18. marca prichádzajú očakávané zmeny do hry

  Retail    N'zoth    Essence   

Musíme uznať, že mimo pár hotfixov Blizzard v posledných týždňoch nerobil moc veľké zmeny v hre. Tentokrát ale prišiel s niečim väčším. Od 18. marca (v stredu, Amerika to bude mať o deň skôr) nás čaká zopár príjemných zmien. Poďme sa na ne pozrieť:
 

1. Essencie budú teraz na celý účet... skoro

Áno. Počujete správne. Asi najžiadanejšia vec od vzniku essencií je tu. Ak máte na nejakej postave rank 3 essenciu, môžete si ju kúpiť na svojom altovi bez nutnosti farmenia potrebných reputácií alebo dungeonov. Avšak. Nebude to také jednoduché.

 

Na získanie rank 3 essencie na altovi musíte získať novú menu: Echoes of Ny’alotha. Tú získate pri plnení obsahu z patchu Visions of N'Zoth: Horrific Visions, Assaulty, bossovia v raide, Mythic+ dungeony alebo PvP v sezóne 4. Túto menu môžte zameniť u MOTHER v Heart Chamber (to isté miesto, kde vstupujete do Horrific Visions) a kúpiť u nej napriamo rank 3 essenciu. Pripomínam len, že ju musíte vlastniť na nejakej vašej postave, čiže táto novinka sa týka výlučne altov.

 

2. Veci z Horrific Visions budú mať teraz vždy Corrupted efekt

Blizzardu sa nepáčilo, že je stále celkom malá šanca získať Corrupted itemy. Tak spravili jednu malú, ale celkom razantnú zmenu. Všetky veci, ktoré získate v Horrific Visions, budú Corrupted a budú mať Corrupted efekt. Takto môžte získať niekoľko Corrupted itemov za týždeň, a to od item levelu 420 až do 470, v závislosti od vyčistených oblastí a použítých masiek. Za jeden run môžte získať jeden item podľa toho, ako ste vyčistili instanciu, a predmet s tým určitým item levelom máte raz za týždeň. Tu si môžte prečítať, aký item lvl padá z akej kombinácie:

 

Zabitý len boss = 420 item lvl

Zabitý boss a dve časti vyčistené = 430 item lvl

Vyčistená celá instancia (všetky 4 časti a boss) = 445 item lvl

Celá instancia s jednou maskou = 450 item lvl

Celá instancia s dvoma maskami = 455 item lvl

Celá instancia s troma maskami = 460 item lvl

Celá instancia s štyrmi maskami = 465 item lvl

Celá instancia s piatimi maskami = 470 item lvl

 

 

Čo si myslíte o zmenách? Myslíte, že bolo už na čase, aby prišli, alebo by ste ešte chceli nejakú príjemnú zmenu? Ako ďaleko ste sa dostali v Horrific Visions? Napíšte nám do komentárov.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Kaspo 14.03.2020 22:35

Vysvetlí mi niekto, čo znamená vyčistená celá instancia s piatimi maskami? Tzn. full grp, alebo že aj solo si môžem strčiť na hlavu 5 masiek?

Eydis 14.03.2020 23:07

Full group a solo majú rovnaké odmeny. Tam sa instacia potom škáluje potom podľa hráčov. Ak chceš najvyššiu odmenu musíš dať všetky časti kde máš na sebe všetkých 5 masiek (V prípade group všetci máte na sebe 5 masiek)

Lukinemi 17.03.2020 20:41

@Eydis Upřímně nechápu, jak to někdo dokáže dát solo full clear, natož s 5 maskami. Vím, že to dělají u nás v guildě, ale já dám 3 s odřenýma ušima v 360 ilvl. Nějaký tipy? :-)

Eydis 18.03.2020 11:48

@Lukinemi Ja som dal clear so štyrmi maskami celkom obstojne a možno by to šlo aj na 5. Odporúčam mať aspoň 450 item lvl,HoA 75, cloak na aspoň 11 a vyššie, mať researchnuty Gift of the Titans, Elite Exterminator (čo musíš ak chceš gift) a Emergency Cranial Defibrillation (to oživenie). Ďalej mať klasiku. Potky, elixiry, consumable (osobne odporúčam K'Bab používať na cooldowne keď prídeš o 100 sanity a Baked Voidfin alebo Ghastly Goulash ak hráš classu čo sa nehealuje dobre

Čo sa týka masiek tak tu je môj list od najlahšej po najotravnejšie.
Burning Bridge (To čo zanecháva zóny za tebou a berú sanity)
Dark Imaginations (nepriatelia sa spawnuju pri <50% sanity)
Pained (Dve madness affixy naráz ale tu sa to môže líšiť od toho aká je rotácia)
Daredevil (+400% sanity drain od elít)
Long night (-50% sanity)

Potom je dobré si niekde na internete nájsť presné cesty ale moja cesta je vždy:
Stormwind:
Dwarven District - Old Town - Trade District - Mage Quarter

Orgrimmar:
Valley of Wisdom - Valley of Spirits - The Drag - Valley of Honor.

Ak sú ešte nejaké otázky kľudne sa pýtaj

Batole 18.03.2020 20:55

@Lukinemi Dnes jsem nedal SW na pět masek kvůli lagům, kdy se mi spelly protáčeli jak na horské dráze. Počkal jsem pár minut a šel jsem znovu - opět to samé. Došla mi veškerá trpělivost a zrušil jsem předplatné, protože tohle co si říká nejlepší MMORPG na světě je tak akorát pěkný ho*no mojí babky, kdy ti nejsou schopni poskytnout ani plynulý běh za 15$ měsíčně. Je to výsměch a totální flusanec do xichtu všem hrajícím a to se nebavme raději ani o lagách ve světě, kdy jsem schopný při plnění world questu rozmačkat myšku v ruce z těch brutálních lagů. No a plnění daily questů v Uldumu a na Pandě? Vraždil bych v ten moment, kdy tam jsem. Lagy, Lagy, Lagy a Lagy, Takové lagy snad nejsou ani v den releasu nového datadisku. Nemít to měsíční poplatky, tak držím hubu, ale tohle je totální joke.

Galifry 19.03.2020 05:19

@Batole Pravděpodobně ne, protože při releasu jsi na sobě neměl takovou hromadu náhodnejch nesmyslů, který ta hra musí počítat, na což ten systém není dělanej.

Pěkný vysvětlení zde: https://www.youtube.com/watch?v=BCJWYUuKAZo

Batole 19.03.2020 13:52

@Galifry Díky za video.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet