Battle.net klient - Offline funkce je opět ve vývoji

http://media.wowfan.cz/uploaded/battle-net-news
Možnost změnit svůj stav z Online na „Offline“ by na Battle.netu ocenilo určitě mnoho hráčů. Jde v podstatě o možnost nastavit si tzn. neviditelnost, kterou můžete znát z mnoha sociálních programů nebo dokonce her. Ne vždy má člověk náladu na chat nebo nejrůznější pozvánky do party. Hráči po této možnosti volají již delší dobu a konečně to vypadá, že se věci hýbou kupředu. Jeff Kaplan se v jednom z jeho příspěvků na Overwatch fóru k problematice vyjádřil a slíbil, že tato možnost v budoucnu do klienta přibude.
Jeff Kaplan zdroj

Rádi bychom do Overwatch přidali možnost „zobrazení offline“. V současné době jsme v procesu koordinace této funkce s Battle.net týmem a týmy dalších her. Jelikož je náš sociální systém provázaný mezi všemi hrami (WoW, Hearthstone, Heroes, SC2, D3), není přidání takové funkce vůbec jednoduché. Vím, že je kolem tohoto požadavku mnoho dlouhodobých diskuzí a věci se nehýbou tak rychle, jak bychom chtěli, ale mohu vás ujistit, že chceme toto vylepšení do budoucna zavést a snažíme se vymyslet, jak to udělat.

Jde o dobré zprávy, že? Opak je bohužel pravdou. Toto téma je otevřeno již několik let a podobnou odpověď jsme dostali již v roce 2014 na Twitteru. Ač byla tato funkce oznámena již mnoho let nazpět, stále jsme se nedočkali a kdo ví, zda se vůbec dočkáme.


Naposledy upravil/a Bellatrix 01.11.2016 v 11:49:29.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

02.11.2016 10:37

osobne bych ocenil funkci bez reklam, protoze jediny co to dela je ze to vytezuje procesor blbou optimalizaci java scriptu

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet