Intro vybráno - soutěž u konce

/pic/uploaded/introsoutez
Před třemi týdny vyhlášená soutěž už má svého vítěze! Asi z patnácti zaslaných video-pokusů jsme docela rychle vybrali dva favority, mezi nimiž jsme rozhodovali až doteď. I k výhercově videu máme menší výhrady a doufáme, že menší úpravy ještě udělá. Nebudu už zdržovat, výhercem se nakonec stal Řezník, jehož videa mnozí možná znáte. Jde o tento výtvor:
Na druhém místě se v těsném závěsu umístil Icy s tímto intrem, ostatní soutěžící získali o poznání méně bodů. Výherce samozřejmě kontaktuji na email, děkuji všem ostatním za účast. Nevyhráli jste? Nebo jste se ani neúčastnili? Připomínám naši druhou soutěž, které se může zúčastnit opravdu každý! Sepište pravidla hokeje na Azerothu a vyhrajte opravdový World of Warcraft dres! Pokud jste už znudění současným World of Warcraft contentem a netrpělivě čekáte na příchod patche 4.1, vyzkoušejte některá RPG z obchodu Xzone.cz a získejte i speciální dárky! RPG Fable III určitě zabaví každého milovníka žánru, navíc když k této hře dostanete puzzle zdarma! Jejich skládáním si můžete krátit třeba i čas při čekání v Dungeon Finderu. Milovníci světa Zaklínače od Sapkowského zase ocení speciální akci na sběratelskou edici původní hry. Při její koupi totiž dostane Geraltův zaklínačský medailon!

Naposledy upravil/a Astra 26.04.2011 v 21:08:38.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

FlloiD 22.04.2011 12:44

Taky souhlasím, že to druhé intro je lepší... Neříkám, že to 1. je špatné ale obrazky jsou moc rychlé a to W zastíní celý obraz a v podstatě není nic vidět.

Radiaw 22.04.2011 12:09

Souhlas

Bluebolt93 22.04.2011 11:54

Mne osobne se víc líbí intro,které se umístilo jako druhé - můj názor,neříkám že vítezné není hezké

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet