Démoni obou pohlaví!

/pic/uploaded/bothsexdemons
Srdce každého warlocka (nebo alespoň jeho zbytky) může zaplesat! V některém z dalších patchů bychom se měli dočkat nového systému démonů! Na samotnou hru to nebude mít příliš velký vliv, ale na prostředí a hráče už ano. Zarhym totiž prohlásil, že v některém z budoucích patchů budou moct warloci vybrat pohlaví svého vyvolaného miláčka. Na podobné funkci se již pracuje, ale zatím není přesněji určeno, kdy se do hry dostane. Musí se samozřejmě vypilovat modely atp. Pojďme si ale trochu představit, jak takoví noví démoni mohou vypadat. Kdybych uměl krásně malovat, možná bych se s vámi o své představy podělil ještě plastičtěji, takhle vám bude muset stačit barvitý "popis" mých představ. Neznáme žádné detaily ohledně vzhledu démonů, toto jsou pouze spekulace!
  • Imp - Tohoto malého zeleného skrčka si docela dobře dokážu představit i jako ohnivou paničku - menší uši, zlaté náušnice, kratší rohy, kulatější tvar obličeje a ženštější tělo společně s oranžovějším nádechem určitě udělají tu správnou "Impku".
  • Voidwalker - Démon skládající se ze stínů snad ani nemůže mít ženské pohlaví? Uvidíme, ale kromě zjemnění obřího tvaru můžeme asi maximálně čekat změny u zlatých náramků.
  • Succubus - Tady už to začíná být zajímavé. Succubus je totiž druh démona, který svádí muže k různým, jak bych to nazval, nepravostem. Jeho opakem je Incubus, který se zaměřuje na něžné pohlaví. Dočkáme se tedy kromě spoře oděného rohatého chlapíka s křídly také změny jména? A nenahradí "bič" nějaká jiná hračka? Nějaký nápad?
  • Felhunter - Jelikož vzhled tohoto démona je opravdu čistě nehumanoidní, osobně očekávám, že u něj zůstane pouze jedno pohlaví. Hunterům se přece také peti měnit nebudou (alespoň o tom nikdo nemluvil)...
  • Infernal - Ani pekelníka si nedokážu moc představit jako ženu... Co chcete měnit na kamenném golemovi? Barvu ohně? Postavu?
  • Doomguard - V lore jsme se zatím se ženami patřící k této skupině nesetkali, ale tak je to vlastně i u všech ostatních. Tady to půjde asi jako u impa, zženštění obličeje, zmenšení postavy, trochu jiný odstín barvy...
  • Felguard - Když už nic, předpokládám, že vzhledem k zachování PEG hodnocení hry se ženským protějškům Pekelných strážců kvůli určitým partiím zvedne železné brnění trochu výš. Nebo myslíte, že u démonů tomu není třeba?
Jak si představujete opačné pohlaví k současným démonům vy? Podobně jako já nebo máte úplně opačné představy? Je tu mezi námi někdo, komu se tato chystaná novinka vůbec nelíbí?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Honza4545 17.04.2011 21:38

Nekros
J, to by bylo zajímavý, a třeba základní % šance by byla 1% třeba a snižovala by se nebo zvyšovala podle úrovně spell power, nebo intelligence dle levelu.
To je vynikající nápad ale obávám se že blizzard toto neudělá už jen protože by to znevýhodnilo warlocka jedině na nějakym RP serveru.

Nekros 17.04.2011 19:34

killer.exe
ale měli by warlockům přidat procentuální šanci, že se jim démona nepodaří zlomit a ten se je pokusí zabít
J, to by bylo zajímavý, a třeba základní % šance by byla 1% třeba a snižovala by se nebo zvyšovala podle úrovně spell power, nebo intelligence dle levelu.

majmo 17.04.2011 19:17

blade-22
tak si napiste blizzu aby vam objasnil jak se to provadi v twisting nether knizka by byla prinejmensim zajimava
Legionsutra?

Therimarthas 17.04.2011 16:43

Neezer
Mohli by udělat třeba to že když se trošku blíž setkaj dva démoni rozdílnýho pohlaví tak z toho vznikne maličkej non-combat pet.
Zabil

Neezer 17.04.2011 16:32

Mohli by udělat třeba to že když se trošku blíž setkaj dva démoni rozdílnýho pohlaví tak z toho vznikne maličkej non-combat pet.

zajic 17.04.2011 16:06

blade-22
tak si napiste blizzu aby vam objasnil jak se to provadi v twisting nether knizka by byla prinejmensim zajimava
a je to tady World of Porncraft ale z5 k tematu...ten napad s zenskym pohlavim u meta b demo talentech neni vubec spatnej.. a co se tyka toho pohlavi a tak, tak ano vymejslej kraviny, ale nekdo to delat musi a osobne sem na ty zmeny vic nez zvedavej

Wada 17.04.2011 15:53

Felhunter se taky změní, jen musíte vědět, kam se kouknout

DaveL 17.04.2011 15:38

a co ten druhej bluepost?

It's understandable you feel that way. I just ask that you recognize I added the caveat that we don't have a set time frame for doing this -- it's just something our artists are excited about doing. With that said, also recognize that artists don't balance classes, nor will the class balance team be designing new gender models for your demons.

Propast 17.04.2011 15:35

upřímně. Je to sice blbost, ale aspoň je Blizzard kreativní.Řekněte, kolik z vás by wow hrálo, kdyby se přidávaly jen pvp season a nové dungy a raidy. Na lore by se kašlalo a tyhle drobnosti bychom neznali. Wowko by bez těchto drobností skončilo už před WotLk, jelikož není zas tolik lidí, co se hrne k hraní warcraftu jen pro nové pvp a pve sety.

blade-22 17.04.2011 15:20

tak si napiste blizzu aby vam objasnil jak se to provadi v twisting nether knizka by byla prinejmensim zajimava

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet