WoWfan.cz v novém kabátě

/pic/uploaded/wowfan2
Přesně podle scénáře, který jsem včera avizoval, proběhl dnes velký Cataclysm i u nás na webu. Dle všeobecných ohlasů přinesla Deathwingova spoušť do hry oživení a doufejme, že podobné to bude i u tohoto Jerrykyho grafického návrhu. Jak jste si totiž určitě všimli, na WoWfan.cz byl spuštěn nový design, který jste mohli dlouho testovat na Beta.WoWfan.cz. A na jaké novinky můžete mimojiné narazit?
  • Modernější design, ještě možná uděláme několik změn v pozadí, do budoucna plánujeme volbu barevného schématu webu.
  • Nové logo - postavička za logem se bude často měnit, navíc Vám možná dáme i na výběr, podobně jako tomu bylo doposud.
  • Uživatelský panel - ovládací prvky z Vašeho profilu byly přesunuty sem, nyní již nepřekáží v menu. Do budoucna plánujeme další funkce jako Zprávy a Avatary. V tomto panelu naleznete také odkazy na náš Facebook, Twitter a Youtube.
  • Levý panel Neměli byste minout - v tomto boxu bude vždy zobrazeno pět nejdůležitějších novinek a článků na webu, jejich seznam se bude pravidelně měnit.
  • Pravý box Komentáře, Fórum posty, aj. - na starém designu jste byli zvyklí na zobrazení posledních pěti komentářů apod. pouze na hlavní stránce, nyní uvidíte tyto informace na celém webu.
  • Nový přepínač stránek - už žádné seznamy čísel přes půl obrazovky.
  • "Modré komentáře" - Napadlo nás zvýraznit komentáře týmu modrou barvou. Jsme originální, že?
  • Několik dalších novinek v administraci a hlavně v kódu, díky němuž by měl web fungovat ještě lépe.
Většina článků by se měla na novém webu zobrazovat správně, ale pokud narazíte na nějakou vyjímku, budeme rádi za upozornění, třeba právě sem do komentářů nebo do komentáře daného článku. Podobně bych Vás rád poprosil o hlášení jakýchkoli chyb, se kterými se možná setkáte.
Přejít na fórum do topicu o novém designu
V hlavě mám pořád spoustu nápadů a pokusím se je postupně převést do praxe, každopádně se budeme snažit dělat ještě lepší práci než doposud. A to jak u článků a novinek, tak u různých speciálních funkcí. Rád bych poděkoval všem návštěvníkům za podporu našeho webu a doufám, že s námi budete spokojení i nadále.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Aras 09.12.2010 15:03

To šedočerné pozadi je hrozné. Těším se na ty barevné verze a jinší pozadí.

Fridanx 09.12.2010 07:44

Nooo ja som spokojny :P dizajn sa mi paci je to podla mna prehladnejsie modernejsie... a nieje to take rozpravkove ako to bolo predtym... a mozem pochvalit na mojom iPhone to zobrazuje paradne texty sa daju citat v pohode takze pekna optimalizacia... chvalim

Daralyn 09.12.2010 06:58

já jsem víc než spokojenýpřiznávám že betu jsem použil jednou, kdysi na začátku když se objevila tak mě onvinka o změně trochu vyvedla z míryted když jsem si ale zvykl mám dojem že je to super, že je to přehledné, a nebije mě to tolik do očí jako ta žlutá a krémová :-)

Naxxrams 08.12.2010 23:49

V prvi moment som sa zhrozil.... druhy moment som zacal objavovat ze sa web nacita rychlejsie.... a pri tretom momente sa mi zda ze ste odviedli super pracu .

Ellendway 08.12.2010 22:59

Dejv
Detail 2: jaktože nemám modrou barvu
Nejsi redaktor.

DaveL 08.12.2010 22:57

zatim používám beta.wofan.cz páč se mi načítá rychleji. normální web se mi načítá tejden a děsně to brzdí načítání pozadí. na beta verzi se mi celej web zobrazí mnohem rychleji. Detail: zobrazení komentářů (tam dole) např 1-10 je od nejnovějšího, nemělo by 1-10 být ty nejstarší komenty?Detail 2: jaktože nemám modrou barvu

Anstriber 08.12.2010 22:45

Bartyx
Změna je život. A stejně jako WoW se měníme i my :-)
Já si nestěžuju spíše chvalim ale poslední dobou se wowfan hodně změnil

Bartyx 08.12.2010 22:29

Anstriber
No je to hezký ale zase si zvyknou vy mě štvete poslední dobou hodně změn na mě
Změna je život. A stejně jako WoW se měníme i my :-)

Anstriber 08.12.2010 22:15

No je to hezký ale zase si zvyknou vy mě štvete poslední dobou hodně změn na mě

Xemon 08.12.2010 21:59

Pěknej novej design moc se povedl , sice si budu muset zvykat... ale změna je život

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet