Battle.net aplikace čekají nejspíše novinky

  Battle.net    Aplikace    Spouštěč   

Battle.net aplikaci čekají nejspíše změny. Alespoň to tak vypadá z posledních novinek, které ukrývá aplikace ve svých souborech. Blizzard nejspíše intenzivně testuje neviditelný mód, ale také možnost vytváření skupin, které můžete znát třeba z aplikace Discord.

 

Poslední datamining odhalil, že Blizzard chystá v aplikaci Battle.net několik novinek, včetně již zmíněného neviditelného módu, skupin hráčů, ale také například možnosti zvolit si profilový obrázek. Největší zajímavostí jsou určitě skupiny, které by mohly fungovat na podobném způsobu jako v aplikaci Discord. Přeci jen Blizzard rád přebírá dobré nápady ostatních do svých her.

 

Ikony, které jsou určeny právě pro skupiny, jsou z her Blizzardu a nechybí ani několik málo ikon z Destiny 2. Ikon je celkem 93 a dá se předpokládat, že časem bude jejich počet narůstat. A to hlavně v případě, že vydá Blizzard další hry přes Battle.net aplikaci.

 

 

Profilové obrázky jsou inspirovány postavami z Blizzard her. Stejně jako u skupinových ikon je i profilových obrázků 93. Momentálně není úplně jasné, zda bude k dispozici také možnost nahrání vlastního obrázku, ale dle mého názoru je to více než nepravděpodobné.

 

 

Jde vidět, že Blizzard pilně pracuje na tom, aby aplikace byla hráči používána co nejvíce. Svědčí o tom i poslední velká novinka, kterou je aplikace na přenosných zařízeních.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet