Už jeden rok jsme oficiální fansite

/pic/uploaded/1vyroci
Čas někdy letí tak rychle, že to ani nepostřehneme. Když jsem se včera bavil s Ellendwayem o tom, že jsme již rok součástí fansite programu Blizzardu, nechtělo se mi tomu věřit. Wrent se několik měsíců (možná i let) neúspěšně snažil dostat do oficiálního fansite programu a získat tak pro web různé výhody. Ovšem stát se součástí fansite programu není tak snadné, jak by si mnozí mohl myslet. Až s příchodem Ellendwaye se to podařilo. Kdo ví, čím to bylo, že právě jemu se povedlo náš web zapsat na seznam oficiálních fan stránek. Někdo to přičítal lepší angličtině a jiní tajným konexím. Ať už to bylo čímkoliv, tak jsme rádi, že se mu to povedlo. A tak jsme se od 9.2.2010 mohli chlubit statutem OFICIÁLNÍ FANSITE, tehdy ještě pod jménem WoW.HerniWeb.cz. Před tím, než jsme byli přijati, jsme museli provést jisté úpravy na webu, které Blizzard vyžadoval. Pochopitelně jsme museli stáhnout cokoliv, co se týkalo neoficiálních serverů, exploitů a jiných věcí, které Blizzu vadily. Na oplátku dostáváme od Blizzu některé věci předem, dostaneme se do akcí jako je Clash od the Fansites, kde jsme obsadili 2. místo, také jsme dostali beta klíče k testování datadisku Cataclysm, které jsme rozdali mezi vás atd. Myslíte si, že fansite program přinesl webu více kladných věcí, než záporných?

Naposledy upravil/a Wrent 15.02.2011 v 18:09:52.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Satan 16.02.2011 10:42

Nehádajme sa...poďme sa biť!

Ellendway 16.02.2011 07:29

Nekrose neřešte, on byl vždy moc chytrý na svůj věk.

Dorothy 16.02.2011 07:09

Tedy nezlobte se na mě, ale já úplně žasnu, co může všechno vypustit z úst moderátor oficiální fansite - mám na mysli pana nejchytřejšího Nekrose. Nazývat hlupáky ty, kteří nemají dostatek peněž na WoW a volí proto jiné priority, mi přijde jako naprosté zoufalství. Osobně jsem pro, dát mu 100,- Kč na týden bez možnosti platit z bankovního účtu a ať se předvede. Jinak též gratuluji k výročí. Navštěvuji tyto stránky již dlouho a myslím, že je to čím dál lepší. Jen tak dál.

Meffe 16.02.2011 06:18

Dobry den Gratulace k vyroci fansite, je njeden dotaz? Odkud jste vyhrabali pana radobyredaktora Nekrose ?

Snake Plisken
Plácáte tu akorát kraviny. Vyjadřujte se k tématu a své povýšenecké posty, které jsou mimo téma si strčte někam. To platí i pro některé radaktory, kteří mi začínají pít krev.
Pane Šafran,pisete povysenecke posty? Mate asi namysl 4 strankovy spam, pardon posty Vasich redaktoru viz. Nekros, jelikoz zadne jine nazory krom spamu a velechytrosti pana Nekrose konfrontujiciho se s panem Javorovym si zde ctenar neprecte.

MasterMajkl 16.02.2011 03:50

Srandisti.

Javorovej 15.02.2011 23:44

A teď konečně k tomu, co jsem tu chtěl původně napsat:I já tu jsem už rok (sakra ono to fakt letí) a pamatuji se, jak jsem psal svůj náborový článek. Díky tomu jsem se dostal do našeho/vašeho týmu, který tu urputně dřel, dře a dřít bude. Jedním z citelných výsledků je právě status oficiální fan site.Poděkovat by se mělo hlavně i našim návštěvníkům. Díky vám už rok jsme ofikem. Jsme tu pro vás, přetrháváme se pro vás (teda někteří získávají rank slacker týmu).A naše štědrost je díky tomu i větší. Máme od blizzu krásné zdroje díky kterým pro vás můžeme přesněji a rychleji psát. Získáváme pro vás odměny (viz beta klíče) a prostě zpříjemňujeme pobyt na našem/vašem webu.Snad se tu i za rok sejdeme u novinky, kde budeme slavit 2 roky ofi fan site

Snake Plisken 15.02.2011 23:35

Plácáte tu akorát kraviny. Vyjadřujte se k tématu a své povýšenecké posty, které jsou mimo téma si strčte někam. To platí i pro některé radaktory, kteří mi začínají pít krev.

Javorovej 15.02.2011 23:29

A ty jsi asi nepřečetl celý můj koment a mozek nepobral. Nikde jsem nepsal, že vyvracim tvé komenty o cenové relaci karet. Jen jsem připsal jiné příklady a ty se tu hned ohrazuješ, jak pan bezchybný a pak tu reaguješ typem nečetl jsi, opět si nečetl, a zase si nečetl, hehehéé zase jsi to nečetl

Nekros 15.02.2011 23:21

Javorovej
A je hooooodně karet, co jsou nad tisíci korunovou hranicí
A opět sis řádně nepřetl nyní můj před před poslední příspěvek, pod posledním citátem, kde píši, že netvrdím, že nejdažší MTG karta stojí 1k, nebo že nejsou dražší karty, než nad 1k, ale že jsem měl na mysli jednu nebo více konkrétních karet, jejiž hodnota je 1k korun.

Javorovej 15.02.2011 23:20

Nekros
Opět sis pořádně nepřečetl můj před poslední příspěvek, kde se text umístený mezi před poslední a poslední citát zabývá tématikou součásti mého souvětí i když ta hra je blbost.
Ježiši...ty mě nejdřív upozorňuješ, že reaguju blbě, protože nečtu. A když ti napíšu na co přesně reaguju, tak zase píšeš, že opět nečtu, protože si zase něco psal...Tak od čeho jsou @!*@ reakce?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet