Honzaj - Pořadí Warcraft knížek

  Honzaj    Lore    Knihy   

 

Dočetli jste druhý svazek Warcraft Kroniky a netušíte, po jaké knížce sáhnout? Pokud vám neporadí náš souhrnný článek, může pomoci například video od Honzaje, který seřadil knížky dle toho, jak by se měly číst.

 

Honzaj se ve videu snaží vysvětlit, jak by se měly přečíst jednotlivé knížky, aby vám dávaly časově smysl a nepřeskakovali jste období Warcraftu.

 

Zdravím, dobří lidé!


Představuji vám své historicky první připravené lore video na téma pořadí knížek!


Chtěl bych každopádně na toto video navázat dalšími lore videi různých témat, ať už fakty, teorie či různé diskuze. Pište tedy do komentářů vaše připomínky, návrhy na zlepšení a nebo mi prostě napište, že i přes tohle video budu točit málo DPS.

Děkuji moc za každé sdílení, toto video bylo vytvořeno pro vás, pro celou WoW komunitu! :)

STREAM: https://www.twitch.tv/honzajcz
FACEBOOK: https://www.fb.com/thehonzaj

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

kasialoda 02.03.2023 21:18

After listening to Fatty Wang s words, Ye Fan really wanted to laugh twice Would Jinxian Realm dare to be called his own master But the helpless thing is that now he reduced sex drive causes has to hide his identity, and can only watch him reduced sex drive causes pretending silently here <a href=http://buycialis.homes>5 mg cialis generic india</a> However, the correlation is only this high when the probabilities of an event takes extremely implausible values i

Vigor 23.05.2017 07:53

Den draka bych určitě řadil do Druhé války, ne až po ní... Portál zavřený nebyl a Aliance v Grim Batolu ani eště nebyla. Konec Druhé války byl eště daleko

Muradin 23.05.2017 12:57

Den draka je skutečně až po Druhé válce. Horda nebo spíše klan Dragonmaw držela Grim Batol díky drakům a to, že je to vlastně docela dobrá pevnost ještě i po válce.

Zakys 21.05.2017 16:25

Parááádní! Snad se dočkáme překladu dalších knih.

Solfernuss 21.05.2017 19:04

V pokračovaní doufám též,ale knížky už mam objednané v AJ

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet