WoW Classic – Přelidněné realmy

  classic    realmy    launch   

Blizzard v bluepostu opět apeluje na hráče, aby zvážili přechod z WoW Classic realmů, které jsou klasifikované jako Full, tedy přeplněné. Na těchto realmech hrozí v době spuštění Classicu dlouhé, i několikahodinové fronty. Týká se to i anglických PvP realmů Shazzrah a Golemagg, kde zakotvila i podstatná část české komunity. Blizzard kvůli přelidněným realmům založil celou řadu nových realmů, kupříkladu Evropa získala dva nové anglické PvP realmy, Gehennas a Firemaw. A Blizzard nyní radí hráčům na realmech Shazzrah a Golemagg, aby se přesunuli na nejnovější Firemaw.

 

Anglické realmy:

  • PvP realmy – Shazzrah (Full), Golemagg (Full), Gehennas, Firemaw
  • Normal realmy – Mirage Raceway, Pyrewood Village
  • RP realm – Hydraxian Waterlords
  • RP-PvP – Zandalar Tribe

 

Německé realmy

  • PvP realmy – Lucifron, Venoxis
  • Normal realmy – Everlook, Razorfen

 

Francouzské realmy:

  • PvP realm – Sulfuron
  • Normal realm – Auberdine

 

Ruské realmy:

  • PvP realm – Flamegor
  • Normal realm – Chromie

 

WoW Classic vychází 27. srpna o půlnoci.

 

Blizzard zdroj

 

Od našeho posledního updatu pozorujeme, že si komunita v očekávání launche WoW Classic, který se koná příští týden, stále vytváří nové postavy. Zároveň pozorujeme trend, že si hráči neustále vytváří postavy na Full (přeplněných) realmech. Každý z Full realmů zahrnuje opravdu HODNĚ postav. Je jich tolik, že se dost možná všechny nevejdou do fronty. V důsledku toho se vám může stát, že se nedostanete do fronty, když si zrovna budete chtít zahrát, a i pokud se do ní dostanete, nejspíš si v ní dost dlouho pobudete. Pro lepší hráčský zážitek důrazně doporučujeme, aby se hráči vyhnuli vytváření postav na kterémkoli realmu, který je označen jako Full.

 

Na základě očekávané populace a očekávaných front důrazně doporučujeme, aby se lidé přesunuli pryč z následujících realmů:

  • Shazzrah – PvP
  • Golemagg – PvP

 

Pokud v současné chvíli plánujete hrát na jednom z těchto realmů, musíte očekávat extrémně dlouhé fronty. Než se dostanete do hry, může to trvat i několik hodin. Pro lepší hráčský zážitek apelujeme na hráče na těchto realmech, aby zvážili přechod na realm Firemaw.

 

Veškeré aktuálně existující realmy mají solidní množství populace. Full realm v roce 2006 by podle dnešních standardů byl jenom Low. Na veškerých realmech, které mají populaci vyšší než Medium, očekávejte při launchi fronty. A pokud jsou realmy Full, budou tyto fronty o dost vážnější než na High populaci.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

zahadum 23.08.2019 07:45

bude ešte sranda

https://blue.mmo-champion.com/topic/1107608-new-wow-classic-realms-opening-monday-26-august/

Kinny 22.08.2019 20:28

Mno abych řek pravdu tak mě to docela straší... věřím tomu, že tak do měsíce se to srovná, ale nechci první dny čekat 3h ve frontě...beru si dovolenou a chci ji strávit v Azerothu, ne koukáním na ytb.. to můžu dělat v práci.
Jde někdo CZ/SK na Firemaw, nebo Gehennas? Viděl jsem někde spreadsheet kolik lidí je odkud a na Golemaggu bylo tuším cca 0,8% jiné než EN mluvící populace.. tak jestli to nakonec nebude vlastně jedno kde kdo bude bude hrát..... kdy ukážete výsledky z http://bit.ly/PruzkumClassic ? Docela by mě to zajímalo

Bellatrix 22.08.2019 20:35

O komunitě na Gehennas nebo Firemaw nevím, vím akorát o alianční guildě, která bude na Normal na Pyrewood Village.
Průzkum dělal Honzaj, tak se mrkni k němu na Facebook nebo Youtube, jestli už publikoval výsledky. Říkal myslím, že to publikuje pár dnů před launchem.

Šéfredaktor WoWfan.cz

Kinny 22.08.2019 20:41

Je škoda, že to Blizz takhle udělal, měl hned od začátku udělat víc serverů (ale chápu že se bojí, aby neměli opačný problém).... teď už těžko přemluvit celou komunitu k přesunu na jiný realm...

díky za info, mrknu

Praotectrekkie 23.08.2019 09:50

@Bellatrix Už je taky jedna Normal Horde guilda na Mirage Raceway (Tripartita).

Bellatrix 23.08.2019 13:46

@Praotectrekkie Ok, díky za info

Šéfredaktor WoWfan.cz

Cracky 22.08.2019 17:13

Je tu nějaká offic komunita co půjde na Gehenas / Firemaw na alianci ? Mám velký hype, že to switchnu, ale rád bych aspoň nějakou czsk gildu =)

zahadum 22.08.2019 17:10

však my ani nič iné nečakáme....chvalabohu,že nejdem na PVP.

kritik 22.08.2019 19:03

Ja byl rozhodnut jit na pve server davno predtim nez vysly najevo tyhle potize s prelidnenim pvp servru. (Po zkusenostech jaky mam nejdriv 5 let na pve sevrech pak 8 let na pvp sevru a ted 1 rok warmode off/on. ) to byla jasna volba, prijde mi to tam mnohem svobodnejsi, kdyz nechcete, nikdo vas neotravuje a kdyz opravdu chcete world pvp neni to takovej problem ani na pve servru staci se flagnout /pvp coz se bere jako vyzva a vzdycky se nekdo najde z opacny frakce kdo si pvp zapne taky, nemluve o tom ze i na pve sevrech byva spustu eventu typu tarren mill vs southosre, barrens raidy, raidy na hlavni mesta a posobne. Ale nikdo tam negankuje low levly, kteri se nemuzou branit, me vzdycky prisli lidi co si tahle honit ego mentalne postizeni, a jsem rad ze s takovym typem lidi nebudu na stejnym servru :-)

Satano 22.08.2019 20:07

PvE je pre veteránov v pohode, ale ľudom, ktorí nikdy nehrali Classic odporúčam jednoznačne PvP. Classic ma oveľa oveľa viac open world contentu, ktorý na PvE serveroch neexistuje.

Zážitok z expenia je úplne iný keď človek vie, že kedykoľvek môže prísť nepriateľ. Na PvE servery nikdy nezažijete aby cela vaša guilda šla ganknúť inú guildu aby ste im zrušili world buffy a tým im spomalili progress, obrovské 40v40 fighty. Neviem si ani predstaviť o čom je world boss na pve servery, len o tom kto príde skôr? Raz keď si alíci tagnú Azuregosa sa horda môže len pozerať?

kritik 22.08.2019 20:22

@Satano

Nahodou world bossove byli super zabava i na pve servrech, hlavne ty zeleny draci, pokud na nich wipnete tak jste dostali na 10 nebo 15 minut(nevim ted presne) debuff kdy to nemuzete zkusit znova, takze jina guilda byla na tahu, pokud io i ona wipnula, mate pak zase sanci vy, nebo nekdo jiny, bylo to o tom kdo nejrychlejc sezete dost lidi a kdo to prvni pulne ale i tak to bylo riskatni to pulovat v malo lidech, zbytecne wipnete a naservurujete bosse na podnose jiny guilde, ale u nas stejne souperili alliancni guildy mezi sebou tak by pvp server neudelal zadnej rozdil, ale slysel jsem ruzny story z jinych servru co se deje u world bossu :-)

Hromovapest 22.08.2019 21:59

@kritik Srabe :-) To bylo to co vanilu dělalo vanilou. Uječený horďani co v 5 genkovali aliky který ještě byli o několik levelů pod nima Proto když jsi dal alíka na 60 lvl. Byl jsi v tu chvilku KING.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet