Počet předplatitelů klesl na 7,1 milionů

WoWToken
Jak se vede půl roku starému datadisku Warlords of Dreanor, říkáte si? My se sami sebe ptali také, za jak dlouho se ukáží zprávy o tom, zda si WoW drží stejný nebo alespoň podobný počet předplatitelů jako na začátku datadisku. Před nedávnem se objevila zpráva, že WoW spadlo z 10 milionů předplatitelů na 7,1 milionu. Vzhledem k tomu, že pokud ve hře pravidelně neraidujete nebo vás nebaví se pořád logovat do hry kvůli rozdávání úkolů ve vašem Garrisonu, se tento pokles dal čekat. Otázkou však je, jak si hra povede, až bude vydán nový patch 6.2. Zda se pokles alespoň zastaví nebo se nějaká část předplatitelů vrátí. Jaký je váš názor na tak rapidní pokles předplatitelů? Předpovídali jste to? Vaše názory pište do komentářů.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Akari 11.05.2015 00:02

Tvl, to už budou patche jako na swtoru Teda kromě raidu

Deathkroman 10.05.2015 22:25

Draculla
Námorné misie budu také, ako follower misie, len miesto followera použiješ loď. Presne rovnaké UI to má ako Follower misie. Takže asi nie ako si si to predstavoval.
Škoda.. Ale slyšel jsem že pomocí tý lodi se dostaneš do Tanaan jungle, ale to asi bude součástí nějaké quest linie :/

Draculla 10.05.2015 17:33

Deathkroman
Tak já se těším na ty námořní mise, pokud to bude tak nějak jak si to představuju a nebude to jen o posílání lodí na mise, tak to bude snad hodně dobrý
Námorné misie budu také, ako follower misie, len miesto followera použiješ loď. Presne rovnaké UI to má ako Follower misie. Takže asi nie ako si si to predstavoval.

10.05.2015 05:06

DaremoNai: kdyz mas baraksy na 3 mylsim ze to sou ony, tak si muzes vybrat ktera frakce ti hlida garrison, akorat ju musis mit na exalted

Deathkroman 10.05.2015 01:23

Tak já se těším na ty námořní mise, pokud to bude tak nějak jak si to představuju a nebude to jen o posílání lodí na mise, tak to bude snad hodně dobrý

Akari 10.05.2015 00:33

Docela mě zajímá jestli blizzard zpřístupní ty 3 lokace na mapě, kterou jsme mohli vidět na blizzconu. Já jsem zklamanej z Garrisonu, čekal jsem něco s menšími restrikcemi, jako například v swtoru, wildstaru. Snad jediné co tam můžete udělat bez nějaké restrikce je, jakou budovu postavíte a kde. Očividně šlo jen o to nahradit daily a zdecimovat herbalistiku a mining Kdyby jsme si aspoň mohli vybrat vzhled základny a vojáků podle rasy (unded, worgen, dwarf..atd). Nebyl jsem nadšený z toho cestování časem, podle mého názoru tím jen chtěl blizzard oddálit pokračování příběhu azerothu (toho, který známe z warcraft 3),to samé bylo s MOP, ale ten datadisk byl hodně povedenej i když tam byli pandy Hodně se mi líbil Thunder island a ToT raid.

Montesqq 09.05.2015 12:39

WOW stojí za hovno. Po 10 letech jsem to odinstaloval.. V PVP se hrajou PVE talenty... a CD class jsou dělaný, tak že u toho nemusím ani být >>> killing spree

Jeryl 09.05.2015 11:33

Nehraju ani já a to je co říct. Hold je i spoustu jiných her co se teď dá hrát. S krásným příběhem, úžasonu grafikou apod. ale kdybych si zaplatil určitě bych od toho ani nevstal, takže je asi dobře, že nemám zaplaceno.

Troppau 09.05.2015 11:29

Já si dal taky pauzu a dost pvečkářů skončilo i kvůli mythic raidům, které jsou 20m. Spoustu malých guild, které mají na mythic, to zlikvidovalo po dosažení hc. Jedině se spojit s jinou guildou, ale to je někdy hodně obtížné, protože každý má jinou představu o raidování. A end content je většinou to, co lidi drží u mmo. Naše guilda se sice spojila, ale mně osobně velké raidy nebaví, měl jsem rád 10ky, bylo to komorní, hodně srandy a i přes to progres. Teda když se sejde dobrá parta. Když je víc lidí, už se musí nastavit a dodržovat trochu přísněji pravidla a ta hodně svazuji. Už to prostě není ono. Questy a lore jsou dobré, stejně jako úžasný svět Dreanoru, ale když se altí, už to trochu otravuje. Tohle dřív nebylo. Možná to uvidím jinak s odstupem času.Farmit repky zabíjením v zóně, taky není můj oblíbený způsob. Raději jsem měl panďácké daily, i když jsem zprvu na ně nadával, nebo farmení repky v dungu. Vím, že 100 lidí = 100 chutí, ale tohle jsou hlavní důvody, proč mne Wod nebaví a jestli se vrátím na patch, tak hlavně na dodělání legendary questů, protože určitě zase budou zrušené, tak jak na backy. Popř. na challenge dungy, které mi ještě chybí. Jinak budu čekat na další datadisk a doufám, že bude záživnější než tenhle a něco udělají s raidy - flexi mythic by nebyl na škodu .

09.05.2015 10:46

jinak jen tak pro info je otevreny prvni kridlo lfr na ptr kdyby nekdo chtel zkusit

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet