Dočkáme se datadisku s Kul Tirasem?

  Spekulace    Datadisk    Kul Tiras   

Není to tak dávno, co jsem psal o spekulaci, že příští datadisk budeme stát tváří v tvář nepříteli z hlubin – nagám, které chtějí získat nadvládu na Azerothu. A možná nebyla tato úvaha úplně zcestná.

 

V posledním balíku novinek, které přišly do aktualizace 7.3, jež se právě testuje na PTR, se objevilo hned několik věcí, které naznačují, že bychom se mohli setkat s datadiskem, který se bude točit kolem Kul Tirasu.

 

Nový set, který se objevil v souborech hry, je pojmenován podle lorda admirála Daelina Proudmoora, o kterém jsme již nějaký ten pátek neslyšeli. K setu je přidáno také osm ikon. Tyto ikony mají velice podobný název jako předměty, které mohli hráči získat před každým předchozím datadiskem. Jedna z ikon tohoto setu se jmenuje: „inv_boots_cloth_kultirasquest_b_01“. Předmety z předchozích událostí před datadisky se jmenovaly například „inv_chest_leather_legionquest100_b_01“ nebo „inv_bracer_leather_draenorquest90_b_01“.

 

Velkým otazníkem je také kontinent, jenž je zobrazen na boční části róby. Obraz nového kontinentu je také doplněn vyobrazením chapadel na zbytku róby, která jsou kolem nového kontinentu.

Mapa nového kontinentu

 

Je tedy možné, že se do Kul Tirasu v budoucí aktualizaci vydáme, nebo půjde opravdu o nový datadisk? Možností je opravdu mnoho – může jít o další aktualizaci, nový datadisk, část některého dungeonu, případně také nějaký „flashback“, jaký jsme si zažili s Chromie.

 

Asi je stále moc brzy k tomu, abychom spekulovali o novém datadisku, když se příběh Legie stále rozvíjí. Je ovšem dost možné, že se nějaké nové informace dozvíme již na letošním Gamescomu nebo BlizzConu.

 

Myslíte, že datadisk, který by se točil kolem Kul Tirasu, by byl dostatečně zajímavý a vhodný?  


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

ItheSlave 11.07.2017 22:55

Já si myslím že to bude nějak takhle:
Na začátku datadisku Azshara s pomocí něčeho vyzvedne (tak jako Guldan sargerasovu hrobku) N zothovo vězení a sním i několik dalších lokací jako např. velkou část potopeného území Zandalari z moře. Jaina se vydá žádat o pomoc Kul Tiras což bude hlavní základna pro alianci. Dlouho jsem přemýšlel jaké budou nové oder halls/Garrisons a napadli mě dvě možnosti 1. frakce budou mít přístup k přístavům na KulTirasu (Aliance) a nevím kde (Horda) 2. hráči budou mít svou vlastní loď, posádku, atd. Myslím že když už tu byly garrisony rozdělené podle frakce a oder hally rozdělené podle class tak by tyto lodě mohly být rozděleny podle toho za jakou rasu hrajete.
Mám mnohem víc nápadů na to jak by to mohlo vypadat ale jedna věc mi pořád vrtá hlavou a to co blizz udělá v dalším datadisku s artefakty.

Heakler 12.07.2017 01:16

Horda by měla Kezan
Bylo by super, kdyby to bylo podle rasy. A třeba si tu loď mohl do jisté míry upravovat, to by se mi fakt líbilo. Hehe, The Windrunner opět povstane :3

ItheSlave 12.07.2017 11:49

@Heakler Taky si myslím že by to bylo super. některé rasy už lodě mají ( elfové, lidé atd. ) ty by dostali pouze nový model ale třeba lodě draeneiů to bych vážně chtěl vidět.
Taky by mohli nastat nějaké námořní bitvy Aliance vs Horda které by Jaina vyvolala

Sinterie 09.07.2017 13:32

Trochu skoda ze se tu neobjevili i informace o jaine, které jsem například nalezl na YouTube. Z "datamined" souboru tu je dost náznaku toho, ze pravě ona bude hlavním důvodem proč se (možná) podíváme na Kul Tiras a podle mého to potvrzuje i nový trailer na Hearthstone.
Preci jen je Jaina pryč cely datadisku, ačkoliv jindy byla u každé záchrany Azerothu. Nyní je pryč, žádné info o ni, několik textu (nighmare RAID pokud se nepletu) na ni okrajově naznačuje a z tech "datamined" dat tam je mnoho dalšího. Vubec bych se nedivil ani teorii, ze je dreadlordem, avšak to by se mi zrovna dvakrát nelíbilo. Spíše bych ocenil ovlivněni Old gods, což by pravě sedelo i k zmíněnému setu, kde se tenticles objevili.

jawed 09.07.2017 18:08

Tiež si myslím že skôr old gods než legia neviem ale neverím že by ju dokázali premôcť a nasadiť niekoho iného namiesto nej....najmä keď bola naštvaná

EmperorNight 10.07.2017 08:05

@jawed Legie už bude pasé, tou dobou, kdy by se mohla ukázat Jaina. Takže i já sázím na to, že bude pod určitým vlivem Old Gods :-)

09.07.2017 01:41

a nebo to bude patch 7.4 end content

Heakler 09.07.2017 02:33

Jen to ne, sice by Legion byl asi nejúspěšnější datadisk, ale přijde mi škoda využít docela velký potenciál Kul Tirasu a dalších ostrovů jen v patchi.. :/

09.07.2017 11:12

@Heakler tak blizazrd osobne rikal mylsim na lonskym blizzconu nebo v nejaky otazkach a odpovedich ze azshara jako samostatnej datadisk je dost malej obsah a ze se to vyskytne nejspis jako velkej patch nebo obsah vice patchu z

Akari 08.07.2017 23:38

Pokud po všech těch indiciích nebude příští datadisk nagy a N´Zoth tak už nikdy.

jawed 08.07.2017 22:12

Ja som za, ak tam bude naozaj niečo o old gods(ktorý ma vždy istým spôsobom zaujímali ) + môže byť niečo o jaine prečo zmizla atď(myslím si že išla tam) + niečo o azshare by bolo tiež vynikajúce(možno naga ako hratelná rasa? Mohlo byť že sa z vplyvu odtrhli a začali s rebéliou/revolúciou s tier setom by nebol problém a s mountmy by sa tiež dalo niečo spraviť)

Heakler 09.07.2017 02:31

Podle mě to bude tak, že Jaina se vrátila do Kul Tirasu a dá věci pohybu, přičemž s pomocí zkušených námořníků z Kul Tiras budeme bojovat proti Nagám a Starým Bohům. A nebo.. Jaina se vrátila na Kul Tiras, dlouho tam však nepobyla a dala se na cestu při vyhledání N´Zotha, přičemž její záměr bude získat větší moc než má Khadgar a aby mohla nepřátele Azerothu porazit sama a tím dokázat ostatním, že udělali chybu, když ji odstřihli od vedení Dalaranu. Při cestě ji však zajmou Nagy a její bratr, vládce Kul Tirasu požádá Alianci o pomoc při záchraně Jainy. K nám se vrátí Thrall, kamarád Jainy A znovu povede výpravu Hordy na Kezan, kde bude mít naopak Horda hlavní stanoviště.
Btw. jen ne Nagy jako hratelnou rasu.. Respektive už ne žádnou neutrální rasu, jejich příběh se totiž nebude po datadisku moci nijak rozvíjet, koukněte jak dopadli Tushui a Huojin Pandareni.. Raději přidat typické nehratelné rasy obou frakcí, ehm jaká čtvrtá rasa Hordy útočila na Theramore? Ogři
A za Alíky by vlastně klidně ty Nagy být mohli.

jawed 09.07.2017 18:11

@Heakler no v podstate nagy by mohli ísť k ally, veď nagy boli pred tým NE

Heakler 09.07.2017 22:01

@jawed No právě. Nelfové jim odpustí, stejně jako Highborne a hurá, můžou být součástí Aliance. Ale v Hordě mi Nagy nesedí.

Hanzias 12.07.2017 15:25

@Heakler Bratr? Jainin bratr? Ten je dávno mrtvý.

Zug 12.07.2017 17:53

@Hanzias Jaina měla dva bratry. Jeden zemřel při útoku rudých draků během Druhé Války. Druhý podle všeho přežil.

Muradin 12.07.2017 22:39

@Zug Pokud se nepletu jediný další známý bratr, který tu kdy byl je Tandred. Ten byl ale z RPG knihy, která je non-canon a dokonce Blizzard řekl, že canon ani nebude. Třeba se někdy objeví, ale spíš ne.

EmperorNight 08.07.2017 21:56

Já tam teda žádná chapadla nevidím, spíš mi to přijde jako provazy, ale na druhou stranu mi přijde, že dole na té robě jsou taková očička :-) To mi Old Gods spíš připomíná

Ellendway 08.07.2017 22:28

Chapadla jsou kolem celé mapy na róbě, vždyť tam jdou vidět.

EmperorNight 09.07.2017 10:39

@Ellendway ehm. pardon. už to vidím, jsem slepej :-D

Heakler 08.07.2017 21:20

Pokud by tohle byla začáteční lokace jako byly Broken Isles a později bychom se vydali třeba do podmořské říše N´Zotha a Azshary či do takového "podsvětí" starého boha, tak si myslím, že by to také mělo úspěch Ale pokud by se do toho vrhly, pak by to museli již dotáhnout dokonce, eliminovat Azsharu, vyřešit N´Zotha, vyřešit Zandalari Isle a další.. Ale proč ne Jinak Artisté by se v N´Zothově podmořském brlohu určitě vyřádili

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet