WoW Classic – Druhá fáze se spustí 12. listopadu

  classic    fáze    fáze 2   

Informace z WoW Classicu na BlizzConu téměř zanikla, jelikož veškerý zájem si pro sebe ukradly Shadowlands, tak si ji nyní připomeňme: bylo oznámeno, že fáze 2 Classicu se zpřístupní 12. listopadu.

 

Obsah druhé fáze

Druhá fáze přinese jak PvE, tak PvP novinky.

 

PvE

Outdooroví bossové Kazzak a Azuregos

 

Více o PvE v jednotlivých fázích Classicu si můžete přečíst zde.

Původně měl být součástí fáze 2 ještě dungeon Dire Maul, avšak ten se nakonec přidal do hry s předstihem.

 

PvP

PvP ve druhé fázi přinese Honor systém a konečně i odměny na základě PvP ranku a také PvP tituly od Private/Scout po Grand Marshal/High Warlord.

 

Itemy, které získáte skrze PvP odměny, budou představovat verze stejných itemů z patche 1.12. Zároveň mějte na paměti, že stejně jako v originální vanille budete muset vynaložit velké časové úsilí, abyste se vyšplhali až na vrchol Honor systému. Pokud budete chtít epic gear, budete muset být vytrvalí, důslední a hlavně to vydržet dlouhodobě. Blizzard neočekává, že zpočátku uvidí s těmito itemy běhat hodně lidí.

 

Honory ve druhé fázi bude možné získávat jen skrze world PvP, neboť battlegroundy přijdou až ve třetí fázi (zezačátku jen Alterac Valley a Warsong Gulch). Zároveň to znamená, že nás opět čekají epické bitvy typu Tarren Mill vs. Southshore! Také si dávejte pozor na Dishonorable killy, a to hlavně ve velkých městech – Dishonorable killy (nečestná zabití) jsou za zavraždění NPCček civilistů opačné frakce a mají velmi negativní dopad na váš PvP rank.

 

Více o PvP v jednotlivých fázích Classicu si můžete přečíst zde.

 

Klíčenka

A ještě jednu drobnost přinese druhá fáze. Bude to "klíčenka" – speciální batoh na klíče s 12 sloty, kam se vám budou ukládat itemy klíčů, a nebudou vám tudíž už zabírat místo v normálních batozích.

 

Rušení layeringu

Blizzard již v minulosti slíbil, že layering se ve druhé fázi už aplikovat nebude. Jeho rušení se zahájilo již na začátku října a do příchodu fáze 2 by všechny Classic realmy měly disponovat jen jedinou vrstvou.

 

 

Jak jste na tom s obsahem první fáze? Máte již projité vše, co první fáze nabízí, nebo nikam nespěcháte?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

pendou 04.11.2019 09:30

Tak super. Pro mně by mohla být tato fáze i dýl, jelikož PvP je nekončený a může být v různých situacích jiné, než třeba včera. Takže jo bude zábava

HonkL 04.11.2019 07:41

Doporučuji rychle dodělat alty.. Pak si člověk moc nezaexpí nad 30+

AnIxE 04.11.2019 08:17

Jak to?

Derky 04.11.2019 08:59

@AnIxE protože hráči začnou farmit honory....a jejich farma je openworld. Jak přijdou honory tak pvp násobene stoupne.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet