Patch 4.3

/pic/cataclysm/patch43/patch43
Dnes prozradili Tom Chilton a Chris Robinson na gamescomu, že v následujícím patchi 4.3 bude hlavní raid Cataclysmu, Deathwing raid. Mimo jiné tak přibudou 5-man dungeony, kosmetická úprava pro gear, speciální banka pro váš starý eq a mnoho dalšího. Pojďme si to shrnout pěkně popořadě.

Deathwing raid

Ano, je tomu opravdu tak. Stejně jako tomu bylo u Wrath of the Lich King, i v Cataclysmu bude nést hlavní raid součástí třetího patche, rozšiřující content. Osobně jsem očekával, že nám toho Blizzard nabídne více a Deathwinga si nechá až na opravdu poslední patch - 4.4. Pravděpodobně již ale takový patch nebude, a my se dočkáme spíše nějakého menšího raidu v patchi 4.3.5, jako tomu bylo u předchozího datadisku. Je to docela smutné, protože Cataclysm nabízí spoustu možností, viz moje úvaha o využití potenciálu. Také se objevila informace, že raid v Abbysal Maw jde zatím k ledu. Údajně kvůli příběhu, což jen potvrzuje, že se tohoto raidu dočkáme až s Azsharou.

Další 5man dungeony

S Deathwingem přijdou také nové dungeony pro pět lidí. Jeden z nich bude v Caverns of Time, War of the Ancients (Válka Prastarých), zde bychom měli prožít epickou knižní bitvu s Plamenou legií. Jen škoda, že to nebude tak masivních rozměrů, jako kdyby to byl raid. Mimo Válku Prastarých nás čekají ještě další dva dungeony, ale které, to zůstává zatím záhadou.

Transmogrifier

Jedna z nejočekávanějších věcí následujícího patche. Možnost upravit si vlastní gear. Kdo čekal, že to bude změna barvy, ten se mýlil. Budete si moci změnit celkový vzhled svého armoru do starší podoby tier setu! Takže pokud se vám líbí tier 2 set, nebude nic jednoduššího, než si za pár goldů nechat změnit kosmeticky gear.

Void Storage

Další novinkou je speciální banka pro úschovu vašeho starého armoru. Nabídne 100-150 volných slotů, což by vám mělo postačit na těch pár tier setů. Má to však jednu nevýhodu, uložené věci ztratí všechny gemy a enchanty.

Raid Finder

Stejně jako se dnes můžete přihlásit do dungeonu s náhodnými lidmi, budete si moci najít také partu lidí do raidu.

Darkmoon Faire

Do hry bude přidán nový Darkmoon Faire ostrov s novými aktivitami, jako je třeba "Whack-a-Gnome." To je takové malé shrnutí, dnes v odpoledních hodinách vyšel preview článek Transmogrifier. Určitě si to nějaký redaktor vezme na starosti a přeloží to pro vás.

Naposledy upravil/a Hanzik 17.08.2011 v 21:39:39.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kuliskovec 24.08.2011 20:16

a navíc já do raidů chodím pro zábavu a setkání se s někým dominantním když tak i pro předměty

kuliskovec 24.08.2011 20:14

jooooooooo super 85 budu chodit do raidu ruins of ah quiraj úplně sám abych měl aspon malou šanci porazit hlavního bosse hořím nedočkavostí

Havekar 24.08.2011 12:41

voky
já jsem za to docela vděčný, protože moje guilda vůbec nechodí raidy, a já musím pořád líst jen do dungeonů
Tak na to je jednoduchá rada,najdi si pořádnou guildu

voky 24.08.2011 12:06

Havekar
Raid finder to je pekna blbost podle me.každý pořádný raider chodí se svojí guildou.
já jsem za to docela vděčný, protože moje guilda vůbec nechodí raidy, a já musím pořád líst jen do dungeonů

DaveL 24.08.2011 09:38

kuliskovec
a prosím jak se chodí do raidu ? s těmi grupy už jsem se ptal a oni odpověděli raid finder! ale jak budu 70 tak nechci furt čekat zaplacený měsíc na to abych si mohl zajít do raid finderu na patch 4.3 děkuji
Já nevim jestli jsi to nepochopil nebo co, a už vůbec kde hraješ. 1) aktuální raid finder v aktuální verzi WoW je k ničemu. 2) nevim proč na 60-70-80 levelu hrotíš raidy. Dokud nejsi 85 tak nemá význam nějaké raidy chodit. Takže udělej 85 a pak se o raidy zajímej (pokud na to budeš mít gear)

kuliskovec 24.08.2011 09:14

a prosím jak se chodí do raidu ? s těmi grupy už jsem se ptal a oni odpověděli raid finder! ale jak budu 70 tak nechci furt čekat zaplacený měsíc na to abych si mohl zajít do raid finderu na patch 4.3 děkuji

kuliskovec 24.08.2011 09:12

raid finder blbost se mi moc nezdá když nejsi 85 tak ubehneš o jeden level ze 60 tak ty raidy zase nemůžes a v mojí guildě jsou pořád off a shánět jiný se mi nechce bo furt někam slepě běhat

Havekar 23.08.2011 12:13

Raid finder to je pekna blbost podle me.každý pořádný raider chodí se svojí guildou.

kuliskovec 20.08.2011 10:04

konecne raid finder na to jsem dlouho 4ekal

BlackFans 19.08.2011 17:16

Ellendway
Ehm, jaké taktiky? Pokud jdeš do raidu, tak snad taktiku znáš nebo ne?
Samozrejme. Avsak urcite si aj ty poznal ludi ktory tam vliezli po prvikrat v zivote a islo sa trebars HC FL. Potom vznikne bud to ze ludia leavnu a pohadaju sa alebo sa neda nic.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet