Počet předplatitelů klesl na 7,1 milionů

WoWToken
Jak se vede půl roku starému datadisku Warlords of Dreanor, říkáte si? My se sami sebe ptali také, za jak dlouho se ukáží zprávy o tom, zda si WoW drží stejný nebo alespoň podobný počet předplatitelů jako na začátku datadisku. Před nedávnem se objevila zpráva, že WoW spadlo z 10 milionů předplatitelů na 7,1 milionu. Vzhledem k tomu, že pokud ve hře pravidelně neraidujete nebo vás nebaví se pořád logovat do hry kvůli rozdávání úkolů ve vašem Garrisonu, se tento pokles dal čekat. Otázkou však je, jak si hra povede, až bude vydán nový patch 6.2. Zda se pokles alespoň zastaví nebo se nějaká část předplatitelů vrátí. Jaký je váš názor na tak rapidní pokles předplatitelů? Předpovídali jste to? Vaše názory pište do komentářů.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Barnold 08.05.2015 14:58

Po patchy ako bol 6.1 sa to dalo čakať. Na druhej strane wow token nepochybne zdvihne čísla predpokladám najmenej o také 2 miliony.

08.05.2015 14:44

pri tom co blizzard predvadi se tomu poklesu neda divit dalsi vec ty cisla sou vicemene uz dva mesice stara protoze ty cisla sou za prvni kvartal takze ty cisla sou ted pravdepodobne jeste nizsi, ja si to taky ted pauznul pred trema tejdnama a z 6,2 se planuju minimalne na hc(normal clear abych omrknul co tam bude v raidu), i kdyz ty co ted testovaly ty hc(normal) tak se blizzard zas neceho chytil a skoro kazdej bos haze impale sipku

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet