A hokejový dres vyhrává...

/pic/uploaded/dres
Soutěž sponzorovaná firmou SwagDog.com, ve které jste mohli vyhrát unikátní hokejový dres s motivem World of Warcraft, je u konce a má již svého vítěze. Měli jste nám posílat pravidla hokeje, pokud by se tento sport začal hrát na Azerothu. Nakonec dorazilo mnohem méně odpovědí, než jsme čekali, ale v těsném hlasování nakonec mohl zvítězit je jeden z vás. Dres si odnese asi ten úplně nejoriginálnější, o originalitu přece jen šlo... Bohužel výherce nedodržel zásadní pravidlo - odeslání pravidel ze stejného emailu, pod nímž se registroval na webu. Dres si tedy nakonec odnese WillieBirkin za tato pravidla:
Pravidla Azerothského ledního hokeje (sepsáno v Everlooku Asociací nejen zeleného ledního hokeje – ANZLH) - Zápas se hraje na dvě 10-ti minutové poloviny, popřípadě dokud Mechclocks nevypoví službu. - Velikost ledové plochy se stanovuje na : 30 těl murloců1) na délku a 12 těl murloců 1) na šířku. - Při nerozhodném výsledku rozhodují penalty – střely na bránu ze vzdálenosti 3 murloců (veškeré buffy, elixíry i flasky jsou zakázány). - Zápasu soudcuje nestranný goblin. VŽDY! - Tým, který vyhraje, získává bod do tabulky soutěže a jednotliví hráči poukaz na 100 goldů; tým, který prohraje, neobdrží bod žádný, navíc musí kompletně projít dungeon The Sunken Temple v jeho původní podobě. Pětkrát! - Tým může být složen ze všech ras s výjimkou gnómů. Ti smějí hrát pouze po požití Elixir of Giant Growth. I tak však smějí nastoupit pouze do pole. - Mágové mají zakázáno používat Mirror Image, v opačném případě se jedná o „Příliš mnoho hráčů na ledě“ a jeho tým nemine trest. - Je zakázáno používat Polymorph, Sap, Freezing trap a podobné ability proti brankářům. Freezing trap je pak zakázán úplně z důvodu již tak velké zimy ve Winterspringu. - Hráč, který byl rozhodčím vyloučen, musí okamžitě opustit hlavní kluziště a jít si odpykat svůj trest do vyhrazené zóny – pro Everlook se jedná o káď s úhoři (v této situaci má druid zapovězenou svoji Aquatic formu). Registrace hráčů a týmů se provádí v Everlooku u goblina Gretzzkina. Hlavní cenou dlouhodobé Hokej sezóny je Frozen throne Cup. Těšíme se na Vaše registrace. Vaše ANZLH 1) Dovoz murloců pro přeměření kluziště zajišťuje odnož Nesingwary company – Happy murloc
Výherce kontaktujeme na email. Nevyhráli jste? Nemusíte smutnit, brzo budete mít zase šanci! Sledujte náš web a buďte ve střehu! P.S. - tato pravidla ve spoileru získala původně nejvíc bodů:
SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ


Naposledy upravil/a Astra 03.05.2011 v 07:11:07.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Lockdaar 02.05.2011 20:14

ty pravidla od tech ogru me dostaly, opravdu originalni jinak gz vyherci

Necumname 02.05.2011 19:08

Sakra, já sem po.ral tu adresu? Ja sem fakt ko.ot ale aspon ze sem jakoby vyhral. nato, ze sem to psal nekdy v noci pod vlivem mdma a thc to je celkem prca

Snake Plisken 02.05.2011 18:22

Gratuluji výherci!

Ellendway 02.05.2011 16:52

Bluebolt93
nechápu proč nekontaktujete pravého viteze a delate z toho takovou vědu
Protože si hrajeme na Novinky.cz

Bluebolt93 02.05.2011 16:51

nechápu proč nekontaktujete pravého viteze a delate z toho takovou vědu

WillieBirkin 02.05.2011 16:51

Wrent
Ty jsi správně, ale víc bodů získal někdo jiný, kdo se registroval špatně :P.Info o výhře máš na mailu, ze kterýho jsi to odeslal.
Jj, slepec, už jsem si všiml...:P

Wrent 02.05.2011 16:46

Ty jsi správně, ale víc bodů získal někdo jiný, kdo se registroval špatně :P.Info o výhře máš na mailu, ze kterýho jsi to odeslal.

WillieBirkin 02.05.2011 16:44

Já se registroval pod jiným? Jsem měl za to, že to bylo pod mailem, který mám koneckonců uvedený i na profilu, tedy wbirkin@seznam.cz, odtud jsem to i odesílal. Pokud to bylo z jiného, tak se omlouvám a pokud je to možné, tak mi, prosím, dejte vědět, který to je, protože ani na jiný mi zprávy od Vás nechodí. Jinak děkuju moc! Toto je první věc v životě, co jsem vyhrál. :-)))

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet