Odhalení dalšího datadisku? Mists of Pandaria

//pic/news/mists_logo
Nejde o nic zvlášť nečekaného. Blizzcon se blíží každým dnem a všichni víme, že právě na něm chce Blizzard oznámit svůj nový datadisk. Vynalézaví fanoušci ale už i dříve našli cestičky, jak si to čekání trochu zkrátit a zveřejnili různé dokumenty, či snad in-game předměty, které trochu nastiňovaly dění dalšího datadisku. Většinou se tak dělo v červenci před Blizzconem. A většinou měli fanoušci pravdu. Nyní jeden z nich prohledával archiv patentního úřadu USA pro registrované značky (hledal mj. info o připravovaném Titanu) a narazil na nově registrovanou ochrannou známku Blizzardu. Ta nesla název Mists of Pandaria. Ač se může zdát, že to můžeme jednoduše zahnat do kouta, hodně faktorů nasvědčuje tomu, že právě toto bude název nového datadisku. Přímo u registrované ochranné známky si můžete přečíst, že se jedná o název nějaké počítačové hry, případně jiného softwaru. Nejde tedy o knihu ani nový TCG pack. Blizzard si navíc neregistruje názvy patchů, takže ani o to by se pravděpodobně nemělo jednat. Datadisk nám z toho vychází jako jediná možnost. Pokud stále nevěříte, podívejte se do minulosti... Takový Wrath of the Lich King, který byl oznámen na Blizzconu 2007, měl zaregistrovanou ochrannou známku z 28.7.2007, což je až na ty čtyři roky v podstatě na den přesně. A co by nás tedy čekalo v datadisku Mists of Pandaria (v podstatě Mlhy Pandarie)? Pravděpodobně bychom se podívali na bájný kontinent Pandarie, který se nachází kdesi ve Velkém Moři a žijí na něm podivní tvorové - Pandareni. Pokud jste hráli doplňkové mise za Rexxara ve Frozen Throne, určitě jste se s jedním setkali. V samotném World of Warcraft se zatím nevyskytují. Určitě si počkáme na víc informací a trochu víc se nad možnostmi tohoto datadisku zamyslíme, zatím si můžete přečíst článek o Pandarenech, Pandarii a Brewmasterech. Blizzard sám oficiálně nic nepotvrdil, to znamená, že celá tato novinka se zatím musí brát jako spekulativní!

Naposledy upravil/a Wrent 03.08.2011 v 09:27:31.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Gustafa 03.08.2011 11:21

Vůbec bych se nezlobil kdyby tohle byla pravda

adsamcik 03.08.2011 11:18

originální edit z mmo champion: Update - For the record, the international codes 009 and 041 only seems to appear on Blizzard's online games trademarks. This isn't a book or anything like that. It appears incredibly likely based on previous trademarks obtained by Blizzard that this is the next expansion.

Wintrell 03.08.2011 11:02

Marduch
Cháúu že ty malí pandíky maj lidi rádi, ale dělat kvuli nim celej datadisk??
ano prosím, je to pořád můj nejoblíbenější pet a to jich mám 110 nebo kolik

Marduch 03.08.2011 10:52

Cháúu že ty malí pandíky maj lidi rádi, ale dělat kvuli nim celej datadisk??

Snake Plisken 03.08.2011 10:46

Oveckoun
Hmm, prece nebudou davat celej datadisk jen kvuli Pandarenum chlastajicim pivo Tady neco nehraje
Všichni pivo asi nechlastaj.

Renus 03.08.2011 10:45

Nefi
No, docela bych řekla, že to bude pravda... Ale název se mi moc nelíbí, nevím proč, ale představím si hned ten film Kung-fu Panda, což k wowku moc nesedí Pokud by se to odehrávalo na Pandarii, tak snad budou Pandareni i jako hratelná rasa? (třeba jako u TBC - nová rasa Draeneiů přece taky souvisela s Outlandem, což byl jejich rodný svět)...
Rodný svět Draenei není Outland, ale planeta Argus, kterou nyní okupuje Plamená legie.

Oveckoun 03.08.2011 10:44

Hmm, prece nebudou davat celej datadisk jen kvuli Pandarenum chlastajicim pivo Tady neco nehraje

Snake Plisken 03.08.2011 09:56

Taky se přikláním k možnosti hero class. Blizzard řekl, že je bude dávat tak, aby to dávalo do příběhu smysl. Což DK u WotLK dával. Mohli by vymyslet něco i u Pandarenů.

voodoo 03.08.2011 09:55

Aruniel
Kurna nez sem napsal komentar tak uz pisli 3 lidi...musim priste zrychlit..
si to tak neber. Já jsem si myslel, že píšu 2. komentář a jsem 4.

Wintrell 03.08.2011 09:53

Doufám, že udělají novou hero classu, ale proboha ne brewmastera.. to je strašně lamácký

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet