Zajímavé informace ze schůzky investorů Activision Blizzard

//pic/legion/alpha/legion_alpha
Activision Blizzard vydal přehled zajímavých informací pro investory. O některých si můžete přečíst níže. Rád bych upozornil, že již nezjistíme, jak si vede WoW, protože tyto údaje už nadále nebudou uveřejňovány. Na jednu stranu je to škoda, ale na druhou nebude zase tolik vidět ubývání hráčů.

Informace

  • Datadisk Legion bude vydán během léta, bude tedy navazovat na úspěch filmu Warcraft, který se objeví v kinech v červnu.
  • Počet všech aktivních uživatelů se napřesrok zvýšil o 25 %, což je velmi krásné číslo.
  • Hearthstone má již přes 40 milionů registrovaných hráčů.
  • Přídavku League of Explorers se prodalo během prvních 6 týdnů o 20 % více než předchozího přídavku za stejnou dobu.
  • Datadisku Legacy of the Void ke Starcraft II se prodalo za úvodních 24 hodin přes milion kopií.
  • Do bety Overwatch se přihlásilo přes 8 milionů hráčů.
  • Activision Blizzard měl poprvé vyšší digitální tržby než maloobchodní.
Co se týče datadisku Legion, tak předpokládáme vydání nejdříve na konci července, spíše však v srpnu. Byl by to velmi dobrý obchodní tah, vzhledem k vydání filmu, který určitě bude velmi úspěšný i po celý červenec. Otázka do diskuze Jak se těšíte na filmový Warcraft? Myslíte, že bude úspěšný a splní očekávání?

Naposledy upravil/a Bellatrix 12.02.2016 v 14:36:35.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kritik 13.02.2016 15:03

Beeda: tak podle tvych kriterii vanillu nedohral skoro nikdo protoze naxx40 pred tbc dokoncilo cca 50 guild a jedinna ceska (black division) takze to vlastne nikdo nemuze hodnotit ? opravdu ? kdo nedal mythic archimonda nemuze hodnotit wod ? co k tomu vic dodavat ..

13.02.2016 14:37

kritik:jasne ale zase tezko muze kritizovat neco cos se da rict nedohral pokud se delaji nejaky recenze nebo hodnoceni tak by se to melo delat po kompletnim dohrani hry a ne podle toho co rikaji lidi komlem tebe nebo co sem hral mesic a ani sem ty veci nevyzkousel

kritik 13.02.2016 13:46

Beeda : kdyz vezmes pocet lidi co hralo pri launchi wod, tak z tohoto cisla tech mythic raideru neni o moc vic nez to 1%, jasne ze cim vic lidi prestane hrat tak z toho zbytku to % mythic raideru bude vetsi protoze skoro nic jinyho se stejne neda ve wod delat, kdyby to kleslo az na 1 milionu subu tak muzes mit klidne razem 10% mythic raideru, ale v tom pripade je asi neco spatne ... ale pointa je v tom ze kdokoliv rekne neco proti wod tak reagovat agrumentem kolik si dal mythic bossu je asi stejny jako jakej mas arena rating kdo pomatuju vanillu a tbc se musi vazne jenom smat jinak to ani nejde ..

13.02.2016 13:09

kritik:na to cislo prisles kde? aktualne mythic bose zabilo kolem 8,000 gild i kdy spousta gild se sjednotila rozdelila nekdo presel jinam atd tak defaultni cislo mas 8,000*20lidi na raid mas 160,000 lidi atualni populaci mas kolem 5mega to je 3,2% hrubej odhad, k tomu se da pocitat ze gildy co maji 13/13hc protoze nejspis chteli jit taky na mythic akorat nemely dostatecny pocet hracu coz je kolem 4500 gild rekneme kolem 10lidi na gildu coz mas dalsich 45,000 takze uz ses na 4% tyhle cisla sou dust nahrubo protoze v mythic gildach se vetsinou vykytuje vic jak 20lidi a v hc muze bejt taky kolem 10-30 lidi takze tohle cislo je spis vyssi.A rozhodne mythic pro me je end content je to uzavreni pribehovy linky datadisku, pvp ani challenge nemuzou bejt zaverecnej kontent je to jen vypln volnyho casu asi jako garrisny nebo pet battly a tohle bylo v kazdym datadisku nikdo se nezajimal o nic jinyho nez sejmout ty postizeny blbecky co furt chteji nadvladu nad necim svetem nebo neco zlikvidovat a posbirat ten nejsilnejsi a nejvzacnejsi gear. Je uplne jedno jak moc to bylo hc,(jelikoz wowko nikdy hc nebylo) bylo to jen o tom jak moc clovek nad tou hrou chtel ztratit casu a probit se skrz vsechny bugy,zdrzovace a jiny spomaleni hry jako napriklad 40 nespolehlivich lidi kde nevis jestli an raid prijdou nebo spatne navrzenej loot kdy musels vybavit vsech tech 40 lidi s dropem 5 itemu na bosa kde ti u aliance vypadaval gear na samany a naopak u hordy pro palaty slouzici jen jako buffovaci jendotka.Jinak lfr ani normal se neda povazovat za dohrani kontentu(protoze neobsahujue vsechny bosovy mechaniky) a hc je jen takovy zahrivaci kolo na nabrani gearu.To ze blizzard dojebal draenor kde mohl je dalsi vec jeden hlavni patch po pul roce a pak dalsi 14 mesicni cekani na novej datadisk nebo udajnej major patch integrace twitteru a selfie kamera sou k smichu.Nebo farmville garrisn kterej je jen o kliknuti odeslat na mise a byl zajimavej jen prvni mesic nez lidi dohrali celej jeho obsah jako hospodsky questy coloseum a podobne.A samozrejme nesmim zapomenout jen dva raidovaci tiery.Ale pridal i par malickosti co sou celkem uzitecny jako kazdotydenni eventy nebo mythic dungy i apexis mise byly pouzitelny.Urcite bych nasel apr dalsich veci ale rozhodne si nemyslim ze by wowko bylo nejak problematicky, jedinej problem je absence kontentu.

kritik 13.02.2016 11:57

Jestli myslite ze kvalitu wowka urcujou mythic raidy ktery hraje 1% hracu tak mate seriozni problem mezi zidli a klavesnici, zbytek hry je totalni shit a byly datadisky kdy bylo hardcore skoro vse ale treba jste spokojeni s tim jak to ted vypada ale pak je mi vas docela lito ..

Lockdaar 12.02.2016 20:43

Psychokiller
Když seš takovej frajer máš mythic dole ?
Typnul bych si ´´One of the LFR Heroes´´ ... :P

12.02.2016 20:24

Nemyslim si ze by ten film byl nejakej zazrak proste bezna fantasy, ale i tak pevne verim ze to nebude takova hovadina jako zmrvenej hobit nebo opruz jako avatar

Psychokiller 12.02.2016 20:13

Thilnezz
Možná, že kdyby WoW za těch pár let totálně nezjednodušili na úroveň Mateřských Škol, že by jim hráči neodcházeli, ale toto - no o čem to je.Hardcore hráči kteří měli rádi WoW ve stylu TBC prostě nedokážou hrát ten paskvil kde všichni jsou borci a kdyždý má všechno. A o možnosti si kupovat levely ani nemluvit. Tfuj.
Když seš takovej frajer máš mythic dole ?

Thilnezz 12.02.2016 18:02

Možná, že kdyby WoW za těch pár let totálně nezjednodušili na úroveň Mateřských Škol, že by jim hráči neodcházeli, ale toto - no o čem to je.Hardcore hráči kteří měli rádi WoW ve stylu TBC prostě nedokážou hrát ten paskvil kde všichni jsou borci a kdyždý má všechno. A o možnosti si kupovat levely ani nemluvit. Tfuj.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet