Patch 7.0.3 je live!

http://media.wowfan.cz/uploaded/703live
Dnešním dnem byl na evropských serverech spuštěn pre-patch pro nadcházející datadisk Legion. A na jaké že změny se můžete těšit, až se přihlásíte do hry? Změn je hned několik a to jak kosmetických, tak i co se týče mechanik.

Přihlašovací obrazovka

První znatelnou změnou je přihlašovací obrazovka, na které už neuvidíte Temný portál, ale portál Plamenné legie a dva démony. Též úvodní hudba je jiná a poskládaná z mnoha skladeb, které uslyšíte v Legionu.

Add-ony

Pokud jste ten typ hráče, který bez add-onů nedá ani ránu, připravte se, že některé vaše add-ony potřebují zaktualizovat. Já osobně potřebuji k fungování Bagnon, protože můj inventář se bez něj stává nepřehledným. Pokud však máte Curse Client, vaše add-ony se zaktualizují snáze.

Talenty a schopnosti

S příchodem pre-patche přišly i drastické změny v povoláních, o kterých máme jednu celou rubriku: Změny v povoláních. Jakmile se přihlásíte do hry, vaše talenty jsou kompletně anulovány a vy si je musíte poskládat znovu, a též si utřídit i kouzla a ability. Některé úplně zmizely, některé fungují úplně jinak. Změny jsou opravdu velké a tak svému povolání budete muset přijít znovu na chuť nebo se ho naučit používat.

Collections

Transmogrification Měli jste Void Storage narvaný k prasknutí? Pak jste už určitě netrpělivě vyhlíželi změnu v Collections. Všechny soulbound itemy se ihned objeví v tabu Appearances, kde budou trvale uloženy a nebudou tak zabírat místo ve vaší Void Storage. To platí i pro tabardy, takže mnohé itemy můžete prodat. Doporučuji si však překontrolovat, které itemy máte v Appearances a které ne. Na příklad některé kosmetické předměty se vám v tomto tabu neukáží (Fire Festival itemy, Brewfest itemy, atp.) a doporučuji je tedy uložit je do Void Storage a neprodávat je. Toys Ve Warlords of Draenor jste mohli najít mnoho pokladů a tudíž i itemů, které měly určité ability. Byly sice užitečné, ale zabíraly mnoho místa ve vašem inventáři. Mnoho z nich se nyní stává Toys, takže je můžete použít a uloží se do Collections a nebudou už zabírat nadále místo.

Garrison

  • Pokud byly gold mise vaším hlavní zdrojem příjmu, od tohoto patche Garrison nebude nabízet žádné mise, ze kterých byste si mohli vydělat.
  • Felblight nyní můžete zakoupit za 25 Primal Spirit.
  • Treasure Hunter je nyní nahrazen Extreme Scavenger, takže namísto goldů získáváte 200% více Garrison Resources.
  • Potion of Luck a Greater Potion of Luck už nemají žádný efekt.

Dungeony a Raidy

  • Ironhoof Destroyer a Felsteel Annihilator budou mít po startu Legionu snížený drop rate. Grove Warden po startu nového datadisku nepůjde získat. Poslední šanci máte do konce prázdnin!
  • Už nemůžete začít questovou linii s Khadgarem. Ale pokud tento quest máte, můžete na něm stále pracovat.

Ostatní

  • Mnohé modely byly updatovány. Například zvířecí podoby druidů dostaly nový model, stejně jako démoni warlocků.
  • Nyní již můžete používat akční kameru například použitím /console ActionCam full. Další příkazy můžete najít ve článku o akční kameře.
Jak se vám nové změny zamlouvají? Těšíte se na nový datadisk?

Naposledy upravil/a Esperanta 20.07.2016 v 17:18:33.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tkrejc 20.07.2016 16:47

Mě nejvíc se.ou změny u frost DK, zebrali mu toho tolik ze staci cca 6 kláves. Další sem zatím tolik nezkoušel, ale asi to bude podobny.

bulljoker 20.07.2016 16:23

a Garrison je oficiálně k hovnu

Momloo 20.07.2016 15:01

Pripomienky:1. mounti - v Legione sa nebude dat ziskat len Groove Warden. Ostatni 2 sa budu dat ziskat, ale nebudu mat 100% drop, ako dnes.2. Invazie este tento patch neobsahuje, budu asi az v Auguste (+- v case, ked sa bude dat hrat za DH)

Zug 20.07.2016 14:45

Skoro mám chuť si zaplatit sub. Skoro.A WoD login screen byl podle mě nejlepší.

Esperanta 20.07.2016 14:31

Randy
Čakal som, že ten prihlasovací screen zmenia :/
Mně osobně se nelíbil ani WoD screen. WotLK a Cata byly alespoň trochu akční a něco se tam dělo. Chápu, že se tam trávilo víc času a dneska díky Battle.net client je to rychlejší. Ale i tak.

Randy 20.07.2016 14:27

Čakal som, že ten prihlasovací screen zmenia :/

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet