Barbecued Buzzard Wings pro lamy (skill <175)
Suroviny:- 1 balení mražených kuřecích křídel
- 1 láhev barbecue omáčky dle vašeho výběru
- 1. Vložte křídla do hrnce. Vypalte navrh kuřat všechno DPS z barbecue omáčky a na 6 hodin nechte odstát (nebo podle časové vytíženosti) a poté dejte vařit.
- 2. Alternativní postup. Pro raidy bez DPS použijte troubu. DPS trouby musí být 375°! a nukujeme po dobu 45-60 minut
Barbecued Buzzard Wings pro kuchaře (skill 175-254)
Suroviny:- 1 kg kuřecích křídel
- sůl a pepř dle chuti
- 1/2 až 1 šálek barbecue omáčky dle vlastního výběru
- 1/4 šálku medu
- 2 lžičky plnotučné hořčice
- 2 lžičky Worcester omáčky
- Tabasco omáčka dle chuti
- 1. Nastavte raid. Pozvěte křídla do raidu pro vypláchnutí. /kick(něte) křídla z raidu za pomocí ostrého nože či čistých kuchyňských nůžek. Křidélka nařezejte. Buffněte solí a pepřem.
- 2. Raid zóna (1. fáze). Každé křídlo by mělo být na mountu "pánvička". Raid leader by měl stát cca 10-12 cm od bosse. DPS udržovat po 20 minut (první raid oddělit na levo a druhý na pravo) a v polovině boje protočit
- 3. Port do hrnce. (Křídla budou automaticky dismoutnuta při vstupu do zóny hrnce)
- 4. Raid zóna (2. fáze).Do mísy slijte veškeré omáčky a smočte celý raid. Udržujte při nízkém DPS 5 hodin a nebo 2 až 2 1/2 hodiny při vysokém DPS.
- 5. Alternativní postup. V raidu bez DPS použijte opět výpomoc trouby. DPS udržujte na 400° dokud mana raid členů nezhoustne, poté udržujte DPS při 300° po dobu 30ti minut. Doplňovat manu je potřeba v pravidlených intervalech jinak raid wipne.
Barbecued Buzzard Wings pro šéf-kuchaře (skill 255+)
Suroviny:- 2 lžíce sojové omáčky
- 2 lžíce medu či melasy
- 2 lžíce rajčatové omáčky
- 1 lžíce vinného octa
- Sezamové semínka na posyp
- Tato pokročilá raid sestava efektivně spolupracuje s taktikama napsané výše.
Naposledy upravil/a Wrent 20.11.2010 v 12:41:53.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.
Diskuze
DaveL 16.03.2010 15:11
to akimichi: no jestli n se bojíš že wipneš, tak skus ten pro lamy
akimichi 16.03.2010 14:58
Dufam , že pri takom raide newipnem ...
Snake Plisken 16.03.2010 14:29
tak take to cooking sa dejú intráku pravidelne. Akurát suroviny bývajú lacnejšie a mastnejšie
cerberos 16.03.2010 13:52
zatraceně to jsou chutě no jo my češi jsme fajnmeskři na jidla a co takhle bat wing meat?
kuchař 16.03.2010 13:21
rofl
Redder 16.03.2010 11:31
Vypadá to hodně zajímavě a hlavně chutně :-).
Khorgash 16.03.2010 10:35
Rofl niekedy vyskusam a tie postupy nemaju chybu
Kopytnik 16.03.2010 08:21
Tak to je pekny, snad to pochopej i ti zavyslaci kteri si neumej udelat ani cinskou polivku.
Nekros 16.03.2010 08:17
Dik za recept, o vikendu si s prtelkyni vyskillujeme cooking :-D
Nekros 16.03.2010 08:13
Originální to sice je, ale to přirovnání sporáku k bossovi a další věci...ne, radši nic.
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit senebo
Zaregistrovat nový účet