Activision Blizzard je oblíbenou firmou k práci

  Activision    Blizzard    King   

 

Mnohé hry vydavatelství Activision Blizzard si našly cestu ke svým fanouškům, ale jak na tom jsou zaměstnanci tohoto korporátního giganta? Dle posledního průzkumu prestižní americké ankety Fortune velice dobře!

 

Activision Blizzard se dostal do užšího výběru sta nejlepších amerických firem, pro které může člověk pracovat. Společnost se tak umístila do stejného žebříčku jako například Google, Nvidia, VMware, The Cheesecake Factory nebo třeba Adobe Systems. Activision Blizzard obsadil 66. místo a z herních společností se letos umístil jako jediný.

 

Asi není překvapením, že je ActiBlizz oblíbenou společností i zaměstnanců. Přeci jen propagační videa vypadají více než skvěle, jejich kanceláře vypadají stylově a mnoho zaměstnanců chodí do práce rádo. Anketa Fortune každoročně rozešle několik krátkých otázek, ve kterých se vybraných zaměstnanců zeptá, jak se jim ve firmě pracuje, co mají na firmě rádi a jak se mohou seberealizovat.

 

95 procent zaměstnanců v anketě zveřejnilo, že mohou být hrdí na to, když řeknou, kde pracují. 92 procent z nich také řeklo, že mohou být v práci sami sebou, zaměstnanci si vzájemně naslouchají, pomáhají a cítí hrdost, když společnost dosáhne významného úspěchu. 91 procent zaměstnanců uznalo, že lidé ve firmě nemají problém udělat „něco navíc“ a dosáhnout tak úspěšného dokončení práce.

 

I takto může vypadat kancelář, pokud pracujete pro Blizzard.

 

Možná tápete, proč jsou zaměstnanci tak hrdí na svou společnost, proč ji mají tak rádi. Activision Blizzard pravidelně pořádá mnoho zájmových akcí, kterých se mohou zaměstnanci zúčastnit.

 

Jedním z programů je například „Call of Duty nadace“, která pomáhá najít práci válečným veteránům, kteří z jakéhokoli důvodu opustili armádu a chtějí kvalitní práci. ActiBlizz dle všeho pomohl již více než 25 tisícům lidí.

 

Určitě také znáte ocenění za službu společnosti – mnoho z vás určitě bude znát památné meče, které dostávají za několik let práce pro Blizzard. Samozřejmě je toho mnohem více!

 

Za svou „službu“ firmě získají zaměstnanci odměny.

 

n00b 101 je program, který pomáhá nováčkům, kteří se přidají do firmy. V každodenním životě firmy to znamená, že každý nováček si na několik dnů sedne s ovladačem před velkou televizi a hraje hry, na které se chce zaměřit. K získání potřebných znalostí mu dopomohou zkušenější kolegové.

 

Probuďte v sobě geeka! Jeden z mnoha programů, který je mezi zaměstnanci velice oblíben.

 

Programů je samozřejmě mnohem více, ale nejsou rozhodně to jediné, co pomáhá Activision Blizzardu ke spokojeným zaměstnancům. Američtí zaměstnanci si mohou užívat snídaní, menších svačin, ale i obědů zcela zdarma, mohou využívat mnoho slev na divadla, koncerty či kina. ActiBlizz myslí i na maličkosti jako třeba mytí aut, holiče nebo masáže. Samozřejmostí je i zdravotní pojištění a služby kolem zdraví, včetně firemního psychologa či alternativní léčby problémů (homeopatika, chiropraktiky atd.).

 

 

Na závěr mě možná napadá otázka: jak jste na tom vy? Máte ve firmě, ve které pracujete, nějaké zajímavé bonusy? Osobně mám třeba levnější paušál, zajímavou slevu na nová auta, příspěvky na životní pojištění a další maličkosti.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet