Intro vybráno - soutěž u konce

/pic/uploaded/introsoutez
Před třemi týdny vyhlášená soutěž už má svého vítěze! Asi z patnácti zaslaných video-pokusů jsme docela rychle vybrali dva favority, mezi nimiž jsme rozhodovali až doteď. I k výhercově videu máme menší výhrady a doufáme, že menší úpravy ještě udělá. Nebudu už zdržovat, výhercem se nakonec stal Řezník, jehož videa mnozí možná znáte. Jde o tento výtvor:
Na druhém místě se v těsném závěsu umístil Icy s tímto intrem, ostatní soutěžící získali o poznání méně bodů. Výherce samozřejmě kontaktuji na email, děkuji všem ostatním za účast. Nevyhráli jste? Nebo jste se ani neúčastnili? Připomínám naši druhou soutěž, které se může zúčastnit opravdu každý! Sepište pravidla hokeje na Azerothu a vyhrajte opravdový World of Warcraft dres! Pokud jste už znudění současným World of Warcraft contentem a netrpělivě čekáte na příchod patche 4.1, vyzkoušejte některá RPG z obchodu Xzone.cz a získejte i speciální dárky! RPG Fable III určitě zabaví každého milovníka žánru, navíc když k této hře dostanete puzzle zdarma! Jejich skládáním si můžete krátit třeba i čas při čekání v Dungeon Finderu. Milovníci světa Zaklínače od Sapkowského zase ocení speciální akci na sběratelskou edici původní hry. Při její koupi totiž dostane Geraltův zaklínačský medailon!

Naposledy upravil/a Astra 26.04.2011 v 21:08:38.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ragnak 22.04.2011 19:15

No to rozhodování Vám teda nezávidím =D

Rreezznniikk 22.04.2011 18:30

Lol ja sem vyhral :-D , tohle prvni intro co sem kdy delal.. aby sem rek pravdu tak video co delal Icy sem mi libi a z prvu sem chtel udelat presne neco takoveho. Kdyz sem se dival na x videi abych nacerpal nejakou inspiraci tak prave v 95% bylo intro taky takove, ze se napise nejakym efektem jmeno stranky/playera/guildy atd tj jedno ceho a tak mi to zaclo pripadat jako klise... to me prave od toho odrazilo a tak sem proste tomu dal volnej prubeh a neco vytvoril .. :-D jinak dekuju a samozrejmne ho klidne poupravim/doladim :-) ale ted jdu na pivo a vratim se tak v nedeli takze az po vikendu :-D

Javorovej 22.04.2011 17:08

MasterMajkl
jinej kraj jinej mrav.Bohužel první ani druhe intro me nenadchlo. Spise me odrazuje od navstevy webu :P
Čus !

MasterMajkl 22.04.2011 16:58

jinej kraj jinej mrav.Bohužel první ani druhe intro me nenadchlo. Spise me odrazuje od navstevy webu :P

Javorovej 22.04.2011 16:54

Někomu se líbí to, druhému tamto. Každopádně účastníkům děkujem a výherci gratulujem

R-a-p-t-o-r 22.04.2011 16:27

Taky se my libí více to druhé intro.Škoda že o výherci rozhodovala jenom porota dal bych na ty 2 intra tady hlasovaní(anketu) když se porota dlouho rozhodovala které vybrat ale to je čistě jen můj názor.

Dremoran 22.04.2011 15:22

Taky se mi zdá, že druhé video je o kousíček lepší, ale naprosto chápu porotu.Zdá se mi, že ve výherním videu je toho až moc, kdežto v tom druhém zase málo Nejlepší by bylo asi někde mezi.

Moure 22.04.2011 14:18

Venom - ty jsi také okopírovaný z videocopilot. Ty věci tam jsou k tomu, aby je lidi použili, a upravili si je podle sebe, což je přesně tento případ.

Blugwyn 22.04.2011 13:53

mne se to druhe libilo vic... ale i to je hezke

Venom 22.04.2011 12:57

Jště, že vyhrálo toto a ne to, co je druhé ... nápadů tam bylo málo a celý poslední efekt s těma částicema je komplet okopírovaný z videocopilot, ale ten výherní je fakt pěkný :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet