Démoni obou pohlaví!

/pic/uploaded/bothsexdemons
Srdce každého warlocka (nebo alespoň jeho zbytky) může zaplesat! V některém z dalších patchů bychom se měli dočkat nového systému démonů! Na samotnou hru to nebude mít příliš velký vliv, ale na prostředí a hráče už ano. Zarhym totiž prohlásil, že v některém z budoucích patchů budou moct warloci vybrat pohlaví svého vyvolaného miláčka. Na podobné funkci se již pracuje, ale zatím není přesněji určeno, kdy se do hry dostane. Musí se samozřejmě vypilovat modely atp. Pojďme si ale trochu představit, jak takoví noví démoni mohou vypadat. Kdybych uměl krásně malovat, možná bych se s vámi o své představy podělil ještě plastičtěji, takhle vám bude muset stačit barvitý "popis" mých představ. Neznáme žádné detaily ohledně vzhledu démonů, toto jsou pouze spekulace!
  • Imp - Tohoto malého zeleného skrčka si docela dobře dokážu představit i jako ohnivou paničku - menší uši, zlaté náušnice, kratší rohy, kulatější tvar obličeje a ženštější tělo společně s oranžovějším nádechem určitě udělají tu správnou "Impku".
  • Voidwalker - Démon skládající se ze stínů snad ani nemůže mít ženské pohlaví? Uvidíme, ale kromě zjemnění obřího tvaru můžeme asi maximálně čekat změny u zlatých náramků.
  • Succubus - Tady už to začíná být zajímavé. Succubus je totiž druh démona, který svádí muže k různým, jak bych to nazval, nepravostem. Jeho opakem je Incubus, který se zaměřuje na něžné pohlaví. Dočkáme se tedy kromě spoře oděného rohatého chlapíka s křídly také změny jména? A nenahradí "bič" nějaká jiná hračka? Nějaký nápad?
  • Felhunter - Jelikož vzhled tohoto démona je opravdu čistě nehumanoidní, osobně očekávám, že u něj zůstane pouze jedno pohlaví. Hunterům se přece také peti měnit nebudou (alespoň o tom nikdo nemluvil)...
  • Infernal - Ani pekelníka si nedokážu moc představit jako ženu... Co chcete měnit na kamenném golemovi? Barvu ohně? Postavu?
  • Doomguard - V lore jsme se zatím se ženami patřící k této skupině nesetkali, ale tak je to vlastně i u všech ostatních. Tady to půjde asi jako u impa, zženštění obličeje, zmenšení postavy, trochu jiný odstín barvy...
  • Felguard - Když už nic, předpokládám, že vzhledem k zachování PEG hodnocení hry se ženským protějškům Pekelných strážců kvůli určitým partiím zvedne železné brnění trochu výš. Nebo myslíte, že u démonů tomu není třeba?
Jak si představujete opačné pohlaví k současným démonům vy? Podobně jako já nebo máte úplně opačné představy? Je tu mezi námi někdo, komu se tato chystaná novinka vůbec nelíbí?
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Bellatrix 17.04.2011 13:48

Já bych tu otázku obrátila: je tu snad někdo, kdo by ve hře NECHTĚL něco takovýho?

Šéfredaktor WoWfan.cz

killer.exe 17.04.2011 13:46

to téma jsem už četl a jak tam někdo správně podotkl, Incubus přeskakuje onu část svádění a prostě ženy znásilňuje... opravdu chcete ve hře něco takovýho?

blade-22 17.04.2011 13:36

zajimave sice si nedokazu predstsvit cubu od felhuntera ale jinak u ostatnich to je proste

Therimarthas 17.04.2011 13:25

Mixin
Myslím si, že to není špatný nápad akortá by neměli zapomenout když už v tom boudou na Metamorfosis. Raší bych měl, u mojí elfky démoní formu ženy, když je character žena.
Tak je zaspamujem,ať na to nezapomenou

Mixin 17.04.2011 13:16

Myslím si, že to není špatný nápad akortá by neměli zapomenout když už v tom boudou na Metamorfosis. Raší bych měl, u mojí elfky démoní formu ženy, když je character žena.

Tangalunga 17.04.2011 13:01

Anstriber
myslím si že to je zbytečne stejně já neřeším vzhled jako když bude ženska budou mít větší staminu bo co
Lepší koukat na ženskou než smradlavého, upoceného, funícího chlapa

Jerryky 17.04.2011 12:29

Wrent
někde se o tom mluvilo.
Už na Blizzconu to říkali

Anstriber 17.04.2011 12:17

myslím si že to je zbytečne stejně já neřeším vzhled jako když bude ženska budou mít větší staminu bo co

Therimarthas 17.04.2011 12:03

Wrent
někde se o tom mluvilo.
už aby to bylo

Tangalunga 17.04.2011 11:46

Wrent
někde se o tom mluvilo.
Myslím že v Q&A

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet