu zkrátit a zveřejnili různé dokumenty, či snad in-game předměty, které trochu nastiňovaly dění dalšího datadisku. Většinou se tak dělo v červenci před Blizzconem. A většinou měli fanoušci pravdu. Nyní jeden z nich prohledával archiv patentního úřadu USA pro registrované značky (hledal mj. info o připravovaném Titanu) a narazil na nově registrovanou ochrannou známku Blizzardu. Ta nesla název Mists of Pandaria. Ač se může zdát, že to můžeme jednoduše zahnat do kouta, hodně faktorů nasvědčuje tomu, že právě toto bude název nového datadisku. Přímo u registrované ochranné známky si můžete přečíst, že se jedná o název nějaké počítačové hry, případně jiného softwaru. Nejde tedy o knihu ani nový TCG pack. Blizzard si navíc neregistruje názvy patchů, takže ani o to by se pravděpodobně nemělo jednat. Datadisk nám z toho vychází jako jediná možnost. Pokud stále nevěříte, podívejte se do minulosti... Takový Wrath of the Lich King, který byl oznámen na Blizzconu 2007, měl zaregistrovanou ochrannou známku z 28.7.2007, což je až na ty čtyři roky v podstatě na den přesně. A co by nás tedy čekalo v datadisku Mists of Pandaria (v podstatě Mlhy Pandarie)? Pravděpodobně bychom se podívali na bájný kontinent Pandarie, který se nachází kdesi ve Velkém Moři a žijí na něm podivní tvorové - Pandareni. Pokud jste hráli doplňkové mise za Rexxara ve Frozen Throne, určitě jste se s jedním setkali. V samotném World of Warcraft se zatím nevyskytují. Určitě si počkáme na víc informací a trochu víc se nad možnostmi tohoto datadisku zamyslíme, zatím si můžete přečíst článek o Pandarenech, Pandarii a Brewmasterech. Blizzard sám oficiálně nic nepotvrdil, to znamená, že celá tato novinka se zatím musí brát jako spekulativní!

Naposledy upravil/a Wrent 03.08.2011 v 09:27:31.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

DaveL 03.08.2011 19:00

CrazyMuffin
Ale spíš mě štve další věc : CO TEN TITAN?
world of starcraft :p

DaveL 03.08.2011 18:58

Já nevim, spousta věcí mlví proti. Mluvili jsme o tom na FF, čína, nepodložené v lore potom otázka toho jak a proč by se přidali na jakou stranu, popřípadě proč neutrální a tak. Dále je možnost že to nemusí být datadisk ale jen content patch. A nebo si z nás blizzard úmyslně dělá srandu, přeci (nepřímo) vydávat nepravdivé informace za účelem zvýšení zájmu o produkt je taky úspěšná obchodní taktika.

CrazyMuffin 03.08.2011 18:05

No, Viděl bych to spíš na novou Hero class než na rasu. A nechci dělat naprosto žádné závěry, protože každej nejřív nadával na TBC, na WotLK i na Cata a jak jsou teď lidi spokojení. Ale spíš mě štve další věc : CO TEN TITAN?

Snake Plisken 03.08.2011 18:03

Gepeto
Zaujímavé, že komenty takéhoto typu sa zjavili až po komente administrátora.. jeden by povedal, že to ani nie je tvoj vlastný názor.. či?
Taky jsem si toho všiml. Za vše může Nibe Jinak pro ty, kteří doufají ve WarCraft 4: Děcka, smiřte se s tím, že v nejbližších pár letech žádný W4 nebude, už to konečně překousněte.

Gepeto 03.08.2011 17:51

Entreri
PROSÍM BLIZZARDE NE! TOTO NE! Pokud tohle vyjde koncim s offikem a radsi budu na nejakym zabugovanym free serveru hrat tbc.
Zaujímavé, že komenty takéhoto typu sa zjavili až po komente administrátora.. jeden by povedal, že to ani nie je tvoj vlastný názor.. či?

Coxx 03.08.2011 17:37

Kdyby to byla neutrální frakce, tak proč ne, ale abych hrál za nějaký blbý pandy?! nebo už je jen potkával ve hře?! To by byl pro mě fail

Entreri 03.08.2011 17:36

PROSÍM BLIZZARDE NE! TOTO NE! Pokud tohle vyjde koncim s offikem a radsi budu na nejakym zabugovanym free serveru hrat tbc.

Nibenwen 03.08.2011 17:28

prosím, nech týmto iba zavádzajú... prosím, nech týmto iba zavádzajú... nech to nie je pravda... PROSÍM...

Aruniel 03.08.2011 17:28

I kdyz, mozna beru zpet, ted si nejak matne vzpominam jestli ona ta pandarie neni prave nekde na zapad od Kalimdoru....v tom pripade se omlouvam.

Aruniel 03.08.2011 17:24

Phantomiux
Moj nazor, mozno sa tu uz objavil, mozno nie: Zapadna frakcia sa plavila na zapad a pristala v Eastern Kingdom - kontaktovala Alianciu. Vychodna frakcia by sa plavila na vychod a pristala by na zapade Kalimdoru - kontaktovala by Hordu.
Chlape, ty budes asi slusnej oddil.....na zapad do EASTERN Kingooms (neboli vychodni kralovstvi . Mrkni poradne na mapu a zjistis, ze Northrend je na severu, Kalimdor na zapade a Eastern Kingdoom na vychode uz jen podle nazvu..Co se tyce te cinske mytologie, napad je to dobry, uz jen proto, ze blizz se rad inspiruje ruznymi mytologiemi - Wotlk severska, Cata egyptska. Navic pandy se vyskytuji prave nejvice v cinske mytologii.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet